SchronWro. Kociaki proszą o dom! fot str 70

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 7:23 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

Szukamy dla Morfiny DS :-)

Przypominam jej wątki:
viewtopic.php?f=1&t=126053
viewtopic.php?f=1&t=126089

Linki do ogłoszeń - proszę, roześlijcie znajomym jeśli możecie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1586670108
http://wroclaw.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId ... 2cfffde9cb
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1314333 ... finki.html
http://www.adopcje.org/adopcja70210.html
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Czw kwi 28, 2011 9:42 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

miałam bana na FB ale juz powracam :mrgreen:

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 42&pending
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw kwi 28, 2011 10:06 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

O, dzięki wielkie. Ja nie mam tam konta, więc nie zobaczę, ale widzę, że te wydarzenia są skuteczne.
Obrazek

sunicram

Post » Czw kwi 28, 2011 10:08 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

ale to juz nie to co kiedys :? ale jeszcze FB daje rade :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Czw kwi 28, 2011 10:21 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

A co, wcześniej były takie bardzo skuteczne, a teraz mniej trochę ludzi już to przyciąga?
Obrazek

sunicram

Post » Czw kwi 28, 2011 10:39 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

dokladnie kiedys to chwila moment od ogloszenia i juz byli chcetni 8O teraz sie ludziska moze pozakacali albo ja wiem co :?: jest troche trudniej ale wystarczy dbac o wydarzenie przypominac i w sumie b. czesto dzieki FB zwierzaki znajduja domki :ok: :ok: :ok:

ogonia

Post » Czw kwi 28, 2011 11:12 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

Może mają już koty, ale bardziej podejrzewam spadek pierwszej euforycznej popularności portalu. Wszystko z czasem musi okrzepnąć i już nie ma takiego entuzjazmu w rozsyłaniu. Ale grunt, że ciągle działa, bo patrząc na to co wyczynia CatAngel dzięki tym wydarzeniom na FB to ja jestem w szoku. Dlatego jeszcze raz bardzo dziękujemy :!:
Obrazek

sunicram

Post » Czw kwi 28, 2011 12:03 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

ogonia a co ban za nick na fb zamiast Imienia i Nazwiska :D

Po części jest tak jak pisze Ogonia, to już nie to co kiedyś, ale nie dlatego że spadek popularności portalem(bo on jest nadal popularny i to nawet bardziej) Raczej chodzi tutaj o to iż teraz każdy zakłada wydarzenia, a niektóre to już takie porąbane są :roll: że szok. Np:

Jarosław Kaczyński przed sąd za obrazę Polaków-Ślązaków!!!!!!!!!!
Kolejne 1 GB dla każdego.Zarejestruj się i odbierz:)
I jeszcze wiele wiele innych bezsensu :roll:

Takie wydarzenia spychają te o zwierzakach w dół, dlatego tak jak Ogonia pisze trzeba dbać o swoje wydarzenie.
Ja robiąc wydarzenie mam o tyle dobrze, że robię je jako WKDT(które pilnuje dużo osób-admini)
Ogonia robiąc wydarzenie ma tylko jednego admina Siebie, chyba że kogoś nim jeszcze mianuje.

Teraz jest tyle wydarzeń o zwierzakach, że ja czasami naprawdę nie mam ochoty brać w nich udziału

Ja mam zaproszeń na wydarzenia: aż 203, w których nie biorę udziału, w tym są zwierzaki i jak się okazało wydarzenie które Ogonia zrobiła. Nie wzięłam w nim udziału. Dopiero wchodząc tutaj na wątek, wzięłam udział w wydarzeniu.

Także rozesłane, udostępnione i zaproszone :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 28, 2011 12:26 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

:ok: :ok: :ok: sama prawda Matko Dyrektorko fejbukowa :ryk: :ryk:

dziekuje za rozeslanie :1luvu: a ban oczywiscie za fikcyjne imie i nazwisko :mrgreen: od soboty nie mialam dostepu do FB - czulam sie jakbym conajmniej stracila sens zycia 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ogonia

Post » Czw kwi 28, 2011 12:35 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

BTW CatAngel nie wiem czy pamietasz trojłapka ze Żmigroda - wyprzedzilas mnie wtedy z wydarzeniem o kilka minut (juz mialam gotowy tekst itp, wchodze na forum zeby pobrac zdj patrze 8O a tu juz Cat Angel wkleiła lynka :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: )

Dziś chłopak tj Bezik :ryk: :ryk: instaluje sie w nowym domku, a u Markopolo chłop stał sie prawdziwym blokersem :ryk: :ryk: :ryk:
Dołączyła tez na forum Bezikowa - nowa podwładna Bezika :mrgreen: wiec beda njusy :ok:

Życ sie chce dla takich momentow :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=1&t=124217

ogonia

Post » Czw kwi 28, 2011 12:41 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

ogonia pisze::ok: :ok: :ok: sama prawda Matko Dyrektorko fejbukowa :ryk: :ryk:

Tak to ja Obrazek :ryk:

ogonia pisze:a ban oczywiscie za fikcyjne imie i nazwisko :mrgreen: od soboty nie mialam dostepu do FB -
czulam sie jakbym conajmniej stracila sens zycia 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Uzależnienie Fejsikowe Cię dopadło :D :ryk: Ja już mam to za sobą :ryk:
I wiedziałam Obrazek że Ciebie też zblokują Obrazek

ogonia pisze:BTW CatAngel nie wiem czy pamietasz trojłapka ze Żmigroda - wyprzedzilas mnie wtedy z wydarzeniem o kilka minut (juz mialam gotowy tekst itp, wchodze na forum zeby pobrac zdj patrze 8O a tu juz Cat Angel wkleiła lynka :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: )

Dziś chłopak tj Bezik :ryk: :ryk: instaluje sie w nowym domku, a u Markopolo chłop stał sie prawdziwym blokersem :ryk: :ryk: :ryk:
Dołączyła tez na forum Bezikowa - nowa podwładna Bezika :mrgreen: wiec beda njusy :ok:

Życ sie chce dla takich momentow :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=1&t=124217

A byłam niedawno na dogo u niego na wątku :) ale tam wieści nie ma :( To idę na miau się zapisać bo jeszcze mnie tam nie widzieli 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 28, 2011 12:50 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

nawet nie zadawalam sobie sprawy ze tak dalece jestem uzalezniona :spin2: :spin2: mam tylko nadzieje ze mi troche przejdzie :mrgreen: :mrgreen:
to bylo strrrrrrraszne a na dodatek jeszcze w robocie sie nic nie dzieje szef na urlopie a tu taki dramat :ryk: :ryk: :ryk:

ogonia

Post » Czw kwi 28, 2011 21:27 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

Słuchajta ludziska :mrgreen: Midnight jedzie do swoje DS do catnaperki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Leśna on chyba dalej w schronisku co nie :oops: ?
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pt kwi 29, 2011 17:45 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

Dzisiejsze wieści ze schroniska.

Najpierw te gorsze:
- Elena niestety zaszła w ciążę i miała zrobioną sterylkę aborcyjną. Szczegóły w jej wątku. Kotka czuje się dobrze i dochodzi do siebie w izolatce.

- do schroniska trafiła 13 letnia 3 kolorowa kotka, którą oddał opiekun. Dlaczego, po co nie udało mi się dowiedzieć. Jest bardzo smutna i zagubiona, bardzo ropieją jej oczy (może tak objawia się kk, tylko że płyn jest ciemny - co widać na 2 pierwszych fotkach) i jest dosyć zapasiona. Poza tym jest bardzo miła, grzeczna i spokojna, spędziłem z nią trochę czasu i wyszła z kartonu, dała się głaskać, zaczęła ocierać, zajrzała nawet do misek (które póki co stały pełne, ale może dopiero zostały wymienione - mam nadzieję, że będzie jeść). Brak mi słów jak można było oddać kotkę w takim wieku, jakie ona ma szanse na adopcję teraz, kto ją weźmie... same przekleństwa mi się cisną, więc już tylko zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edit: Zgłosiłem ją do seniorów na początek

A teraz już tylko dobre - z bud. nr 4
Dzisiaj jak byłem, to w ciągu godziny 3 koty trafiły do adopcji i znowu namówiłem pewnych Państwo na wzięcie 2 kotów zamiast jednego ;) Pierwszy wzięty to czarny roczny kocurek, strasznie kochany, pcha się na ręce i chce bawić - nie mam niestety jego zdjęcia

194/11 - kotka 5 letnia, wzięta z interwencji, spokojna, wycofana, nie podeszła ale też nie bała się widocznie, bardzo ładna
Obrazek Obrazek

A ta kotka jako druga - jest już jedną nogą w domu, czeka jeszcze na sterylkę w sodę i zostanie odebrana (jest zarezerwowana). A jak ona teraz wygląda, nie zdążyłem jej już zrobić zdjęć, zresztą nie było może sensu, ale jest piękna

201/11 - pierwszy maluch, 3 m-czna kotka, wygląda super, długi włos, cała czarna, bardzo spokojna, leżała i cały czas tylko na nas patrzyła, ale dała się pogłaskać bez problemu - a patrzyła tak, jakby to ona miała dzieści lat a ja 3 m-ce
Obrazek Obrazek Obrazek

poszłaaa... zresztą kto by się dziwił :)

202/11 - kolejny totalny pieszczoch, tym razem młoda 1 roczna kotka, mało nie wyważyła drzwi, żeby tylko się przytulić, niezmiernie ufna
Obrazek Obrazek Obrazek

przyszła dzisiaj pani, chciała wziąć kotkę - pokazałem tą, ona jest super i po 5 minutach już była miłość i została pusta klatka

203/11 - na koniec najmniejszy maluszek, 2 m-czny kotek, co tu pisać istne cudo :-)
Obrazek Obrazek Obrazek

już go nie ma :)

No to miłego weekendu 8)
Obrazek

sunicram

Post » Pt kwi 29, 2011 17:54 Re: SchronWro. fto str 64 Niewidoma Midnight dt/ds !

lubię czytać takie wieści ze schroniska :) :)
oby jak najwięcej takich HAPPY END-ów :ok: :ok: :ok:

PS. a ta czarna 3 miesięczna - 201/11 obłędna :1luvu:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

[poprzednia][następna]