2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 20:17 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

:kotek: piękne!
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Sob kwi 30, 2011 7:45 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

:!:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob kwi 30, 2011 9:04 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Nie, nie - Tytus jest u Biamilki ;)
Jasny to Flawiusz :lol:
Maluchy kuwetkują zdrowo, tylko marmurkowemu Oktawiuszowi zdarzają się pomyłki jeszcze ale to drobnostka. Bojący jest ale po chwili się rozkręca. Wieczorem brały się za łepki, kotłowały w pozycji 69, były tupoty i biegi, odskoki i boczki :lol: Maluszki są przeurocze :1luvu:
Apetyt dopisuje :wink:

Myślałam o tym i poczekajmy przez długi weekend...wtedy sytuacja się wyklaruje - czy forumowy domek weźmie i czy się ułoży z rezydentką, czy domek o którym wspominała adzi - z Sopotu weźmie malucha - jesli tak oddam pozostałego kociaka do Katii...jeśli tak może być? :roll: wydaje mi się, że tak będzie najlepiej dla maluchów :roll: nie chcę by siedział w piwnicy jeden kociak jak Henryczek - bo będzie samotny i zagubiony i stęskniony towarzystwa :(
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob kwi 30, 2011 9:18 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dałam Marcie nr do Ciebie chwilę temu ;) będzie dzwonić, to się umówcie i niech przejedzie zobaczyć maleńtasy i wciśnij jej jakiegoś słodziaka ;) mam nadzieję że zaskarbi jej serce, jej TZ-ta no i koteczki ;) w ten długi weekend ma dużo czasu to zajmie się maluszkiem ;)
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 30, 2011 9:21 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

No dziś niestety nie damy rady się zgrać bo jestem w pracy. Ale jutro ;)
No zobaczymy jak będzie :roll: 8)

Sin

Post » Sob kwi 30, 2011 9:26 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

a chętne do tymczasowania słodkich maluchów zapewniam że dostawy będą wciąż i wciąż :ryk:
za jakieś 4-5 tyg będę musiała zgarnać maluszki z Piastowskiej, o ile przeżyją...wysterylizowałam tam 5 kotek niedawno, jedna zwiała z klatki, i już złapać sie nie dała :roll: urodziła jakiś tydzień /półtorej temu, pochowała gdzieś maluszki, mam nadzieję je znaleźć jak podrosną i się odrobinę usamodzielnią i wtedy będę pilnie szukała domków tymczasowych :roll: a mamuśkę zgarnę na sterylkę... buraski będą, spokrewnione z moim domowym słodziakiem, którego zabrałam z tego miejsca 1.5 roku temu ;)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 30, 2011 9:54 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Magda - ten domek z miejsca ich bytowania wyklaruje się po długim weekendzie - mają dać mi znać czy ta osoba się zdecydowała, bo w tej chwili jest na urlopie.

Robię ci właśnie trojmiasto.pl - robić na 5 czy 3 kociaki ? i namiar telefoniczny na ciebie czy na mnie ?

pozdrawiam ciebie i całą bandę :)

nadal ogromnie dziękuję tobie, agorii, biamili, soso i marei :piwa:

zaraz będę zakładać wątek cudownej mamie maluszków - maluchami wszyscy się zachwycają, one znajdą szybko domy, ale jej też trzeba pomóc. Najpierw jej domem była melina, głodzona, przypałętała się tam gdzie urodziła małe. Była karmiona, wiernie towarzyszyła pracownikom-karmicielom, ale ona cudownie odnajduje się w domku i nie chce wracać na dwór !!!! Dziewczyny pomórzmy i jej !!!!

na razie awaryjnie i bardzo krótko przebywa w pomieszczeniu gospodarczym, ale to mega tymczasowe rozwiązanie (są niestety kociarze i antykociarze :twisted: ) !!!! Kicia szuka i DT !!!
Podbijajcie jej wątek proszę, żeby Dziewczyna nie spadała - może ktoś ją wypatrzy i się zakocha :1luvu:
Ostatnio edytowano Sob kwi 30, 2011 10:01 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob kwi 30, 2011 10:00 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Przypomina mi się historia oswojonej miziastej koteczki z Orunii, i jej maluszków, sporo mnie to kosztowało, cała ta historia, ale znalazłam jej dobry domek, w zasadzie to idealny domek ;)
Mam nadzieję że i dziewczynie się poszczęści ;)
viewtopic.php?f=1&t=120066

Oliwka na dworzu, w dniu gdy ją zobaczyłam po raz pierwszy ...
Obrazek

Oliwka szczęśliwa w nowym domku
Obrazek

To tak na pokrzepienie serc i tchnięcie optymizmem w sytuację "Twojej" koteczki, cuda się zdarzają i warto walczyć ;)
Ostatnio edytowano Sob kwi 30, 2011 10:05 przez Marea, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 30, 2011 10:00 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

A właśnie miałam pisać, że mogę zabrać 2 kluchy a tu tyle nowych wieści ;)

Jakby nie wyszło, trzymam za maluchy i mamusię kciuki :ok: :ok: :ok:
Ktoś mądry kiedyś powiedział, że jeżeli udało się nam uratować w życiu chociaż jedno żywe istnienie, to naprawdę warto było się urodzić.

KatjaGda

Od: Sob lis 13, 2010 10:11

Post » Sob kwi 30, 2011 10:04 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Kurcze, nie wiem czy na 3 czy 5 :roll: :roll:
mój mail na pewno - zaraz Ci wyślę - tel albo Twój albo Twój i mój - ja nie zawsze mogę odebrać tel a mam teraz mało wolnego w pracy więc byłoby dobrze, żeby była jakaś alternatywa. Są tacy co nie lubią maili i tacy co nie lubią tel ;)

Sin

Post » Sob kwi 30, 2011 10:13 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Piszcie że 5 kociaków, ale tak bardziej ogólnie, w razie co można odsyłać czy do Biamili czy Soso - później ;)
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 30, 2011 10:17 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

jak tylko udało się je w końcu wydostać, odzyskałam wiarę Marea :1luvu:

ciekawe kiedy rzeczywistość sprowadzi mnie znowu do parteru :wink:

ta z Orunii , to była taka miziasta czarnulka ?? chyba wtedy pierwszy raz spotkałyśmy się w lecznicy na Elbląskiej ? ja wtedy przywiozłam zezowatego Wojtusia , który miaukolił z głodu pod moim oknem !

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Sob kwi 30, 2011 10:34 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

tak, chyba wtedy się poznałyśmy ;) jak odbierałam ją z Agnieszką z lecznicy po sterylce aborcyjnej, a jej maluszki miały zaledwie 7 tyg a była już w kolejnej ciąży :( i gdybym jej z Agą nie ukradła wieczorem to karmicielki by jej nie oddały i nie wysterylizowały, przez 2 lata tak ją mocno kochały że domku nie dały :(
Obrazek

Marea

Post » Sob kwi 30, 2011 10:51 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Sin kochana to jak mam wołać na te moje kotysie? Tytus to wiem a koteczkę jak nazwałaś?
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob kwi 30, 2011 11:02 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

A przestań - ja się tak śmieję z tych imion :lol: one i tak będa miały inne w domkach ;) Małą bojączkę nazwałam Serwilią :lol: :lol: :lol: jak kto Rzym oglądał... :lol: ale nazwij jak chcesz - pojadą do soso - i będą miały kolejne imiona :lol:

Ogólnie wszystkie nazywam małymi flawiuszami :mrgreen:

Jak malutka - trochę się przelamała? Bidulka siedziała wczoraj w kątku skurczona taka :( nic tylko tulić :(

Sin

[poprzednia][następna]