Bardzo potrzebuję Waszej pomocy w kwestii tej oto suni:
Nazywa się Szanta. Od tygodnia. Do tego czasu była jednym z wielu psich nieszczęść na ulicach miasta (Pułtusk). Zmęczona, zmarznięta i głodna. Bardzo ufna i przyjazna, szukała swojego człowieka błądząc po mieście tu i tam, chodząc krok w krok za wybraną osobą - szczególnie za dziećmi. Jej i tak już trudną sytuację pogorszyła cieczka, a z nią całkiem pokaźne stado psich adoratorów - każdy czekający na swoją szansę...
Sunia od tygodnia przebywa w hoteliku. Jest urodziwa, młodziutka, niezwykle spokojna, przyjazna i łagodna; bezproblemowa w stosunku do innych psów. Szczególnie lubi dzieci. Właściwie jest już gotowa do adopcji, jeszcze "tylko" sterylka. A w związku z tym, ogromna prośba do Was, drodzy forumowicze, o wsparcie finansowe dla suni na sterylkę i hotelik. Bez pomocy nie dam rady....
Fundacja Viva! udostepniła Szancie swoje subkonto:
22 1370 1109 0000 1706 4838 7304
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kopernika 6 m 8, 00-367 Warszawa
tytułem dla Szanty
Szanta również bardzo potrzebuje allegro. Ja nie mam tam konta (do tej pory się nie dorobiłam), więc nie mogę zrobić. Czy jakaś dobra dusza mogłaby w wolnym czasie pomóc?
Oto treść ogłoszenia:
Szanta to około roczna sunia, która błąkała się po ulicach Pułtuska. Dzieki Dobrej Duszy trafiła do hoteliku dla psiaków gdzie została zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. To bardzo spokojny, zrównoważony, piękny psiak średniej wielkości, kochający dorosłych i dzieci, zachowujący czystość w domu. Uwielbia się przytulać i przebywać przy człowieku.
Jeśli chcesz zaadoptować Szantę lub uzyskać więcej informacji, napisz lub zadzwoń:
Tel. 504-62-02-19
mail: wczasypsiakow@wp.pl Fotki: