Tosza pisze:To ja kupuje 15 termometrów, przesyłka jest za 15 zł, więc doliczę po złotówce do każdego, żeby było prościej
dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:To ja kupuje 15 termometrów, przesyłka jest za 15 zł, więc doliczę po złotówce do każdego, żeby było prościej
Annazoo pisze:Tosza pisze:To ja kupuje 15 termometrów, przesyłka jest za 15 zł, więc doliczę po złotówce do każdego, żeby było prościej
dziękuję))))))
Tosza pisze:Annazoo pisze:Tosza pisze:To ja kupuje 15 termometrów, przesyłka jest za 15 zł, więc doliczę po złotówce do każdego, żeby było prościej
dziękuję))))))
Policzyłam, musze kupić 20pewnie będę miała nalot inspektorów z wydziału ochrony środowiska
Tosza pisze:Annazoo pisze:Tosza pisze:To ja kupuje 15 termometrów, przesyłka jest za 15 zł, więc doliczę po złotówce do każdego, żeby było prościej
dziękuję))))))
Policzyłam, musze kupić 20pewnie będę miała nalot inspektorów z wydziału ochrony środowiska
Annazoo pisze:Proszę o sprytną poradę: jakiego naczynia używacie by dyskretnie wsunąć pod sikającego kota?
Czy koci mocz może/powinien być przechowywany w lodówce?
Cammi pisze:Annazoo pisze:Proszę o sprytną poradę: jakiego naczynia używacie by dyskretnie wsunąć pod sikającego kota?
Czy koci mocz może/powinien być przechowywany w lodówce?
nabierak do zupy albo dać czystą kuwetę bez żwirku albo jest specjalny żwirek do zbierania tychże siuśków
Annazoo pisze:Takiego żwirku dziś nie kupię, chochla - dobry pomysł
fiszka13 pisze:Annazoo pisze:Takiego żwirku dziś nie kupię, chochla - dobry pomysł
No to trzymam kciuki i szczęścia życzę.![]()
Mój nie chciał sikać jak tylko widział coś pod dupinką, do pustej kuwety również nie, a od wczoraj usiłuje go przekonać, że te białe resztki w kuwecie to najfajniejszy żwirek. I mam strajk
Pamiętaj, że przechowywanie siuśków max. do 4 godzin. Wetka mnie na to uczulała.
Annazoo pisze:fiszka13 pisze:Annazoo pisze:Takiego żwirku dziś nie kupię, chochla - dobry pomysł
No to trzymam kciuki i szczęścia życzę.![]()
Mój nie chciał sikać jak tylko widział coś pod dupinką, do pustej kuwety również nie, a od wczoraj usiłuje go przekonać, że te białe resztki w kuwecie to najfajniejszy żwirek. I mam strajk
Pamiętaj, że przechowywanie siuśków max. do 4 godzin. Wetka mnie na to uczulała.
Mój nie zareagował na (wyparzoną) chochlę, zebrałam mocz w ciągu 4 posiedzeń w pół godziny i od razu zaniosłam do weta. Wyniki będą jutro. Kolor lekko różowawy, krewka...
Trochę to było surrealistyczne, kot na chochli, zwłaszcza że nie sądziłam, że on sika nieco do tyłu
Annazoo pisze:Mój nie zareagował na (wyparzoną) chochlę, zebrałam mocz w ciągu 4 posiedzeń w pół godziny i od razu zaniosłam do weta. Wyniki będą jutro. Kolor lekko różowawy, krewka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, LimLim, nfd, puszatek i 92 gości