horacy 7 pisze:pan nie odzywał się powtórnie lecz dopiero dzisiaj miał wrócić do domu.Myślę ,że śmiało możesz dzwonić i się umawiać tylko spytaj po prostu czy zdania nie zmienił.Niestety pani która miała zadzwonić w sprawie ciężarnej buraski już się nie odezwała.

ops
Ja też myślę, że warto do pana zadzwonić. Pisał przecież że korzysta z Internetu gościnnie u kogoś i właściwie to trzeba do niego telefonicznie. Mam wrażenie, że to poważny człowiek.
Co do ciężarnej buraski to oczywiście szkoda, że tak ludzie po prostu przestają się odzywać. Ja nie przestaję mieć nadziei, że dla wszystkich kotów się znajdą domy
Tak z ciekawości, jak wygląda sprawa tego pana z Górzna, który chciał trikolorkę? Chce ją nadal, rozmowy stanęły na czymś, czy też się to jakoś rozmyło?
Tak ze statystyk, to na Allegro przoduje czarno-biała (ma 565 obejrzeń i 2 obserwatorów), potem buro-biała w ciąży i Bryś (mają odpowiednio 496 obejrzeń i 3 obserwatorów oraz 425 obejrzeń i 1 obserwatora), potem młody bury (378 i 1 obserwator), krówka (238 obejrzeń) i bura kotka (134). Nowa aukcja Tygrysa to 57 obejrzeń, ale to po 2 dniach jest.
Aukcje się kończą jutro wieczorem, więc spodziewam się że jeszcze trochę te liczby wzrosną, ale nie aż tak - w końcu jest długi weekend i ludzie pewnie nie szukają kotów aż tak. Po długim weekendzie wystawię wszystkie koty na nowo.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Adam