OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 5:31 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Sama już nie wiem jak mam Nastkę przekonać do żarełka :cry: Dziś 5 strzykawek 2ml conwy mięsnej+3 wody.Przetarte 2x.Nie chce pić i jeść z większej.Widać woli małe łyżeczki. :wink: A ona tak lubiła jeść oraz pić śmietankę. Trudno,kroplówka znów będzie w użyciu.
Z drugiej strony oczki juz ładne.Czuli się i zagaduje.Zaczęła się myć. Nosek tylko zapchany mocno.Ale nadżerki pięknie się goją.Tylko to jedzenie :cry:

Z 2 niedorosłych dziewczynek przychodzi tylko bura.I rudy kawaler. Grzeczna próba odsunięcia go od michy tak by mała pierwsza zjadła skończyła się moim fiaskiem.Facio od razu pokazał mi gdzie jest moje miejsce.Przy garach i na kolanach przed dziurą ...w siatce :wink: .Mała bardzo sie łasi do niego i wdzięczy. Trzeba objętości tali pannicy pilnowac.To jeszcze dzieciak. Gliny powinnam nasłać na rudzielca za molestowanie nieletnich. Albo TOZ!?

W domu od wczoraj wojna i pogrom.Pikuś z Wojtkiem wkroczyli na wojenną ścieżkę.Reszta zajęła strategiczne pozycje w zależności od sympatii lub strachu. Darcie kudłów,ryjków,podchody i nasze wrzaski umilają czas sąsiadom.W nocy ograniczyłam sie do rzucania poduszkami.Jednak one szybko sie skończyły i trzeba było głos wydać.A potem ciało zwlec i pokazać kto rządzi w tym domu.Grzecznie,bez zbędnych hałasów otworzyłam puszkę i rozstawiłam baterię misek. Nawet dłoń mi sie nie trzęsła przy nakładaniu.Ma się tą twardą rękę :mrgreen:
Ostatnio edytowano Śro kwi 27, 2011 7:40 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 27, 2011 6:25 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

:D :D :D
i kciukaski dla niejadków :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro kwi 27, 2011 7:20 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Asiczka,ja już nie wiem czy śmiać się czy płakać [Nastka :cry: ] jak czytam twoją "twórczość" :wink:
:ok: :ok: :ok: za bidulkę Nastkę i za ciebie Asiu!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro kwi 27, 2011 7:38 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

cieszę się ,ze ktoś czyta moją "twórczość" :oops:

Napisałam do portalu by mnie oświecili w czym rzecz.Zobaczymy co odpowiedzą.
Raz gdy zostało nie zamieszczone ogłoszenie Mikusi z powodu mało stosownych zwrotów,tez napisałam. Odpowiedzieli,ze ogłoszenie zostało odrzucone bo słowo "krucha" jest wyrazem obraźliwym oraz częścią wyrazu obraźliwego :evil: 8O 8O 8O
Długo nie mogli podać mi definicji obraźliwej tegoż wyrazu. Jak to blondynka obraziłam sie więc i przeniosłam z ogłoszeniami na inne portale.Raczyłam dobić ich pisemną informacją o tym fakcie :mrgreen: . Co napisałam to zmilczę.Tylko jak tak dalej pójdzie to portali mi zbraknie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 27, 2011 7:44 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Aśka,jakiego ty słownictwa używasz-krucha ? kto to słyszał??Nie wstydzisz się? :conf: :conf: :ryk: :ryk:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro kwi 27, 2011 7:54 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

nadal czytamy i trzymamy :ok: :ok: :ok:
jak się nosek odetka to zacznie jeść - tak myślę :roll:

te ogłoszenia to czysta perwersja :twisted:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro kwi 27, 2011 8:50 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Sin pisze:te ogłoszenia to czysta perwersja :twisted:

Perwersja powiadasz.FAKT! Czysta i nieograniczona istnieje w zyciu codziennym kociarza!
Bo co sobie taki sonsiad myśli jak całe dnie i noce słyszy: znowu na mnie siedzisz...po cholere te pazurki !po ludzku nie umiesz? ; a co ty z tym ogonkiem robisz??? o jak się podnosi... no chodź to pogłaszczę ten ogoneczek...a jak dumie z nim chodzi...czego ty znowu ode mnie chcesz,precz z łapami...święta noc a ty skaczesz po mnie...łaaaa!delikatniej nie umiesz....
itp...itd...
kto mieszka w bloku ten wie jak to się niesie :mrgreen:

Mnie sonsiadki nawet na kawę boja sie zaprosić :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Śro kwi 27, 2011 9:18 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

:ryk:
na mnie też się wszyscy dziwnie patrzą jak mówię, że się codziennie rano ciumkamy :lol:
z Mefistem :mrgreen: a Mietek mi gwałci nogi :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Śro kwi 27, 2011 20:53 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

ASK@ pisze:
Sin pisze:te ogłoszenia to czysta perwersja :twisted:

Perwersja powiadasz.FAKT! Czysta i nieograniczona istnieje w zyciu codziennym kociarza!
Bo co sobie taki sonsiad myśli jak całe dnie i noce słyszy: znowu na mnie siedzisz...po cholere te pazurki !po ludzku nie umiesz? ; a co ty z tym ogonkiem robisz??? o jak się podnosi... no chodź to pogłaszczę ten ogoneczek...a jak dumie z nim chodzi...czego ty znowu ode mnie chcesz,precz z łapami...święta noc a ty skaczesz po mnie...łaaaa!delikatniej nie umiesz....
itp...itd...

kto mieszka w bloku ten wie jak to się niesie :mrgreen:

Mnie sonsiadki nawet na kawę boja sie zaprosić :cry:

Umiera z zazdrości.... :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw kwi 28, 2011 6:59 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Nastka nie je nadal.
Jesli ktoś nie widział kocio-wariatki co to 2x przeciera przez sitko kk lub wh z kleikiem ryżowym to ma okazję poznać. Witam serdecznie :mrgreen:
Karmienie zajmuje mi wiekszośc czasu.Rano nawet porządnego tapiru na lichawych włosinach zrobic nie mam czasu :cry: .
Jest pewne osiągniecie, bo dziś w kuwecie był koopl.Przyzwoity. Nastka ma zmieniony antybiotyk.Wczoraj kroplówa,witaminki,antybiotyk...dziś odpoczynek od wetka i tylko w domciu zastrzyk.
Z noska leci nadal.Jednak mam coraz większą pewność,że tutaj i opór psychiczny wchodzi w grę. Kotka ma jakis uraz,boi się. Nie wiem.Ale moze w jej przeszłosci tkwi przyczyna. To domowa kocia.

Kajka jest głęboko nieszczesliwa z powodu ilosci zwierza w domu. Cierpi bardzo.Dom na wścike potrzebny. Histerycznie reaguje na wszelkie zabawowe i przyjacielskie zapędy innych kociów. Przybycie Niusi zachwiało równowagę. Na pewno coś z nią jest, bo Wojcio ma "nosa" do psychicznie zwichrowanych :wink: .Zneca się z wielka przyjemnością. I to robi teraz z Kajką.

Już ktoś przyuważył,ze dokarmiam koty na tej przeklętej posesji. To te od odchudzania. :mrgreen: Dziś wszelkie dziury były zastawione i zaklepane. Czekam tylko na wrzaski i wyzwiska. Bo,ze ktoś zwlecze swe umordowane i zdegustowane ciało tak wcześnie to pewne. Za nic nie starci okazji naurągania kociarze.Swoje morale podniesie i poczuje się zbawca świata.
Nastawiłam sie psychicznie na to.Ale nie odpuszczę.Jakby co to paczki i adwokat pilnie widziany.Nosze dowód wiec nn nie będe.
Bure dziecko i rudy macho czekają wiernie. Czarnulki nie widać juz 3 dzień. Moze poczuła zew natury???Oby. Bo obok ulica ruchliwa.
Moje dzikunki stawiają sie w sporej ilosci. Brakuje jednak kilku.
Nie wiem co z Rudzikiem,czarnulkiem,synkiem,oczkiem, noskiem...
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 28, 2011 7:08 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

ASK i ja zaglądam na twój wątek i podziwiam Cię i śmieję się.Paczki masz jak w banku tylko gorzej jak obie trafimy do tego przybytku bo mnie za podkarmianie w pracy zwierzątek wsadzą. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw kwi 28, 2011 7:58 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

To może ja się wybiorę jakby była potrzebna ochrona i silna kobita do bicia...
To mnie wsadzą, ja w miedzyczasie unieszkodliwię przeszkadzacza.... a dokarmianie będzie kontynuowane... bo Ty zostaniesz na polu walki.
A wszystko oczywiście dla dobra footrszastych i ku chwale... służby (kociej)
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 28, 2011 10:16 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Niech już się ta Nastka nie wygłupia, proszę. :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw kwi 28, 2011 11:13 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

U mnie odkąd chodze karmic bardzo rano (przed 6) to nie ma wyzwisk, bo pewnie wszyscy jeszcze śpią. Ale znam Twój ból ASK@ i serdecznie współczuję. Taka wiązanka z rana to może człowieka postawić do pionu na cały dzień :evil: Trzymaj sie Asiu :1luvu:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Czw kwi 28, 2011 11:23 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Maria Szczyglińska pisze:U mnie odkąd chodze karmic bardzo rano (przed 6) to nie ma wyzwisk, bo pewnie wszyscy jeszcze śpią. Ale znam Twój ból ASK@ i serdecznie współczuję. Taka wiązanka z rana to może człowieka postawić do pionu na cały dzień :evil: Trzymaj sie Asiu :1luvu:

Jolu ja o 6 juz wracam z karmienia :!: . Wychodzę po 5. Ale mam takie babony co to by mnie przydybać powieki na zapałkach trzymają przez nocke cała.Potem nie dziw,ze wku...rzona mocno.Niewyspana,obolała przed słonkiem jeszcze wstała.Bladym świtem przed trelem skowronka ona juz gdacze i syczy.Wrony dzioby otwierają ze zdziwka bo one jeszcze głosu nie zdążyły wydać a tu taka konkurencja sie wydziera. :mrgreen:

Edit:zauważyłam,ze moje przyjście z radochą witają nie tylko koty.Sroki i takie czarne cuś też gotowe czeka na pobliskim drzewie
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]