Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jadziaII pisze:Pewnie tak
Ja chcialam wyrazic swoja opinie ale jakos nie bardzo mi sie udalo, bylam juz na tej stronie ale tam gdzie pisze konsultacje i kliknij nie da sie tego otworzyc nie ma lapki.
Niech mi ktos podpowie.
asiek_i_boguś pisze:Raport z dyżuru porannego
Był robiony dość na szybko, z powodów niezależnych, ale myślę ze co trzeba było to wszystko zrobiłam. UWAGA Gapa jest razem z Gremlinami na zdrowej bo bardzo prosił płakał i miauczał...tak mi go było żal. Zadzwoniłam do Gosi z pytanie czy go mogę zostawić razem z nimi i ustaliłyśmy ze zostanie bo doskonale się tam czuł a Gremliny pokojowo nastawione były, wręcz ich on nie interesował. Jak wyszłam zapłakał tylko ze dwa razy i spokój także. Zresztą jak tam łaził to było o wiele spokojniejszy niż w przedsionku. Biedak taki piękny żal mi go... Kota dzika jeść nie dostała, pierwszy raz widziałam zrobione siusiu do pionowej ściance kuwety, ale to pewnie dlatego że ja wywaliła
Dorota Wojciechowska pisze:No zobaczymy jak Pędzel będzie do Gapy.
Na zdrowej będzie problem ze sprawdzeniem czy Gapa je bo on tylko ta Purinę lubi a przypuszczam że Gremliny ja spałaszują w sekundę
Dorota Wojciechowska pisze:Mara S pisze:terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 02.05.-08.05.2011
02.05. pon. rano Bona44 wie. Dorota
03.05. wt. rano Gosia wie. brak
04.05. śr. rano Gosia wie. Mara S
05.05. czw.rano Bona44 wie. Mara s
06.05. piat rano Asia, Bogusia wie. Teresa
07.05. sob. rano brak wie. Teresa
08.05. niedz. Dorotka wie. brak
Gosia dziękino to ranne dyżury w zasadzie mamy załatwione
jeszcze tylko popołudniowe
wezmę 04 i 05 wieczorem
dzięki wpisałam
To ja wezmę 02.05 wieczorem