Wielkie podziękowania dla cioci jagoda48,za paczuszkę z jedzonkiem dla Kitki. Po takiej wielkiej porcji jedzonka to Kitka będzie już tylko zdrowa.

Mam nadzieję ,że będzie pałaszowała ze smakiem...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cypisek pisze:Doszła od torzyk7 budka dla Kitki.Dziś p. Jadzia nie czuła się najllepiej , ma jakieś inne plastry...jeśli będzie lepiej się czuła , to jutro dostarczę puszeczki i domek.
Odnośnie Perełki to , ma ok. 2 lat..i jest to chłopczyk...po kastracji.
Mizialski sam się pcha do klatki..
torzyk7 pisze:cypisek pisze:Doszła od torzyk7 budka dla Kitki.Dziś p. Jadzia nie czuła się najllepiej , ma jakieś inne plastry...jeśli będzie lepiej się czuła , to jutro dostarczę puszeczki i domek.
Odnośnie Perełki to , ma ok. 2 lat..i jest to chłopczyk...po kastracji.
Mizialski sam się pcha do klatki..
może choć dt dla Pana Perełki się znajdzie, szkoda takiego miziaka tam zostawiać
mam nadzieję,że Kitce przypadnie budka do gustu
hanelka pisze:Biedny chłopczyk. Niech mu się uda!!!
ASK@ pisze:hanelka pisze:Biedny chłopczyk. Niech mu się uda!!!
też trzymam kciuki.
AlfaLS pisze:Kochane ja ewentualnie mogę wziąć na DT Perełkę co okazała się Perełkiem jednak jest kilka ale:
1. jestem ze Szczecina - kwestia transportu
2. dziś zgarnęłam od siebie z podwórka kotkę, która podobno nie dawała sie złapać od kilku miesięcy - obraz nędzy i rozpaczy. Jak się jutro da / w sensie obie do jutra przeżyjemy
/ to podjadę z nia do weta i zobaczę co i jak ...
3. ma do mnie przyjechać na tymczas kotka ze Stepnicy - następczyni Heleny. Tego kiedy przyjedzie jednak nie wiem bo nie wiadomo kiedy się uda małą złapać.... To może więc potrwać i tu Perełek by sobie wskoczył na wolną miejscówkę.
4. jak kicia ze Stepnicy da się złapać to najwyżej Perełek będzie miał jakiś czas koleżankę z portu.
5. Musicie pomóc w ogłoszeniach - bo ja nie jestem w tym najsilniejsza...
6. Ja daję serce,dach nad głową i opiekę, ewent. jedzonko ale na resztę musi być Wasza pomoc bo u mnie krucho z kasą. A niestety np. leczenie kosztuje - choć jest szansa, że on zdrowy ale nie wiadomo co ze szczepieniami......
A teraz podumajcie i podejmijcie decyzję - ja sobie zdaję sprawę że nie jestem w związku z tym co napisałam wyżej idealnym DT więc może znajdzie się inny chętny......
cypisek pisze: (...) Z ogłoseniami też myślę damy rade , nawet są jakieś opłacone u Catangel na Uszatkę i Princesie. Póki co Uszatki nie daje radę się złapać...to może by Perełka poszedł póki co w Uszatki miejsce.../jeśli zgodzą się darczyńcy../
ksb pisze:cypisek pisze: (...) Z ogłoseniami też myślę damy rade , nawet są jakieś opłacone u Catangel na Uszatkę i Princesie. Póki co Uszatki nie daje radę się złapać...to może by Perełka poszedł póki co w Uszatki miejsce.../jeśli zgodzą się darczyńcy../
Ja się zgadzam
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 24 gości