Piękna Szanta potrzebuje allegro i pieniędzy"na życie"

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie kwi 17, 2011 11:28 Piękna Szanta potrzebuje allegro i pieniędzy"na życie"

Dziewczyny (i chłopaki:),

Bardzo potrzebuję Waszej pomocy w kwestii tej oto suni:

Nazywa się Szanta. Od tygodnia. Do tego czasu była jednym z wielu psich nieszczęść na ulicach miasta (Pułtusk). Zmęczona, zmarznięta i głodna. Bardzo ufna i przyjazna, szukała swojego człowieka błądząc po mieście tu i tam, chodząc krok w krok za wybraną osobą - szczególnie za dziećmi. Jej i tak już trudną sytuację pogorszyła cieczka, a z nią całkiem pokaźne stado psich adoratorów - każdy czekający na swoją szansę...

Sunia od tygodnia przebywa w hoteliku. Jest urodziwa, młodziutka, niezwykle spokojna, przyjazna i łagodna; bezproblemowa w stosunku do innych psów. Szczególnie lubi dzieci. Właściwie jest już gotowa do adopcji, jeszcze "tylko" sterylka. A w związku z tym, ogromna prośba do Was, drodzy forumowicze, o wsparcie finansowe dla suni na sterylkę i hotelik. Bez pomocy nie dam rady....

Fundacja Viva! udostepniła Szancie swoje subkonto:

22 1370 1109 0000 1706 4838 7304
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kopernika 6 m 8, 00-367 Warszawa
tytułem dla Szanty

Szanta również bardzo potrzebuje allegro. Ja nie mam tam konta (do tej pory się nie dorobiłam), więc nie mogę zrobić. Czy jakaś dobra dusza mogłaby w wolnym czasie pomóc?

Oto treść ogłoszenia:

Szanta to około roczna sunia, która błąkała się po ulicach Pułtuska. Dzieki Dobrej Duszy trafiła do hoteliku dla psiaków gdzie została zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. To bardzo spokojny, zrównoważony, piękny psiak średniej wielkości, kochający dorosłych i dzieci, zachowujący czystość w domu. Uwielbia się przytulać i przebywać przy człowieku.

Jeśli chcesz zaadoptować Szantę lub uzyskać więcej informacji, napisz lub zadzwoń:
Tel. 504-62-02-19
mail: wczasypsiakow@wp.pl
Fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kasia mierzejewska

Od: Czw wrz 14, 2006 11:46

Post » Wto kwi 26, 2011 8:43 Re: Piękna Szanta potrzebuje allegro i pieniędzy"na życie"

Fliege,

Wyjechałam na kilka dni i dopiero teraz zauważyłam allegro. Bardzo serdecznie dziękuję CI za pomoc.

kasia mierzejewska

Post » Sob maja 28, 2011 19:00 Re: Piękna Szanta potrzebuje allegro i pieniędzy"na życie"

podnoszę - Szanta jest po sterylizacji, którą bardzo źle zniosła. Okazało się, że jest w ciąży - kiedy ją łapałam, na początku kwietnia, to był sam początek, potem nie było nic widać, bo sunia ma masę futra. Teraz Szanta dochodzi do siebie, jest w hoteliku przez cały czas, ale ja powoli nie daję rady z finansowaniem jej. DO kosztów hoteliku doszły kroplówki, antybiotyki. Dlatego bardzo serdecznie proszę o jakiekolwiek wsparcie finansowe:)

Szanta jest przekochaną, łagodna i niezwykle zrównoważona sunią. Bardzo przyjazna dla wszelkiego rodzaju stworzeń. Idealny pies rodzinny:)

kasia mierzejewska