Interesuje mnie ta konstrukcja na balkonie, jak będziesz miała chwilkę, to poproszę o opis jak to zrobić i zdjęcia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Mimo wszystko ok jest Twój były TŻ że robi Ci to osiatkowanie, jest bardziej chętny do pracy niż mój aktualny facet na stanie![]()
shalom pisze:Sugerujesz żeby rzucić chłopa?czymś pogrozić chyba muszę, bo leń smierdzący z niego, a u nas to banalna konstrukcja do zrobienia jest
A skąd w ogóle FIP u Rysia? kurczę nie mogę uwierzyć, takie fajne dwa rudaski, a teraz tylko jeden...
Weihaiwej pisze:Nie pytałam nikogo o zgodę na zrobienie tego, ale cała konstrukcja opiera się na balkonie, elewacji nie ruszam. Ciekawe, czy ktoś się przyczepi, że szpeci budynek
Weihaiwej pisze:Dziękuję Wam za słowa otuchy
shalom pisze:Mimo wszystko ok jest Twój były TŻ że robi Ci to osiatkowanie, jest bardziej chętny do pracy niż mój aktualny facet na stanie![]()
Shalom, jak mój były był teraźniejszym, to tez się nie palił do roboty:O Teraz bardzo tęskni za kotami i się poczuł w obowiązku chyba.
Nie mam aparatu, żeby zrobić zdjęcia konstrukcji, ale jak K. będzie montował siatkę, to poproszę, żeby sfotografował wszystko. Ciekawa jestem jak to będzie w efekcie wyglądało.... Nie pytałam nikogo o zgodę na zrobienie tego, ale cała konstrukcja opiera się na balkonie, elewacji nie ruszam. Ciekawe, czy ktoś się przyczepi, że szpeci budynek
Weihaiwej pisze:Dziękujemy i pozdrawiamy słonecznie!
Nie uwierzycie. Maryś jest właśnie u weta, szyty. Nie wiemy dokładnie co się stało, ale wrócił do domu z poharatanym grzbietem i wielką szarpaną raną z tyłu udaCzekamy na telefon od weta.
Wygląda na to, że przeciskał się gdzieś pod płotem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, nfd i 22 gości