... i niestety leki niebardzo chcą pomagać... Przypominam jeszcze, że dzisiaj ostatni dzień głosowania

Moderator: Estraven
... i niestety leki niebardzo chcą pomagać... 
Fipisze::cry:
![]()
![]()
A ja pragnę NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE przeprosić wszystkie Czarownice... Jestem tu nowa, i wciąż średnio... No dobra-ANI TROCHĘ nie rozumiem o co w tym wszystkim chodzi... Jeżeli kogoś tym uraziłam,oburzyłam,albo coś takiego,to może dać mi bana... Nie wiem co to znaczy być trollem,ale podobno nim jestem,więc TROLL JESZCZE RAZ WAS WSZYSTKICH PRZEPRASZA...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
villemo5 pisze:Mądrze skwareek pisze!!![]()
Wróciłam z pracy.
Mąż mnie....$%#^$%^43ił. Na jaką cholerę nam faceci, skoro w trudnych chwilach nie można liczyć na wsparcie ani nawet chocby zrozumienie?? Całkiem serio się nad tym zastanawiam. Dlaczego mój mąż - uosobienie uprzejmości, uczynnosci, grzeczności... jest nim tylko dla INNYCH??
Przepędze dziada!!! Skoro i tak nie moge na niego liczyć, to po co mam go znosić??
Hikiko pisze:Staję w szranki z Pomponmamą w konkurencji "łeb mnie nap...a". Nap...a mnie drugi dzień i jutro też będzie (zawsze jest albo 1 albo 3 albo 6 - to się jakoś nazywa w matematyce), jeszcze mnie na womity wprawdzie nie zbiera, bo jestem dopiero po pierwszej dawce solpasreiny i dupopromu, które za ch... cholerę nie pomagają tak jak powinny. A cholerna burza, przez którą cierpię przeszła wczoraj bokiemSnuję się od rana jak zombie, bo leżenie nie pomaga, a w dodatku na budowie obok używają ciężkich narzędzi mechanicznych tnących, wiercących i walących (głównie mnie po uszach), i jutro mamy imprezę i musimy iść po zakupy, i koty ogłosiły strajk głodowy, ale kuwetowego oczywiście nie, wprost przeciwnie, i tymczas znów odkrztusza coś i nie chce wydalić robali, i, i, i... jestem na krawędzi wytrzymałości psychosomatycznej i będzie źle z tym, kto mnie nadepnie na cokolwiek, ale może mi w końcu ten durny łeb wybuchnie i będę miała spokój
![]()
Dzień dobry wszystkim, ładna mamy dziś pogodę <robi młynka paluszkami i spuszcza niewinnie wzrok>
Ja też 2-3 razy w miesiącu robię za zwłoki z napisem "NIE DOTYKAĆ! NIE ODSŁANIAĆ OKNA! NIE MÓWIĆ! NIE PACHNIEĆ - CZYMKOLWIEK!" 
Coalla pisze:Wiedźmy drogie! W wirze spóźnionych przez grypę porządków wypłynęło mi pytanie: jak wyciągnąć kocie kłaki z łachów? Mam na myśli pranie - coś wrzucić, żeby te kłaki zebrało, cy cuś... Pomożecie?

Coalla pisze:No przecież noszę z dumą... ale ich jest coraz więcej, niedługo nawet majty będę miała z wełny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości