.................... Życzą Iza i MPiki .......................
Ostatnio edytowano Sob kwi 23, 2011 11:50 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Zdrowych, Wesołych , Sytych Świąt przy obficie zastawionym stole mokrego dyngusa dużo energii na wypady rowerowe i do roboty, żeby zarobić na MP-Koty
życzy Gosia-Nitka z rodziną i Kotami
Bardzo dziękuję za życzenia, ja nie wysyłam w tym roku do nikogo. Maciuś umiera.
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Dziękujemy wszystkim za piękne życzenia Oby te Święta przyniosły tylko radość.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cześć Kochani! Jak tam świętowanie? My już po śniadanku i porannym rozrabianiu. Pucuś najpierw chapnął ze stołu chlebek ze święconki, a potem babkę Pixel "podlał" poduszkę (no żesz nie mógł do jutra zaczekać ), a Pirat zjadł za szybko i ... Oczywiście, zrobił to na świeżo wyprany chodniczek w przedpokoju. A teraz kociaste słodko śpią, a ja piszę do Cioteczek
Pozdrawiamy świątecznie z wieczorka i dziękujemy za pamięć
Jak samopoczucie po pierwszym dniu Świąt? Ja dość mocno przejedzona, chociaż w przeszłości zdarzały się lata, kiedy było gorzej Ale ogólnie, jakoś mi tak leniwie. Koty poszalały i teraz śpią - cisza jak makiem zasiał (ciekawe tylko, na jak długo ).
Buźkamy Was mocno
Izunia ile wateczkow mnie ominelo? Az fstyd mi sie znowu pokazywac... Polepsze sie kiedys?
Mocno Cie usciskam i dziekuje, ze jestes nadal ze mna i mnie wspierasz. Chociaz mi czesto teraz przez mysli przechodzi, ze na miau nie mam czasu, ale calkiem sie tez nie moge oderwac. Moze zrobie sobie taka liste z najwazniejszymi wateczkami... Nie mam pojecia, jak Wy to robicie, ze jeszcze zdolacie tu przychodzic. Odkad moje zycie stanelo na glowie i dalej robi fikolki, po prostu nie wyrabiam na niczym. Przez swieta tez prawie tylko spalalam.
Witaj Dorotko! Czasami trzeba się odciąć i poświęcić czas tylko dla siebie. Ale całkiem nas nie zostawiaj, dobrze? Tęsknimy za Tobą A czy się poprawisz? Nie wiem, Ty zdecyduj A tak na poważnie, to wiesz, że zawsze możesz na mnie liczyć. I mnie też jest miło, że o mnie i moich futerkach pamiętasz