Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 15:09 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

meksykanka pisze:No dobra ciotka, ty mi tu wybrakowanym kotem oczu nie mydlij.
Nie zgadza się z zamówieniem.
Jeden miał być grzeczny, miły i nie kłopotliwy - coś Ci się ciotka "nie" przesunęło -a tu co?
niegrzeczny i kłopotliwy :evil:
Takich to Ci już u nas dostatek :ryk:

Aj, bo wychodzi na to, że to u Was te grzeczne zamieniają się w potworki :twisted: Jaki egzemplarz by się Wam nie trafił i tak stworzycie potwora :twisted: I mamy odpowiedź dlaczego wszystkie takie niegrzeczne i kłopotliwe :wink: Rozpuściliście bestie :ryk:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 29, 2011 16:36 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Nio po prostu psujom kotecki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 29, 2011 16:54 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Dobrego i karczma nie zepsuje, złego i kościół nie naprawi.
One już są złe i zepsute tylko udają żeby się do domku zanęcić :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt kwi 29, 2011 16:59 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Mam nadzieję, że domek in spe od czarno-białej koci się odezwie - bo rozumiem, że Marzenia już nóżkami przebiera na wizytęp-adopc. :mrgreen:
My możemy służyć podwózką do tego Ursusa. Ze zrozumiałych względów wyjazk na długi weekend jest niemożliwy.
Rozumiem, że Basia trzyma rękę na pulsie (jakim pulsie? :oops: )
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 29, 2011 19:57 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Mila mówi DOBRANOC

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 29, 2011 20:00 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

No proszę, i jaki grzeczny kotecek :wink:
po_prostu_kaska

Post » Pt kwi 29, 2011 20:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Jak śpi :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 29, 2011 20:44 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

:lol: :lol: :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 29, 2011 20:53 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

właśnie wróciłem z Mrówą od weta, Mała została dziś zaszczepiona, Pani Doktor była pod dużym wrażeniem - prawie nie poznała Mrówki; zero kataru, ładny oddech, czyste uszy, lśniąca sierść i duży spokój, grzeczny zrelaksowany i naprawiony kotek:) jeśli wyniki krwi będą w porządku za dwa tygodnie robimy sterylkę.
pozdrowienia dla Mili od nas :1luvu: Brysia i wszystkich szczycieńskich kotów, oby im też się poszczęściło

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Sob kwi 30, 2011 7:21 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

sebow pisze:właśnie wróciłem z Mrówą od weta, Mała została dziś zaszczepiona, Pani Doktor była pod dużym wrażeniem - prawie nie poznała Mrówki; zero kataru, ładny oddech, czyste uszy, lśniąca sierść i duży spokój, grzeczny zrelaksowany i naprawiony kotek:) jeśli wyniki krwi będą w porządku za dwa tygodnie robimy sterylkę.
pozdrowienia dla Mili od nas :1luvu: Brysia i wszystkich szczycieńskich kotów, oby im też się poszczęściło

Sebastian ekstra, :lol: jednak to naprawianie Mrówki trochę czasu zajęło,i dzięki za to ogromne.Ja sobie pisze otoczona stadem ,na łóżku ja duża sunia ,Bazyli ,Niuniek i Zoha.Zoha jest okropna budzi o 4 rano bo jest głodna ,brzusio już wisi ale ona ciągle by jadła.Szaleje wtedy by pańcie wykończyć psychicznie i by ruszyła tyłek i napełniła michy.Tylko moja Śnieżynka z daleka bo biją się z Zosią. :ok:

horacy 7

Post » Sob kwi 30, 2011 7:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

horacy7 mam dzwonić do pana z Ursusa czy jak? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 30, 2011 7:34 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Marzenia11 pisze:horacy7 mam dzwonić do pana z Ursusa czy jak? :roll:
Mrzeniu nie odzywał się powtórnie lecz dopiero dzisiaj miał wrócić do domu.Myślę ,że śmiało możesz dzwonić i się umawiać tylko spytaj po prostu czy zdania nie zmienił.Niestety pani która miała zadzwonić w sprawie ciężarnej buraski już się nie odezwała. :oops:

horacy 7

Post » Sob kwi 30, 2011 7:34 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

horacy 7 pisze:
Marzenia11 pisze:horacy7 mam dzwonić do pana z Ursusa czy jak? :roll:
Mrzeniu pan nie odzywał się powtórnie lecz dopiero dzisiaj miał wrócić do domu.Myślę ,że śmiało możesz dzwonić i się umawiać tylko spytaj po prostu czy zdania nie zmienił.Niestety pani która miała zadzwonić w sprawie ciężarnej buraski już się nie odezwała. :oops

horacy 7

Post » Sob kwi 30, 2011 7:47 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

horacy 7 pisze:pan nie odzywał się powtórnie lecz dopiero dzisiaj miał wrócić do domu.Myślę ,że śmiało możesz dzwonić i się umawiać tylko spytaj po prostu czy zdania nie zmienił.Niestety pani która miała zadzwonić w sprawie ciężarnej buraski już się nie odezwała. :oops

Ja też myślę, że warto do pana zadzwonić. Pisał przecież że korzysta z Internetu gościnnie u kogoś i właściwie to trzeba do niego telefonicznie. Mam wrażenie, że to poważny człowiek.

Co do ciężarnej buraski to oczywiście szkoda, że tak ludzie po prostu przestają się odzywać. Ja nie przestaję mieć nadziei, że dla wszystkich kotów się znajdą domy :ok: :ok: :ok:

Tak z ciekawości, jak wygląda sprawa tego pana z Górzna, który chciał trikolorkę? Chce ją nadal, rozmowy stanęły na czymś, czy też się to jakoś rozmyło?

Tak ze statystyk, to na Allegro przoduje czarno-biała (ma 565 obejrzeń i 2 obserwatorów), potem buro-biała w ciąży i Bryś (mają odpowiednio 496 obejrzeń i 3 obserwatorów oraz 425 obejrzeń i 1 obserwatora), potem młody bury (378 i 1 obserwator), krówka (238 obejrzeń) i bura kotka (134). Nowa aukcja Tygrysa to 57 obejrzeń, ale to po 2 dniach jest.

Aukcje się kończą jutro wieczorem, więc spodziewam się że jeszcze trochę te liczby wzrosną, ale nie aż tak - w końcu jest długi weekend i ludzie pewnie nie szukają kotów aż tak. Po długim weekendzie wystawię wszystkie koty na nowo.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 30, 2011 8:40 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Mila dziś bardzo ożywiona, z czego się cieszymy. Oczywiście jak Wariatka jej nie widzi i na nią nie napada, może powalczyć z ogonem, zrobić tupot białych mew. Ale wykonanie przy niej jakichkolwiek operacji leczniczo-kosmetycznych to katorga - zamienia się w tygrysa - Marzenka pamięta dobrze co było w lecznicy. Obawiam się, że tak już zostanie.
Ja potwierdzam, że możemy podjechać do Ursusa jako transport gdyby Pana się dało namierzyć. Renifer już tak się przyzwyczaił, że pytał czy w tym tygodniu wieziemy jakieś koty :ryk:

Mila to chyba kot z póldługim włosem. Jeśli jeszcze miałam mało kociego puchu wszędzie - to teraz powinnam być zachwycona :evil:
Niestety ze względu na "kocie szachy" muszę te miski i kuwety po całym domu porozstawiać... no, to kara musi być.

Miłego weekendu dla wszystkich kociarzy i kociastych :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]