Z SZAFY Gosik, PRZECENA!!! ZAPRASZAM!!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt kwi 29, 2011 7:44 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Kicorek pisze:Lemoniada, przyjedź do mnie, to pojedziemy razem :D

Nie wiem, jak a19 leży przy dekolcie, ale rezerwuję, o! I a9, jakby się zwolniła, to też :)

O! I to jest świetny pomysł :D Teraz musimy się tylko zgrać we trójkę i fruuu! :lol:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt kwi 29, 2011 7:46 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Lemoniada pisze:
Kicorek pisze:Lemoniada, przyjedź do mnie, to pojedziemy razem :D

Nie wiem, jak a19 leży przy dekolcie, ale rezerwuję, o! I a9, jakby się zwolniła, to też :)

O! I to jest świetny pomysł :D Teraz musimy się tylko zgrać we trójkę i fruuu! :lol:

oo! fajny nalocik mi sie szykuje:) ktoś jeszcze?? Sibia??? :D :D :D zbierać brygadę bo nie wiem ile sernika zrobić :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pt kwi 29, 2011 7:49 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosik daj znac co i jak z pytaniem mym:)
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

Post » Pt kwi 29, 2011 7:58 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

mój miły mąż mnie zabije...

Goszia, czy mogę poprosić o rezerwację a1, a4, a6 i a15??? niedługo pojawią się pieniążki... na koncie męża :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt kwi 29, 2011 8:38 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

To dla mnie beda dwie niebieskie sukienki a16 i a19 :). I teraz to juz naprawde musze skonczyc z tym szalenstwem zakupowym, wiec mnie prosze podlicz na pw i puszcze Ci przelew.
ObrazekObrazek

Mroczka

Od: Pt lip 18, 2008 8:14

Post » Pt kwi 29, 2011 9:04 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

kwiat groszku pisze:"a28" nenene. salwar bez kamiz nie da się. i do tego takie krótkie. brrrr... jakbym miała nasrane w pampersa. :oops:

bezcenne "a5" - poproszę :D

ślinię się już dłuuugo na niebieskie lakierkowe sandałki DIBA (więc też poproszę) i na któreś brązowe na obcasiku. tylko nie mam pojęcia czy H&M czy GEORGE :roll: H&M są przecudne, ale ekologiczna skórka błe. a GEORGE obcasik idealny i kolor cud-miód-nuud, ale mają zabudowane paluszki, a ja lubię epatować otoczenie moimi stópnymi paluszętami. :oops: więc zastanawiam się dalej...

ze starej dostawy sukienka "46" w motyle błękitne i pomarańczowe jaką ma długość i szerokość? bo coś się do obmiarów dogrzebać nie umiem. :oops: gdzieś mi się tu u ciebie o oko obiła beżowa sukienka H&M MAMA, ale ona chyba na płaskie ciężarówki :wink:

a jako, że zima ma wrócić, to się dopytuję o przejściowy płaszczyk wełenkowo-wiskozowy H&M "namber 10" ze straej dostawy. tradycyjnie: cycki, pępek, długość rękawa i długość całkowita. widzę, że ma zaszewki, więc się pomęczysz mierząc :twisted:

zastanawiają mnie wymiary a18 i a16, ale chyba Odynka już o to pytała. więc grzecznie (chyba) poczekam.

sukienki w motyle nie moge znaleźć, podejrzewam że kupił ją Kicorek a ja nie zdjełam z targu :(
beżowa sukoenka ciązowa to rozmiar L mieści mój poduszkowy brzuch w wymiarze 118cm

a dzinsowa ciążowa??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8bc ... c15f6.html
mieści brzuszek z dwóch poduszek:) w obwodzie 124cm:) widzę ze jej nie ma w pierwszych postach , dziwne, ale jakby co to jest w cenie 37zł po rabacie :)
płaszczyk lece mierzyć:)
szerokość pod pachami 51
długość rękawa od pachy 47
długość płaszczyka od ramienia 76
mieści brzuszek z dwóch poduszek o obwodzie 125cm
Obrazek Obrazek

no i na koniec najważniejsze pytanie - czy mogę zapłacić po 15 maja?
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 9:20 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Mroczka pisze:To dla mnie beda dwie niebieskie sukienki a16 i a19 :). I teraz to juz naprawde musze skonczyc z tym szalenstwem zakupowym, wiec mnie prosze podlicz na pw i puszcze Ci przelew.

musisz chwilkę poczekać, bo według postów kieca jest zarezerwowana przez Kicorka, chyba że chcesz teraz to co jest a resztę doślę???:)

już ogarnęłam trochę temat, zerknijcie czy się nei pomyliłam?? i jak ktoś rezerwował a nie było wymiarów to prosze by teraz sprawdził i ewentualnie potwierdził lub zwolnił rezerwację, bo do kilku ciuszków jest kolejka:)
ach wiecie jak ja Was lubię???? :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 9:39 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

gosikbaum pisze:ach wiecie jak ja Was lubię???? :D :D :D

my Ciebie tys :mrgreen: a ja to wrencz kofam :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt kwi 29, 2011 10:28 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

a ja zdecydowanie muszę zacząć panować nad tą miłością :twisted:
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Pt kwi 29, 2011 10:50 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

a1 i a 4 - są zarezerwowane ale jakby się zwolniło to poproszę :ok:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt kwi 29, 2011 10:53 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

odynka pisze:aaa ja bym na chwile zarezerwowala 10,9,18,28 tylko kurczaki musze pomyslec czy mam kase wogole bo wyplata jeszcze jeszcze:(

to ja korekte zglaszam;) chcialam a28 a nie a27;) choc a27 tez kusi ale poczekam na spokojnie na podliczenie - moze przezyje;)
ObrazekObrazek Obrazek

odynka

Post » Pt kwi 29, 2011 10:59 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Odynka już poprawiłam, dzięki
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy wszystkie które u mnie kupowały dostały to co kupowały?? boje się że coś pokręciłam.....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 15:05 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Hej, ja się chętnie piszę na wspólny nalot (biedny gosik), tylko nie moge 1,2, a 3 moge poznym popoludniem.
A najchetniej to w czwartek bym mogla.
Albo w nastepny weekend, ino nie w sobote przed 17.
Chyba jestem zapracowana, czy cus.

Ze wzgledow strategicznych chcialabym ogladac po odynce, bo sie zgapiłam i ciągle za nią w kolejce jestem :evil: :wink:

Kicor, jakbys miala te kiece w motyle i jej juz na przyklad nie chciala, to wez ja ze soba, to ja bardzo bym pragnela byc w kolejce ;)

omajgod, bede sie przebierac do kazdego posilku. Normalnie jak jakas ksiezna ;P
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Pt kwi 29, 2011 15:15 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

Kicorek kiecki w motyle nie ma:) albo któraś z forumowiczek ma, bo ją kupiła i ja mam zaawansowana sklerozę albo jestem dobra w chomikowaniu..... sweterka w paski też nie mogę znaleźć... kupił ktoś sweterek w paski??? :roll: i kto ma kieckę w motyle??:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pt kwi 29, 2011 15:45 Re: CIUCHY, BUTY, TORBY* WIOSENNA PRZECENA* nowa porcja post 1

sibia pisze:Chyba jestem zapracowana, czy cus.
I tak od co najmniej roku. Książki byś ode mnie wreszcie odebrała :roll:

Kiecki w motyle nie mam, swetra w paski też nie. Inne kiecki posiadam, ale ich nikomu nie oddam :P
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]