Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 7:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Cześć i czołem! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 26, 2011 8:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Ciao Dziewczęta 8)
Pasibrzucho Lala jest cuudną książką :1luvu:

Z wysuniętego przyczółka za wieeaje wasz wojenny korespondent :evil:
Ja kcem na wysypiskooooooooo :cry:

Edit:
Pozytywko pisanki zajerzyste :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto kwi 26, 2011 9:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Żądamy zdjęć Kaju i Lokiego :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto kwi 26, 2011 9:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Czołem Dziewczyny,
zdjęcia będą i to nawet całkiem sporo, ale muszę najpierw przekopać tę stajnię augiasza z prawa na lewo :-/
Do tego trąba mi się przeziębiła i się skupić nie mogę

Lala Dehnela jest boska - potwierdzam

Miasto Śniących Książek wygląda ciekawie, trza będzie rzucic okiem i mózgiem :)

Pisanki tez na jakimś zdjęciu jeszcze są, to się wrzuci, jak się da :)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto kwi 26, 2011 10:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

ja czytam jeszcze tą o tym chłopaku na cmenatrzu... ale poki co zajec troche, wiec cierpliwosci :)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Wto kwi 26, 2011 11:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Spracowane koty
Obrazek

Obrazek

pozytywka

Post » Wto kwi 26, 2011 11:52 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Jakie zmęczone koty 8)

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 11:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

tej trawy jest za mało :evil: jak Caillou ma się tam zmieścić :twisted:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto kwi 26, 2011 11:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Patmol pisze:tej trawy jest za mało :evil: jak Caillou ma się tam zmieścić :twisted:
trawę wygniotła, zaraza jedna :roll: ; to była trawka do gryzienia, a nie do wylegiwania się

W sobotę odkryłam, że pomimo zabezpieczenia ogromnej donicy z szeflerą rajstopowym kondomem, Zdzisława zdołała kilkakrotnie wykorzystać ją jako kuwetę.
Zrobiła to tak sprytnie, że nie zepsuła zabezpieczenia, tylko przez malutką dziurkę nabobkała do środka. :evil:
Z wierzchu nic nie było widać, a smrodek wietrzał z czasem; wprawdzie kilkakrotnie wydawało mi się, ze czuję kocie wydaliny w kuchni, ale nie zdołałam ustalić miejsca pochodzenia fetorku, więc uznałam, że to moje kocio-zapachowe schizy. :roll:
Tymczasem fetorek, jak najbardziej miał prawo lewitować z donicy.
Piekarnik, na którym stoją dwie duże donice (zabezpieczone przed kotami), został przeze mnie kilkakrotnie sprzątnięty, bo widziałam rozsypana ziemię, wtedy też obwąchiwałam i zaglądałam do donic – nic w nich trefnego nie zauważyłam.
Wyobraźcie sobie mnie na krzesełku, wygarniającą rączka kocie bobki utytłane w ziemi, klnąca na czym świat stoi i moją rodzinę tarzającą się ze śmiechu wśród pisanek i wiktuałów pakowanych do koszyczka, a będziecie miały pełny obraz Wielkiej Soboty u mnie w domu. :twisted:
Ostatnio edytowano Wto kwi 26, 2011 12:00 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Post » Wto kwi 26, 2011 12:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Caillou zasnęła znudzona moją przemową na temat wykorzystywania doniczek, jako kuwety

Obrazek

Obrazek

pozytywka

Post » Wto kwi 26, 2011 12:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Bardzo praktycznie :ok: Zrobiła sobie krytą kuwetę bez narażanie Cię na koszty jej zakupu 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto kwi 26, 2011 12:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

pozytywka pisze:
Patmol pisze:tej trawy jest za mało :evil: jak Caillou ma się tam zmieścić :twisted:
trawę wygniotła, zaraza jedna :roll: ; to była trawka do gryzienia, a nie do wylegiwania się

W sobotę odkryłam, że pomimo zabezpieczenia ogromnej donicy z szeflerą rajstopowym kondomem, Zdzisława zdołała kilkakrotnie wykorzystać ją jako kuwetę.
Zrobiła to tak sprytnie, że nie zepsuła zabezpieczenia, tylko przez malutką dziurkę nabobkała do środka. :evil:
Z wierzchu nic nie było widać, a smrodek wietrzał z czasem; wprawdzie kilkakrotnie wydawało mi się, ze czuję kocie wydaliny w kuchni, ale nie zdołałam ustalić miejsca pochodzenia fetorku, więc uznałam, że to moje kocio-zapachowe schizy. :roll:
Tymczasem fetorek, jak najbardziej miał prawo lewitować z donicy.
Piekarnik, na którym stoją dwie duże donice (zabezpieczone przed kotami), został przeze mnie kilkakrotnie sprzątnięty, bo widziałam rozsypana ziemię, wtedy też obwąchiwałam i zaglądałam do donic – nic w nich trefnego nie zauważyłam.
Wyobraźcie sobie mnie na krzesełku, wygarniającą rączka kocie bobki utytłane w ziemi, klnąca na czym świat stoi i moją rodzinę tarzającą się ze śmiechu wśród pisanek i wiktuałów pakowanych do koszyczka, a będziecie miały pełny obraz Wielkiej Soboty u mnie w domu. :twisted:

No co, naturalny nawóz :ryk:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto kwi 26, 2011 12:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

I m.in. dlatego ja już nie mam żadnego żywuszczego kwiata w domu 8)
Ale agentka z Sówki, nonono - jakbym Perełkę widziała.

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 12:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

:1luvu:

Urocze są oba, ale Caillou w trawce jest hitem :ryk:
Nasz jeden zamiokulkas kilka razy siknięty nie odzyskał już formy :roll:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto kwi 26, 2011 12:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou metafizyka kotów

Patmol pisze:Bardzo praktycznie :ok: Zrobiła sobie krytą kuwetę bez narażanie Cię na koszty jej zakupu 8)

:ryk:
cos w tym jest :lol:

kasumi pisze: No co, naturalny nawóz :ryk:

:evil:

pozytywka

[poprzednia][następna]