Wesołych Świąt dla Wszystkich

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cypisek pisze:Gibutkowa, pewnie Princessie można by było już ogłaszać. Uszka są do smarowania. Ona jest bardzo przerażona, musi mieć bardzo cierpliwego opiekuna. Jest bardzo wrażliwa, w nocy daje koncert płaczu.
ewk@ pisze:cypisek pisze:Gibutkowa, pewnie Princessie można by było już ogłaszać. Uszka są do smarowania. Ona jest bardzo przerażona, musi mieć bardzo cierpliwego opiekuna. Jest bardzo wrażliwa, w nocy daje koncert płaczu.
Tym bardziej opiekun musi być wyjątkowy, żeby nie wróciła z adopcji, jak mój Czarnuszek (viewtopic.php?f=1&t=126217) ...
Niesłyszące koty często wokalizują, szczególnie nocą i jak są same w domu. To im nie mija, nawet po aklimatyzacji i nie pomagają żadne znane mi środki. Ona jest śliczna, więc chętni będą. Trzeba pytać, czy nowy opiekun wytrzyma koncerty płaczu wiedząc, że mogą nie minąć.
ewk@ pisze:U p. Jadzi nie byłam...czuła się gorzej , miała lekarza....
torzyk7 pisze:ewk@ pisze:U p. Jadzi nie byłam...czuła się gorzej , miała lekarza....
miejmy nadzieję że p. Jadzia poczuje się choć trochę lepiej
cypisek pisze:Bardziej się teraz p. Jadzia troszczy o Kitkę niż o siebie..
Gibutkowa pisze:http://www.sfora.pl/Polscy-mysliwi-beda-strzelac-do-psow-i-kotow-a31542![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 12 gości