WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 26, 2011 13:34 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

To ja nie chcę motora i nie chcę problemów.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 26, 2011 14:25 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Erin pisze:To ja nie chcę motora i nie chcę problemów.

Problemy to zmiany ;) Kryzys jest też dobry. Daje nowe możliwości.
Jak w firmie-w zespole źle się dzieje to się specjalnie wprowadza się grupę w kryzys, żeby się atmosfera bardziej nie kisiła tylko żeby się coś ruszyło.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 26, 2011 19:27 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

:mrgreen: A ja wiem, co Gibutka tak napedza!!!! Dobry sex daje energie i ja tak rozsadza, ze pracuje jak miodowa pszczolka. :ryk:

A mi sie widzi znowu spanie. Dzisiejszy dzien byl do wykonczenia. W czwartek jade do Lörrach, zeby konto z zaglebia rury mi przeniesli do mojego nowego Bundesland. Zas nowe rzeczy do zapamietania.

Tak, tu wszystkie strony tez sa platne i dlatego na razie tego nie zrobie. Z reszta dostalam bardzo wazny rade, ze powinno sie to omijac, bo sciagaja kase i nie wiadomo w jakim koncu swiata maja siedzibe. Ale jak tu na gorce i odcieta prawie ze od wszystkiego, mam znalesc druga polowe? Sam sie nie przyblaka a wyjsc tu tez tak az nie idzie. Samotnosc ssa, ale teraz to az boli. Wiem, mozna tez nie raz cos za mocno chciec :-) Puszcze na FB, ze szukam faceta, moze sie naprawde przyblaka. :ryk: :ryk: :ryk: W dokarmianiu biedulek jestem dobra, to i dla niego by sie cos uskrobalo. Robaszki futrzane tez maja dosc.

Tak mi sie chce glowe do poduszki przytknac.

Koniec tygodnia moze pojade do sklepu elektronicznego, bo mi sie myszka popsula, i przy okazji bym sobie walnela jakas webcam :mrgreen: Z mama chociaz bym sobie pogadala tak z ekranem. Wszystkich innych bym przestraszyla. 8)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto kwi 26, 2011 19:28 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

SecretFire pisze::mrgreen: A ja wiem, co Gibutka tak napedza!!!! Dobry sex daje energie i ja tak rozsadza, ze pracuje jak miodowa pszczolka. :ryk:

A mi sie widzi znowu spanie. Dzisiejszy dzien byl do wykonczenia. W czwartek jade do Lörrach, zeby konto z zaglebia rury mi przeniesli do mojego nowego Bundesland. Zas nowe rzeczy do zapamietania.

Tak, tu wszystkie strony tez sa platne i dlatego na razie tego nie zrobie. Z reszta dostalam bardzo wazny rade, ze powinno sie to omijac, bo sciagaja kase i nie wiadomo w jakim koncu swiata maja siedzibe. Ale jak tu na gorce i odcieta prawie ze od wszystkiego, mam znalesc druga polowe? Sam sie nie przyblaka a wyjsc tu tez tak az nie idzie. Samotnosc ssa, ale teraz to az boli. Wiem, mozna tez nie raz cos za mocno chciec :-) Puszcze na FB, ze szukam faceta, moze sie naprawde przyblaka. :ryk: :ryk: :ryk: W dokarmianiu biedulek jestem dobra, to i dla niego by sie cos uskrobalo. Robaszki futrzane tez maja dosc.

Tak mi sie chce glowe do poduszki przytknac.

Koniec tygodnia moze pojade do sklepu elektronicznego, bo mi sie myszka popsula, i przy okazji bym sobie walnela jakas webcam :mrgreen: Z mama chociaz bym sobie pogadala tak z ekranem. Wszystkich innych bym przestraszyla. 8)

hehe miałam to napisac ale pomyślałam że nas na inne forum przeniosą ;) :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto kwi 26, 2011 19:29 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Takie dziwne? Eee tam, my tu przeciesz o kotach. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No wiesz, nie. Emil dzis bryka jak opetany a Lillutek chce sie przytulac.

SecretFire

Post » Wto kwi 26, 2011 19:33 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

To my też Was przytulimy :1luvu:

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 19:40 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

:mrgreen: U MPikow chociaz miekko, bo ich wiecej. :-)

SecretFire

Post » Wto kwi 26, 2011 20:08 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Oj tak, u niektórych to nawet bardzo miękko :wink:
A to na poprawę humorku :P

Nuda w biurze?
1. Sprawdź na parapecie, czy nie ma zdechłych much.

2. Dobrze je przesusz!

3. Teraz potrzebujesz kartkę papieru i ołówek.
4. Daj się ponieść fantazji i nie zapomnij umyć rak, jak skończysz !!!!

Przykłady :-)
Obrazek

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 23:25 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

O żesz w mordę, Erin! :ryk:
Ale się ubawiłam :ryk:
Chyba tak będę zasuszać padnięte w pracy! Dzięki :piwa:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro kwi 27, 2011 6:12 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Na zdrowie :piwa:
Cześć Słonka! :)

Erin

Post » Śro kwi 27, 2011 6:15 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Erin :ryk:
A nieślubny się wybiera na majowy - myślałam, że jak mu powiem, że będzie spać na kanapie to powie, że nie przyjeżdza... Ale on chyba myśli, że to żart :twisted:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro kwi 27, 2011 7:42 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

witam się grzecznie Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro kwi 27, 2011 8:12 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

jozefina1970 pisze:Erin :ryk:
A nieślubny się wybiera na majowy - myślałam, że jak mu powiem, że będzie spać na kanapie to powie, że nie przyjeżdza... Ale on chyba myśli, że to żart :twisted:

Zawsze mówiłam,że facet to bubel genetyczny :mrgreen:

Jasniej chyba nie można sprawy postawić :mrgreen:

Chociaż nie :idea:
Można zapytać "Po co? Masz do mnie jakąś sprawę?"

A może Józefino Ty chcesz się z nim zobaczyć a my Ci tu zawracamy gitarę - przecież to Twój cyrk :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro kwi 27, 2011 8:16 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

AYO pisze:zobaczyć

Zobaczyć - może a i tego nie jestem pewna, zdziwiłam się, no ;-) że chce przyjechać.
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro kwi 27, 2011 8:25 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Takie postępowanie [bez względu na płeć] nazywam tak na swój użytek zaleganiem afektu 8)

Częściej występuje u facetów o słabej konstrukcji psychicznej czyli braku charakteru po prostu 8)
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody - jak mówia mędrcy - nic dobrego nie wynika z takich spotkań, chyba, że on ma jeszcze u Ciebie jakieś rzeczy :roll:

Albo napisz, że chcesz, żeby wrócił i wtedy sie zamknę 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

[poprzednia][następna]