Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Kochani . Ania czyli Skarbonka![]()
wyłoży pieniążki w tej chwili na zapłacenie Poczty Polskiej, bo bardzo nam zależy na czasie.Trzeba Jej zwrócić 120 zł. Proszę o Pomoc.Jeśli Ktoś może wesprzeć chociaż troszeczkę, proszę o bezpośredni kontakt z Anią.
iza71koty pisze:Zatem dobrze pamiętam. Miałaś czarna kotkę w podpisie... albo umieściłaś jej zdjęcie.Nie pamiętam tylko imienia.Wiem że była u Ciebie długo.
Szarusia i Czarusia to kotki adoptowane czy przygarnięte od piwnicznej kotki?
Są inne. Z opisu wnioskuję że zupełnie inne. Ale więzy krwi mają bardzo silne.![]()
iza71koty pisze:Byłam odebrać rybę na bazie i spotkałam tam Timiego.Zostawiłam mu surową małą rybkę, którą szybciutko wciągnął sobie za płot. Drugim kursem zawiozłam mu Bozity. Teraz mam już pewność, że to on wpadł wtedy pod samochód. Na łopatce ma wyrażnie uszkodzone futro i prawie zupełny jego brak. Myślę że wskutek otarcia, podczas uderzenia. Skóra na szczęście jest zdrowa i sucha. Miał szczęście. Wielkie szczęście. Rzadko się zdarza żeby kierowca wysiadł z samochodu, żeby zdjąć z ulicy potrąconego kota. Bardzo rzadko.Tym bardziej ,że ten który go potrącił, pojechał spokojnie dalej.Te kilka sekund uratowało Timiemu życie bo Człowiek
![]()
wstrzymał ruch na ten czas a kot zdążył się ocknąć po szoku i zatoczyć w zarośla.
taizu pisze:iza71koty pisze:Zatem dobrze pamiętam. Miałaś czarna kotkę w podpisie... albo umieściłaś jej zdjęcie.Nie pamiętam tylko imienia.Wiem że była u Ciebie długo.
Szarusia i Czarusia to kotki adoptowane czy przygarnięte od piwnicznej kotki?
Są inne. Z opisu wnioskuję że zupełnie inne. Ale więzy krwi mają bardzo silne.![]()
Podrzucono je - małe- w reklamówce do schroniska, potem dziewczyna wzięła 5 szt na tymczas, ale wybuchła u niej pp, po czym wróciły do schroniska - do psów (bo kk i pp), i na juz wzięłam je na noc, bo był koniec października i tak im u mnie zeszło...![]()
Nie wiem, czy to jeden miot, czy dwa wymieszane. Są bardzo różne i różniły się stopniem rozwoju, ale nie na tyle, żeby wykluczyć, ze są z tego samego miotu
Afatima pisze:Aniu, podaj mi na pw numer konta, nie mogę teraz za dużo, ale chociaż dwiema dyszkami się dorzucę do transportu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MariuszK i 342 gości