Persica - MA DOM :) :) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 18:50 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... filmik str. 6

Magdalena424 pisze:
myślałam o tym żeby ją zatrzymać ale Ona tak bije moje koty, że jestem w szoku 8O 8O 8O
nawet Zarazek 3 razy od niej większy przemyka jak cień po domu :(
wystarczy, że któryś z moich kotów spojrzy na nią a już jest to powód do "pogoni" za nim i bicia łapą....
ciągle nie wiem dlaczego sie tak zachowuje...
czytam i czytam i wszyscy piszą, że persy to ostoja spokoju i opanowania..... wiec ja mam w domu wyjątek....

Ja tez zewszad slyszalam, zepersy sa ostoja spokoju tymczasem moja ksiezniczka trzesie calym domem. Kocury obrywaja od niej 'bo miska stala krzywo'.Kwestia przyzwyczajenia. Jak juz pokaze, ze ona tu rzadzi to sie zrelaksuje i przestanie

:ok: za sterylke

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Śro kwi 20, 2011 19:59 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka dzisiaj....

no to sterlka za nami....
Coffy miała ogromne polipy na jajnikach, a macica wygląda na taką co to często rodziła..:(
dlatego sterylka bardzo była w jej przypadku wskazana, chociażby po to żeby uspokoić burzę hormonów w jej organiźmie.

Kocinka jeszcze do końca nie wie co sie z nią dzieje :( śpi cały czas.....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro kwi 20, 2011 20:43 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka dzisiaj....

Magdalena424 pisze:no to sterlka za nami....
Coffy miała ogromne polipy na jajnikach, a macica wygląda na taką co to często rodziła..:(
dlatego sterylka bardzo była w jej przypadku wskazana, chociażby po to żeby uspokoić burzę hormonów w jej organiźmie.

Kocinka jeszcze do końca nie wie co sie z nią dzieje :( śpi cały czas.....

Dalej kciuki za Koteczkę a humory muszą być jak na damę przystało
na pewno będzie dobrze jak hormony przestaną buzować :ryk: :ryk:
i poczuje że jest kochana :1luvu: a nie wykorzystywana :oops:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw kwi 21, 2011 10:57 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

Coffy biedna cierpi :(
widać, że ją boli rano nie doszła nawet do kuwety tylko siu było w pokoju :(
zjadła parę chrupek i zaczęła się myć...
oby jeszcze ze dwa dni i będzie lepiej....
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Czw kwi 21, 2011 16:19 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

Nie dali do domku nic przeciwbólowego?
Zadzwoń do weta, nawet mój kocur dostał środki p/bólowe po odjajczeniu!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt kwi 22, 2011 7:35 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

kotkins pisze:Nie dali do domku nic przeciwbólowego?
Zadzwoń do weta, nawet mój kocur dostał środki p/bólowe po odjajczeniu!

dostała, już wczoraj dzwoniłam...

dzisiaj już jest lepiej, tylko rano coś wymiotowała, nie wiem może za dużo zjadła....
zobaczę jak wrócę z pracy, jakby co to podjadę do weta...

Magdalena424

Post » Pt kwi 22, 2011 16:58 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

:ok: :ok: za ksiezniczke

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw kwi 28, 2011 9:36 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

wczoraj pozbyłyśmy się już kubraczka po sterylce :)
ranka ślicznie sie goi, troszkę ma spuchnięte wokół rany ale tak może ponoc być, bo dostała szwy rozpuszczalne....
Coffy cała szczęśliwa i zadowolona z powodu braku" ogranicznika" przez który chodziła jak mała pokraka :)
a poza tym po tygodniu chodzenie w kubraku mój TZ wczoraj uznał ze mała zrobiła sie bardziej ruda na boku :D oznacza to, że sierść ładnie i szybko odrasta 8O

poza tym zaczynamy szukać juz intensywne DS:)

wieczorem albo jutro wstawię parę nowych zdjęć.

Magdalena424

Post » Czw kwi 28, 2011 14:26 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

piękniejemy :)
popatrzcie jaka sierść już rośnie :)

Obrazek

Magdalena424

Post » Czw kwi 28, 2011 14:44 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

Pięknieje w oczach :ok:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw kwi 28, 2011 19:39 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

dzisiaj dzwoniła kolejna osoba w sprawie adopcji :)
starsza Pani ma domek pod Wrocławiem,więc Coffinka byłaby blisko :)
zobaczymy Pani ma się zastanowić i dać znać, za jakieś 2 tygodnie....

Magdalena424

Post » Czw kwi 28, 2011 20:31 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

Przepiękna z niej trikolorka :D , moja kicia też tri miała sterylkę w sobatę, a we wtorek ściągamy już szwy. Już drugiego dnia po skakała jak zawsze :ryk: Dziewczynki szybko dochodzą do siebie! Za dobry domek dla Coffy :ok:

Agasha

Od: Śro cze 23, 2010 13:55

Post » Pt kwi 29, 2011 7:52 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

no to się dzisiaj telefony rozdzwoniły 8O
wszyscy nagle zakochani w Coffy :evil: :evil: :evil: albo bardziej w tym, że to pers :evil:

najlepsza była kobieta, która zadzwoniła i mówi " zakochałam sie w niej .... miałam kota persa ale zabiło go auto 8O 8O 8O i szukam nastepnej " zatkało mnie .....

może ktoś z forum się w niej zakocha, żebym wiedziała że ma bezpieczny dom......
bo jak na razie to jedna Pani tylko mi sie spodobała.... zobaczymy czy sie odezwie jeszcze ....

Magdalena424

Post » Pt kwi 29, 2011 8:02 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

Dziś Coffy jest w gazecie, to dlatego :)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt kwi 29, 2011 8:11 Re: znaleziona persica we Wrocławiu ... sterylka za nami :)

seidhee pisze:Dziś Coffy jest w gazecie, to dlatego :)

no i wszytsko jasne :evil:
przed chwilą zadzwoniła babeczka ze Szczecina, żeby jej kotkę nadać pocztą 8O 8O 8O
Boże skąd tacy ludzie się biorą ????????

Magdalena424

[poprzednia][następna]