PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 23, 2011 11:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia, przywiez Dziunke w niedziele wsadzimy jej tylek do pieca na trzy zdrowaski, od razu bedzie zdrowa :twisted:
Dzioucha przyjedziesz na swiateczny obiad? Zmiana planow nie chce mi sie robic sniadania, jajeczkiem sie podzielimy i zjemy nalesniki z serem albo cos okolotego - moze byc? :)
Aha, mam tez cwikle w sloiku. Powinno styknac;)

Pomponmamo, suszony ptak Fredzla moze byc calkiem dobrym kabanosem ozdabiajacym swiateczny koszyk. Niemniej jednak zgadzam sie z przedpiszaca Eiotpia ze nie uchodzi damie urywac ptaka kotu i odmrazac go w plastikowym pojemniku.. nie godzi sie to zwlaszcza damie deklarujacej nieustanna milosc do zywego stworzenia. A fe 8)

Babojago ja znam piosenke w wersji: jada goscie jada kolo mego sadu do mnie nie zajada bo ja tam nie mieszkam!!!!!!!!
I ta wersja juz wkrotce bedzie baaaardzo aktualna nie moge sie doczekac :twisted: :twisted:

moi sasiedzi story odcinek... mnietek wyzywal zone bo gdzies przewalila 200 zl (podejrzewam ze na maszyny poszla), ich corka poszla z dwoma psami (skad maja drugiego) na spacer porzucac im patyki na co wyszedl jej luby diler i kazal jej wracac. cos tam pobelkotala do niego i wrocila. ale ja pilnuje 8O a i zeby bylo swiatecznie zapodali przy otwartym oknie jakis hardkorowy hiphop z lomotem i trzaskiem w tle. to chyba ma byc konkurencja dla dzwiekow wydawanych przez moja pralke, tak sadze... :roll: 8)
a teraz przerwa na reklamy lece sprzatac dalej.

Tz walczy z kuchnia, pekla nam rura pod zlewem, zalalo wykladzine pod spodem i smierdzi. On biedny musi myc sterte naczyn na stole w miskach a ja wynosze tylko szmaty i zmieniam na nowe. Fiona od czasu do czasu wpada na inspekcje, siada na blacie i sie zastanawia o co kaman. Pies olal wszystko i wylozyl sie na swoim fotelu, Felek przywlaszczyl sobie moj segregator. Fumik i Pipi gonia sie po calej dlugosci mieszkania, co jakis czas tratujac psa ktory mruczy i spi dalej. Kocham wiosne :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob kwi 23, 2011 12:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Etiopio ptak Frędzelka w tym wieku, to już jest suszony :roll: w fazie zaniku zapewne :? Poza tym o ile się orientuję, to on jest pod kotem, a nie na kocie :lol:

Eeeeeeee się będzie słówek czepiać ......

To go pod kotem przyczep tylko nie pomyl kierunku

pomponmama pisze::x smacznego.... ale jajko też sobie strzel :ok:

Leki wkupiłam dla każdego kotka i dla Dziuni tylko dla mnie nie starczyło kasy .....
To nic wykupie w przyszłym tygodniu

Jakieś jojko i kawałeczek padliny się udało kupić - tak symbolicznie coby było widać że święta są ....

pomponmama pisze:wolisz, żeby chory tyłek zostawiała na brzegu? :roll: Ja wiem, że nie powinna tego przeziębić, ale.... nie odmawiaj jej tej odrobiny frajdy 8) Teraz ciepły okład na zadek i będzie dobrze :ok:

No nie wolę coby w całości była ..
Masz racje pomponku nie będę jej zabraniać odrobiny luksusy bo nie wiadomo ile jej zostało ....
Cieszymy się każdym dniem

Suszone ptaki to rarytas - piesy je uwielbiają .....
A jest co ogryzać bo ptoki wołowe ......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob kwi 23, 2011 13:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponmamo ja już nie mam siły na Twoje wpisy: ptaki, napalone barany, spłoszyć zwierzynę - no nie mogę :1luvu:
Nawet złożenie poważne życzeń mi nie wyszło :lol:
Siostry Czarowne z olbrzymim chichotem: Zdrowych, spokojnych, uroczych Świąt!!!
Obrazek
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob kwi 23, 2011 13:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

solangelica pisze:Etiopia, przywiez Dziunke w niedziele wsadzimy jej tylek do pieca na trzy zdrowaski, od razu bedzie zdrowa :twisted:

To może koty przywiozę i wsadzimy wszystkie 4 gady - albo ozdrowieją albo będzie pieczyste ..................

solangelica pisze:Dzioucha przyjedziesz na swiateczny obiad? Zmiana planow nie chce mi sie robic sniadania, jajeczkiem sie podzielimy i zjemy nalesniki z serem albo cos okolotego - moze byc? :)
Aha, mam tez cwikle w sloiku. Powinno styknac;)

Super tylko nie mogę powiedziec o której bo muszę odbębnić śniadanko u siostry - pewnie długo tam nie wytrzymam bo mają kłopoty i się żrą .....
Ale chętnie na obiadek lub późniejszy obiadek przyjadę ....
I na kawkę w Etiopkowym kubeczku :1luvu:
Dziękuję za zaproszenie :1luvu: :1luvu:

solangelica pisze:Pomponmamo, suszony ptak Fredzla moze byc calkiem dobrym kabanosem ozdabiajacym swiateczny koszyk. Niemniej jednak zgadzam sie z przedpiszaca Eiotpia ze nie uchodzi damie urywac ptaka kotu i odmrazac go w plastikowym pojemniku.. nie godzi sie to zwlaszcza damie deklarujacej nieustanna milosc do zywego stworzenia. A fe 8)

Dobrze gada dać jej piwa :piwa:

solangelica pisze:Babojago ja znam piosenke w wersji: jada goscie jada kolo mego sadu do mnie nie zajada bo ja tam nie mieszkam!!!!!!!!
I ta wersja juz wkrotce bedzie baaaardzo aktualna nie moge sie doczekac :twisted: :twisted:

Ech dobrze Ci ...
A nie chcesz mnie adoptować ?
Nie jestem wybredna nie chrapie pozmywam po sobie .
Dziecka nie przyniosę
Ino z całym żywym inwentarzem .....
Szukam garsoniery do wynajęcia ale ceny jak z kosmosu .......
Musiała bym zacząć dorabiać w najstarszym zawodzie świata lub zrobić skok na bank.

solangelica pisze:moi sasiedzi story odcinek... mnietek wyzywal zone bo gdzies przewalila 200 zl (podejrzewam ze na maszyny poszla), ich corka poszla z dwoma psami (skad maja drugiego) na spacer porzucac im patyki na co wyszedl jej luby diler i kazal jej wracac. cos tam pobelkotala do niego i wrocila. ale ja pilnuje 8O a i zeby bylo swiatecznie zapodali przy otwartym oknie jakis hardkorowy hiphop z lomotem i trzaskiem w tle. to chyba ma byc konkurencja dla dzwiekow wydawanych przez moja pralke, tak sadze... :roll: 8)
a teraz przerwa na reklamy lece sprzatac dalej.

Jeden sąsiad się zachlał na śmierć
Drugi sąsiad umarł dwa tygodnie temu i sielanka w klatce .....

A ja kicham na świąteczne porządki zmienię sobie i dziuni pościel dam dziuni czysty kocyk na posłanie kotom w transporterach i koszyku zmienię odkurzę zmyję podłogę i git ....
Może zawieszę firankę i zasłonę -ale się muszę zastanowić czy warto .....

solangelica pisze:Tz walczy z kuchnia, pekla nam rura pod zlewem, zalalo wykladzine pod spodem i smierdzi. On biedny musi myc sterte naczyn na stole w miskach a ja wynosze tylko szmaty i zmieniam na nowe. Fiona od czasu do czasu wpada na inspekcje, siada na blacie i sie zastanawia o co kaman. Pies olal wszystko i wylozyl sie na swoim fotelu, Felek przywlaszczyl sobie moj segregator. Fumik i Pipi gonia sie po calej dlugosci mieszkania, co jakis czas tratujac psa ktory mruczy i spi dalej. Kocham wiosne :)

współczuje awarii - u mnie jak pierdyknęła rura to zalało sąsiadów - było prucie połowy kuchni bo nie wiadomo było gdzie .. Okazało sie że rura w podłodze zamiast mieć założoną uszczelkę i co tam jeszcze trzeba jak pan Bog przykazał była po prostu kitem do okien zaklajstrowana .......

Koty opalają się na oknie a dziunia suszy dupkę na łóżku
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob kwi 23, 2011 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wpadam na moment - bo Święta co by wszystkim Siostrom złożyć życzenia Świąteczne - trzymajcie się ciepło Wy, Wasze Rodziny i zwierzaczki. Oby choroby i nieszczęścia Was omijały...
Głosuję na Niekochane
Kiedyś pewnie do Was wrócę, na razie muszę uporać się ze wszystkim a głównie sama ze sobą...
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob kwi 23, 2011 13:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

majencja pisze:Wpadam na moment - bo Święta co by wszystkim Siostrom złożyć życzenia Świąteczne - trzymajcie się ciepło Wy, Wasze Rodziny i zwierzaczki. Oby choroby i nieszczęścia Was omijały...
Głosuję na Niekochane
Kiedyś pewnie do Was wrócę, na razie muszę uporać się ze wszystkim a głównie sama ze sobą...

Majencja Wszystkiego naj naj
Niech kłopoty pójdą precz i zakopania dołków
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob kwi 23, 2011 13:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopia po Świętach pójdzie to co ma pójść
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob kwi 23, 2011 14:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

majencja pisze:Etiopia po Świętach pójdzie to co ma pójść

Dziękuję Majencja :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Sob kwi 23, 2011 18:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Życzenia złożyć czas :)

Drogie Siostry Wiedźmy !
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, szczęścia i bardzo bogatego zająca :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob kwi 23, 2011 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Jako że składanie sensownych życzeń nie bardzo mi wychodzi, napiszę krótko i na temat:
Wesołych i spokojnych Świąt drogie Siostry!!! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob kwi 23, 2011 19:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wszystkim kochanym Czarownicom składam życzenia spokojnych,radosnych Świąt Wielkiej Nocy oraz obfitego Lanego Poniedziałku :mrgreen: :D

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob kwi 23, 2011 20:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Etiopio mila, wbijaj o ktorej mozesz i chcesz. Zapraszamy :)
Pieczyste z kota? Ale one takie nafaszerowane lekami sa ze sie zastanawiam czy nie bedziemy miec jakiegos odlotu.... no nic, mnietla jest najwyzej polatamy ;)
zazdraszczam spokoju na klatce, aczkolwiek nie zycze nikomu smierci. choc dzis bylam swiadkiem jak na balkonie sasiad wrzeszczal na syna wyzywajac go od najgorszych a ten maly potem do niego "ty ch... pier...ja cie ku..zabije...tym nozem cie ku..zabije... jeszcze raz mi tak powiedz to ci jeb...ku...jeb..." OSMIOLATEK!!!! 8O do matki na cala ulice wrzeszczal ku..., a potem wybil szybe w piwnicznym okienku.

Felek wisi na klamce bo TZ myje lodowke. I kotku sie zachcialo zwiedzac kuchnie. Rura pekla i dzis wyczerpalam wszystkie szmaty i szmatki na to tylko zeby osuszyc wzglednie podloge. Woda dalej jest pod wykladzina, wiec jedyne wyjscie to na biezaco ja usuwac. Zapowiedz smigusa ze strony zlewu :twisted: a tak na serio oznajmilam ojcu przez telefon ze czeka go wymiana rury jak przyjedzie i ze caaala kuchnia zalana. ton jego glosu bezcenny ;)

Ide konczyc sprzatanie i do wanny.

WESOLYCH SWIAT KOCHANE SIOSTRY!!!!
Waszym zwierzakom i TZom i przychowkowi wszelakiemu rowniez :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob kwi 23, 2011 21:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wesołych Świąt :!:

Oj ciężki to czas ... nasprzątać się trzeba... nagotować - my wszyscy padamy na ryjki :roll: Ale jest super - Święta mogły by trwać przez miesiąc :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob kwi 23, 2011 21:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

My w tym roku zostajemy w domu :mrgreen: Nie będzie przymusowego obżarstwa, tradycyjnego politykowania przy stole ("wy to nic nie wiecie, za okupacji to..." no zawsze, zawsze babcia z tym wyskakuje), mycia góry garów... W menu będzie zupa na dwa dni i muffiny z wiśniami :ok: A jeśli będzie ładna pogoda w końcu wyprowadzimy Azę na smyczy na dwór;] Luz i lenistwo :mrgreen: Więc:

Dla tych, które świętują - wesołych świąt!
Dla tych, które nie muszą - błogiego leniuchowania!
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Sob kwi 23, 2011 21:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hikiko pisze:My w tym roku zostajemy w domu :mrgreen: Nie będzie przymusowego obżarstwa, tradycyjnego politykowania przy stole ("wy to nic nie wiecie, za okupacji to..." no zawsze, zawsze babcia z tym wyskakuje), mycia góry garów...

My tak samo :D Planujemy dużo czasu w plenerze, przetestuję też świeży urodzinowy rowerek ( czerwony!), upichciliśmy minimum i tylko to, co nasze ulubione, same pyszności :D daaawno takich świąt nie miałam, że mogłam sobie dzisiaj pójść wieczorkiem na prawie dwugodzinny spacerek nad jezioro :mrgreen: Niech żyją święta!!! :piwa:
A wszystkim siostrom życzę po prostu WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]