Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 19:12 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

ASK pięknie napisane i trzeba w to wierzyć inaczej nasze działanie nie miałoby sensu.Musi być dobrze. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt kwi 22, 2011 19:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

meksykanka pisze:Czy to zestresowany kot?

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

piekna Milagros :1luvu:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt kwi 22, 2011 19:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Tak jeden cud się stał - zabraliśmy ją stamtąd wspólnym wysiłkiem - przecież pełne imię naszej małej to Milagros albo Maria de Milagros (Maria czyt. Matka Boska od Cudów, chyba Cudowna po polsku).
Niech te małe cuda i te wielkie się staną w jutrzejszą noc...

Sabado de Gloria - w Meksyku przynajmniej w wioskach regionu la Huasteca, msza jest o 24.00 wtedy otwiera się Gloria jak mówią a w kościele z chóru (ale domyślnie z otwartego Nieba) na głowy modlących sypie się kwiaty...
Cuda są dla tych, którzy wierzą w cuda...

Serdeczne podziękowania i uściski dla wszystkich od nas, małej Milagros i wszystkich kosmatych
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 23, 2011 5:13 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

za dzisiaj :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob kwi 23, 2011 6:01 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Niech stanie się cud :ok: kolejny i jeszcze kolejny
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob kwi 23, 2011 6:01 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Niech stanie się cud :ok: kolejny i jeszcze kolejny
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob kwi 23, 2011 7:26 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

meksykanka pisze:Niech stanie się cud :ok: kolejny i jeszcze kolejny
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Sob kwi 23, 2011 8:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

duże kciuki za wizytę Mili u weta, wierzę, że będzie ok. Od wczoraj Mrówa już u mnie, katar zaleczony, za tydzień szczepienie a potem sterylka. Mała z niej kruszyna ale charakter to ma, już pogoniła Kawkę 4-kg kotkę i na krok nie odstępuje Jarosława kocura blisko 8kg żywej wagi, potrafi też go ofukać. A sama waży 1kg.... :P
mam nadzieje, ze towarzystwo sie dogada, poki co nie bylo rekoczynow, jest ciekawość i strach, ale czas wszystko powinien ułożyć.
i żeby Mila też była już zdrowa, a swoją drogą to panna będzie miała tę samą przychodnię co Mróweczka, świetni ludzie :ok:

sebow

Post » Sob kwi 23, 2011 10:33 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Jestem wam wdzięczna z całego serca za opiekę nad Milagros.
Ja mam okropnego doła,że wysłałm ją do tego domu,że uwierzyłam tej kobiecie.
Święta mam do bani,myślami jestem przy małej i jeszcze innej biedzie.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob kwi 23, 2011 11:05 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Czekamy w kolejce. Mala spokojna.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 23, 2011 11:14 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

my też czekamy...mniej spokojnie :mrgreen:
są cały czas :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Sob kwi 23, 2011 11:52 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Czekamy :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Sob kwi 23, 2011 14:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

jakie wieści od cudnej Milagros?? :1luvu:

sebow

Post » Sob kwi 23, 2011 14:56 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

sebow pisze:jakie wieści od cudnej Milagros?? :1luvu:

:?: :?: :?:
Obrazek

ASK@

Post » Sob kwi 23, 2011 15:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Kurczę znowu mi się wszystko zawiesiło

A my dopiero w domu - kotka tak długo na czczo - to musi zjeść
Ja też wcinam przy komputerze, choć wiem, że to be.

Mila - bardzo poirytowana i agresywna u weta, rozszarpała rękę pomocy do krwi, a trzymana przez 4 osoby
- badania neurologiczne, odruchy - nie wszystko OK, ale nie wszystko też da sie sprawdzić ("wyrywa się" napisała pani doktor)

Ma rujkę - będzie potrzebne USG - albo niedokładna sterylka, albo jak tłumaczyła Pani doktor pozostało kilka komórek wydzielających hormony??? Potrzebne będzie USG, na razie wykupiliśmy leki na zatrzymanie rujki

- Pani doktor stwierdziła, że musiała mieć od dłuższego czasu biegunkę - leki są

- jelita pogrubiałe, zgazowane - mamy zbierać koopę do analizy (może pasożyty) - będzie potrzebne USG jamy brzusznej

- pobrano jej krew do analizy

- w uszach straszny świerzbowiec - mamy kupiony oridermyl, w jednym uchu ropa, cytuję: "ale nie obejrzałam w środku, już wściekła"
- przy powrotnej wizycie do sprawdzenia oraz dokładniejsze badania neurologiczne.

Mamy też leki na wypadek kolejnego ataku.
Dostała Stronghold
Za 2 dni mamy podać Fiprex

Ogólnie apteka, torba większa od kota.

Nie mam w domu skanera. Renifer może zeskanowac w biurze, jeśli ktoś chciałby obejrzeć opis badania.
Na razie kończę smutki.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]