Kicorek pisze:Lemoniada, przyjedź do mnie, to pojedziemy razem![]()
Nie wiem, jak a19 leży przy dekolcie, ale rezerwuję, o! I a9, jakby się zwolniła, to też
O! I to jest świetny pomysł
Kicorek pisze:Lemoniada, przyjedź do mnie, to pojedziemy razem![]()
Nie wiem, jak a19 leży przy dekolcie, ale rezerwuję, o! I a9, jakby się zwolniła, to też
Lemoniada pisze:Kicorek pisze:Lemoniada, przyjedź do mnie, to pojedziemy razem![]()
O! I to jest świetny pomysłTeraz musimy się tylko zgrać we trójkę i fruuu!
kwiat groszku pisze:"a28" nenene. salwar bez kamiz nie da się. i do tego takie krótkie. brrrr... jakbym miała nasrane w pampersa.![]()
bezcenne "a5" - poproszę![]()
ślinię się już dłuuugo na niebieskie lakierkowe sandałki DIBA (więc też poproszę) i na któreś brązowe na obcasiku. tylko nie mam pojęcia czy H&M czy GEORGEH&M są przecudne, ale ekologiczna skórka błe. a GEORGE obcasik idealny i kolor cud-miód-nuud, ale mają zabudowane paluszki, a ja lubię epatować otoczenie moimi stópnymi paluszętami.
więc zastanawiam się dalej...
ze starej dostawy sukienka "46" w motyle błękitne i pomarańczowe jaką ma długość i szerokość? bo coś się do obmiarów dogrzebać nie umiem.gdzieś mi się tu u ciebie o oko obiła beżowa sukienka H&M MAMA, ale ona chyba na płaskie ciężarówki
![]()
a jako, że zima ma wrócić, to się dopytuję o przejściowy płaszczyk wełenkowo-wiskozowy H&M "namber 10" ze straej dostawy. tradycyjnie: cycki, pępek, długość rękawa i długość całkowita. widzę, że ma zaszewki, więc się pomęczysz mierząc![]()
zastanawiają mnie wymiary a18 i a16, ale chyba Odynka już o to pytała. więc grzecznie (chyba) poczekam.
sukienki w motyle nie moge znaleźć, podejrzewam że kupił ją Kicorek a ja nie zdjełam z targu![]()
beżowa sukoenka ciązowa to rozmiar L mieści mój poduszkowy brzuch w wymiarze 118cm
a dzinsowa ciążowa??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8bc ... c15f6.html
mieści brzuszek z dwóch poduszek:) w obwodzie 124cm:) widzę ze jej nie ma w pierwszych postach , dziwne, ale jakby co to jest w cenie 37zł po rabacie
płaszczyk lece mierzyć:)
szerokość pod pachami 51
długość rękawa od pachy 47
długość płaszczyka od ramienia 76
mieści brzuszek z dwóch poduszek o obwodzie 125cm![]()
no i na koniec najważniejsze pytanie - czy mogę zapłacić po 15 maja?
Mroczka pisze:To dla mnie beda dwie niebieskie sukienki a16 i a19. I teraz to juz naprawde musze skonczyc z tym szalenstwem zakupowym, wiec mnie prosze podlicz na pw i puszcze Ci przelew.

odynka pisze:aaa ja bym na chwile zarezerwowala 10,9,18,28 tylko kurczaki musze pomyslec czy mam kase wogole bo wyplata jeszcze jeszcze:(
I tak od co najmniej roku. Książki byś ode mnie wreszcie odebrałasibia pisze:Chyba jestem zapracowana, czy cus.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości