Moderator: Estraven
Erin pisze:To ja nie chcę motora i nie chcę problemów.
W dokarmianiu biedulek jestem dobra, to i dla niego by sie cos uskrobalo. Robaszki futrzane tez maja dosc. SecretFire pisze::mrgreen: A ja wiem, co Gibutka tak napedza!!!! Dobry sex daje energie i ja tak rozsadza, ze pracuje jak miodowa pszczolka.![]()
A mi sie widzi znowu spanie. Dzisiejszy dzien byl do wykonczenia. W czwartek jade do Lörrach, zeby konto z zaglebia rury mi przeniesli do mojego nowego Bundesland. Zas nowe rzeczy do zapamietania.
Tak, tu wszystkie strony tez sa platne i dlatego na razie tego nie zrobie. Z reszta dostalam bardzo wazny rade, ze powinno sie to omijac, bo sciagaja kase i nie wiadomo w jakim koncu swiata maja siedzibe. Ale jak tu na gorce i odcieta prawie ze od wszystkiego, mam znalesc druga polowe? Sam sie nie przyblaka a wyjsc tu tez tak az nie idzie. Samotnosc ssa, ale teraz to az boli. Wiem, mozna tez nie raz cos za mocno chciecPuszcze na FB, ze szukam faceta, moze sie naprawde przyblaka.
![]()
![]()
W dokarmianiu biedulek jestem dobra, to i dla niego by sie cos uskrobalo. Robaszki futrzane tez maja dosc.
Tak mi sie chce glowe do poduszki przytknac.
Koniec tygodnia moze pojade do sklepu elektronicznego, bo mi sie myszka popsula, i przy okazji bym sobie walnela jakas webcamZ mama chociaz bym sobie pogadala tak z ekranem. Wszystkich innych bym przestraszyla.

jozefina1970 pisze:Erin![]()
A nieślubny się wybiera na majowy - myślałam, że jak mu powiem, że będzie spać na kanapie to powie, że nie przyjeżdza... Ale on chyba myśli, że to żart![]()
AYO pisze:zobaczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości