Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:znowu leje...trochę się zastanawiam, co zastanę wieczorem na kociarni.
_namida_ pisze:miszelina pisze:Cherry trzeba smarować dwa razy dziennie szew jodyną (jest w szufladzie) - Cherry nosi kubrak i nie umie w nim chodzić.
Jeśli mogę coś doradzić, to dużo lepsza jest polodina lub betadine - jodyna strasznie piecze, tamte dwa nie są na alkoholu (betadine trzeba rozcieńczyć 1:9).
Nosek ma potwierdzoną diagnozę, czy jeszcze nie wiadomo?
Akima pisze:u mnie na świeta kociejstwo się pochorowało, 3 koty mają biegunkę i wymiotują. trzyma się tylko LiluDzisiaj dzień w doslownym tego słowa znaczeniu "zasrany" ;-(
edit_f pisze:kto będzie dziś wieczorkiem na kociarni? potrzebuję drugiej pary rąk do pomocy: Muńkowi trzeba zrobić fungidermową kąpiel i zapodać tabletkę na odrobaczenie.. bardzo proszę o wsparcie..
miszelina pisze:edit_f pisze:kto będzie dziś wieczorkiem na kociarni? potrzebuję drugiej pary rąk do pomocy: Muńkowi trzeba zrobić fungidermową kąpiel i zapodać tabletkę na odrobaczenie.. bardzo proszę o wsparcie..
Ja bede.
O której Ci pasuje?
edit_f pisze:miszelina pisze:edit_f pisze:kto będzie dziś wieczorkiem na kociarni? potrzebuję drugiej pary rąk do pomocy: Muńkowi trzeba zrobić fungidermową kąpiel i zapodać tabletkę na odrobaczenie.. bardzo proszę o wsparcie..
Ja bede.
O której Ci pasuje?
wpasuję się jakoś.. byleby nie przed 17:30..
miszelina pisze:
wpasuję się jakoś.. byleby nie przed 17:30..
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 102 gości