dziekuje bardzo wszystkim za wypowiedzi
byłoby moim życzeniem, aby klub ślepaczków i pomoc trwały, zdając sobie sprawę,ze wymaga czasu prowadzenie watku, przed załozeniem tego( po rezygnacji Bazyliszkowej, która już nie mogła uczestniczyć w prowadzeniu kontynuacji watku ślepaczkowego) , apelowałam , czy ktoś byłby w stanie poprowadzić go , pomóc w prowadzeniu, nie było chętnych, z AgąPap zadecydowałyśmy,że mimo braku czasowego, wiedząc,że wkrótce ten czas znów nam sie skróci (mamy podobne zawody), jednak pociągniemy dopóki damy radę, dopóki sa ludzie, którzy zechcą pomagać finansowo biednym ślepaczkom.
Teraz, będąc u progu zamknięcia tego watku, po raz kolejny zastanawiamy się, czy damy radę czasowo poprowadzic kontynuację watku tak, aby był pomocny. Wielką pomoca byłaby osoba, która zajęłaby sie pilnowaniem aktualności tak, aby były czytelne (dziekuję ada_joshua za uwagi i zapraszam do wspólpracy

), poszukiwaniem potrzebujących ślepaczków i potem monitorowaniem ich watków- po raz kolejny uświadamiam,że ja nie jestem w stanie czasowo zajmowac sie watkiem tak, jak miało to miejsce w poprzednich częściach, przykro mi, a chciałabym, aby jednak pomoc dla tych wyjątkowych kotków trwała, zatem rodzi sie pytanie:
czy trwamy w takiej formie, jaka jest, bo innej nie jestem w stanie zaproponować

, o ile nie ma osoby, która weźmie udział w prowadzeniu wątku,
czy zamykamy klub mając w pamieci te wszystkie ślepaczki, którym pomogliśmy, które mają domy i sa kochane i te, którym nie uda sie, bo być może dt nie będzie wiedziało jak postępować z takim kotem niedowidzącym lub niewidzącym, wiedzy , gdzie i kto może zdiagnozować kota, jakie błędy można popełnić, a w końcu,ze dzieki wsparciu finansowemu, będzie lżej (wiemy jak drogie są zabiegi i leczenie oczu!)i szybciej można pomóc uratowac oczka, a czas jest w tym przypadku najważniejszy.