ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 10:50 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

to kiedy wyprawa na cmentarz i może jakieś ploty przy okazji uskutecznimy? :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro mar 30, 2011 11:09 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

PearlRain pisze:to kiedy wyprawa na cmentarz i może jakieś ploty przy okazji uskutecznimy? :mrgreen:

Ja się bardzo chętnie spotkam, aczkolwiek teraz ciężko mi powiedzieć kiedy będę mogła.
Ktoś jeszcze chętny???

EDIT: W jakiś dzień jeszcze muszę tam pojechać, żeby ogarnąć po zimie grób Witka i trochę go upiększyć.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Czw mar 31, 2011 12:00 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Jak będziecie chciały zrobić jakiś wypad do kotów i pogadać, to dajcie znać. Pewnie, że jestem chętna, wiosna przyszła. :D Teraz to możemy zrobić sobie nawet mały spacer po małym cmentarzyku. Tak ciepło dziś, tak fajnie, niech wiosna trwa wiecznie. :1luvu:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Czw kwi 07, 2011 14:02 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Co u Was słychać, dziewczyny?

Renatko, jak Maniek, poszedł może już do nowego domu? W postach wyżej wrzuciłam zdjęcia Maćka mojej mamy. Ciekawa jestem czy Maniek jest do niego podobny.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw kwi 07, 2011 14:56 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

u mnie wszystko jakoś leci, mam bardzo mało czasu - mama w szpitalu, tato udaje że sobie z wszystkim doskonale radzi
Udało się znaleźć osobę , która pomoże wysterylizować koty spod kościoła - to sama Gosposia z plebanii :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 08, 2011 12:59 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

PearlRain pisze:u mnie wszystko jakoś leci, mam bardzo mało czasu - mama w szpitalu, tato udaje że sobie z wszystkim doskonale radzi
Udało się znaleźć osobę , która pomoże wysterylizować koty spod kościoła - to sama Gosposia z plebanii :mrgreen:

Z mamą coś poważnego? Mam nadzieję, że nie i wyjdzie niedługo do domu.
Fajnie, że w kolejnym miejscu koty zostaną wysterylizowane-właśnie coś mi mignęło o tej gosposi w Twoim wątku.

Ja też zalatana i nie mam chwili, żeby chociaż na cmentarz wyskoczyć i skontrolować sytuację. Pogoda była ładna, ale wczoraj się popsuła-wiatr mnie wykańcza, nie cierpię go, i pewnie znowu tam nie pojadę.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pt kwi 29, 2011 8:34 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

W święta byłam na cmentarzu uporządkować grobik mojego Witka i sprawdzić jak się miewają kocichy.
Są wszystkie trzy. :!: :D Piękne, zdrowe i grubaśne. Chociaż przyznam, że były dość głodne, rzuciły się na puszkowe jedzenie i chrupki jak nigdy.
W sumie nic dziwnego, że były głodne, skoro do jednej z misek ktoś im włożył kości z resztkami mięsa i żółty ser w plastrach. :evil: :evil:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pt kwi 29, 2011 8:50 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

W święta panie krzykaczki-karmicielki same się karmiły i zapomniały o podopiecznych :roll:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt kwi 29, 2011 9:02 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Agata ser w plasterkach, ogromne kawały jakiegoś mięsa, szynka pewnie niezbyt świeża w postaci prostopadłościaniu czy surówka z kapusty ...to w miskach elanowców też norma...Tak samo jak morka karma i mleko ...podczas 20 st mrozów... :roll:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt kwi 29, 2011 9:30 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Ser i surówka biją wszystko na głowę. Co Ci ludzie sobie myślą. 8O
Dokładnie, karmicielki same się pewnie obżerały a kotach zapomniały.

Jedna z kotek musiała być na prawdę głodna, bo próbowała już gryźć ten nieszczęsny ser. :(
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pt kwi 29, 2011 9:38 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Ale zmieniając temat...moja tymczaska,Zosia...to taki niejadek,że od biedy zje kurczaka surowego.Ma też manię zakopywania suchego...masakra jakaś...
Dziś chyba pójdę do sklepu i kupię każdego rodzaju karmy po kilka deko...może coś jej nie będzie śmiedziało :roll: :crying:
swoją drogą nie daje mi spokoju..co jadła tam gdzie kiedyś mieszkała(bo ja ją znalazłam na ulicy centralnie w nocy)...
i jak powiedzieć ludziom"ten kot nic nie je...prosze próbować :roll: "
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt kwi 29, 2011 9:43 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Może spróbuj z żółtym serem. :twisted:
Żartuję. To co ona jada w takim razie?
Moja większość to fani surowego drobiu.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Pt kwi 29, 2011 9:50 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

becia_73 pisze:od biedy zje kurczaka surowego.Ma też manię zakopywania suchego...masakra jakaś...

Może ona coś je jak nie widzisz?

justyna p

Post » Pt kwi 29, 2011 10:03 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

justyna p pisze:
becia_73 pisze:od biedy zje kurczaka surowego.Ma też manię zakopywania suchego...masakra jakaś...

Może ona coś je jak nie widzisz?

noo może tak....dziś zrobiłam test . schowałam miski na noc i rano oczywiście kolejka ...
Ale chyba juz nad ranem przegłodniała bo w obawie o własne zdrowie i "glazurę " na twarzy patrzyłam jednym okiem ..jak śmiga po szafach ...a,że żeby zeskoczyć musi wskoczyć na moje łożko, bo to po drodze ...to miała pewne obawy czy dobrze wyceluje jak będzie lądować :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pt kwi 29, 2011 10:05 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

I jadła po tym przegłodzeniu?

justyna p

[poprzednia][następna]