To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 17:51 Re: To my:) PP Julcia [']

No pewnie planu mandatowego nie wykonali na dany miesiąc, to chcieli cokolwiek zarobić :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw kwi 14, 2011 21:26 Re: To my:) PP Julcia [']

Dziewczyny, pani policjantka mi uczciwie przyznała, ze trafiłam na akcje sprawdzania wyposażenia, świateł itp. Szczerze mówiąc, to ja się spodziewałam raczej mandatu za przekroczenie prędkości, bo zaspałam, bo byłam już na wylotówce z miasta, bo już mnie lekko zdążyli wnerwić "niedzielni", którzy powolutku sobie jechali na przejażdżki i troche za szybko jechałam, ale tego tematu nie było, chociaż tyle :twisted:

U nas bez zmian, Beza podrapała już wszystkie futryny w domu, tego nam jeszcze nigdy zaden kot nie zniszczył, ale Beza jest inna :wink: własnie galopuje z Ptysiem po mieszkaniu, przed chwilą zawisła na mojej kurtce na wieszaku, zdążyła już wskoczyć do duzej miski z wodą i pozwalać część prania z suszarki. Czyli standardowe wyciszenie kociaka przed snem :twisted:
Zuzia za to odpuściła ostatnio z korkiem do wanny (znalazłam w sklepie taki, który pasuje i jest na tyle duży, ze nie moze go wyciągnąć), ale nauczyła się wchodzić na wanne i odkręcać pastę do zębów, która stoi w kubku. Tubka zostaje nieruszona, a Zuzia oddala sie z nakrętką na panele. Dziś ok. 3 nad ranem :roll:
Generalnie szaleją wszyscy, co do jednej sztuki, ale to już takie standardy, coś zwalone, coś potłuczone, coś wylane :lol:
Rozruszała się nawet Patka, co mam nadzieje dobrze wpłynie na jej sylwetkę :lol: ale jednocześnie wzrosły wszystkim apetyty, kiedy nie pójdę do kuchni, to one ciągle takie głoooodne, dziś jadły już 5 razy kolacje, co prawda jedzą b. mało na raz, właściwie to są skubnięcia bardziej, ale po chwili znów cos chcą, najlepiej coś innego :twisted: :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Czw kwi 14, 2011 22:01 Re: To my:) PP Julcia [']

Mila, skąd Wiesz co robią moje koty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt kwi 15, 2011 7:12 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, zdolne masz koty :lol: Z tą pastą do zębów to mistrzostwo. Jak Zuzia to robi 8O 8O
Co do apetytu kotecków, mam w domu to samo. Co wejdę do kuchni, już czuję cień za sobą, a pochwili widzę wielkie oczy wlepione we mnie i słyszę przeraźliwie błagające miauuuuu :wink: :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt kwi 15, 2011 9:04 Re: To my:) PP Julcia [']

Też zachodzę w glowę, jak ona to robi 8O Zdolne bestyjki hasają u Ciebie, Milenko :mrgreen:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie kwi 17, 2011 9:56 Re: To my:) PP Julcia [']

Cudnej niedzieli życzę!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw kwi 21, 2011 20:38 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt kwi 22, 2011 2:17 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pt kwi 22, 2011 7:04 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

Zdrowych, spokojnych i słonecznych Świąt Wielkanocnych
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt kwi 22, 2011 20:03 Re: To my:) PP Julcia [']

Tak spojrzałam na pierwszą stronę i oczom nie wierzyłam jak Melcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: wyrosła 8O 8O 8O
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 22, 2011 20:04 Re: To my:) PP Julcia [']

Obrazek

Obrazek

Życzy cała Myszolandia
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob kwi 23, 2011 6:25 Re: To my:) PP Julcia [']

Milenko, życzę zdrowych, radosnych, spokojnych i pogodnych świąt! :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 23, 2011 10:37 Re: To my:) PP Julcia [']

Zdrowych i pogodnych Świąt!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie kwi 24, 2011 22:33 Re: To my:) PP Julcia [']

Dziewczyny Kochane, dziękujemy Wszystkim za życzenia i my również, z opóźnieniem (jak zwykle ostatnio :oops: ) życzymy Wam wszystkiego, co najlepsze, żeby dni były pełne powodów do uśmiechu, dużo zdrowia i cudnej wiosny każdego dnia :1luvu: :D

Ostatni tydzień u mnie szalony, pracay jak zwykle sporo przed świętami, a do tego dziadkom trzeba było pomóc z porządkami, wiec do domu już późnym wieczorem wracałam. Wczoraj też pracowałam, a potem trzeba było w domu jeszcze trochę posprzątać, bo w tygodniu już brakowało czasu. I komórke utopiłam jeszcze :twisted: mam nadzieje, ze zadziała, bo to już jej drugi raz :lol: no i wczoraj miałam ostatnie "dwudzieste" urodziny, za rok 30, jak to , kiedy to się stało? 8O :lol:
W prezencie urodzinowym dostałam od moich kociątek kochanych...łąkę :roll: pomogła im w tym mamusia, która wczoraj była w zoologicznym po zapas smakołykow na święta i wpadło jej w oczy sianko łąkowe dla gryzoni. Postanowiła zrobić kotom frajdę. Włożyła sianko do dwóch takich dużych plastikowych pojemników na kółkach i się zaczęło :twisted: Przyznaje, radość wielka, koty przeszczęśliwe, ale coś taiego można zrobić maksymalnie raz w roku, dla własnego zdrowia psychicznego, bo nieźle się naklęłam zbierając wczoraj tą trawe :twisted: teraz pojemniki otwieram tylko na troche i są wyścigi kto pierwszy pójdzie na łąke :lol: moze wreszcie jutro zrobie zdjecia, to zobaczycie zajączki na sianku :wink:

Jeszcze raz wszystkiego, co najlepsze :1luvu:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie kwi 24, 2011 22:36 Re: To my:) PP Julcia [']

To jeszcze Milenko spóźnione Najlepszości urodzinowe w takim razie
Musze sobie zakodować,że w imienuiny mojego Tżta Ty masz urodziny

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]