Widzisz Dorotko jak dobrze, że kupiłam tego feliwaya

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:Alienor dzięki - moze spróbujemy na początek dać go do przedsionka na zdrowej jak będzie dalej przerażony to poprosimy o tymczas.
terenia1 pisze: normalnie czasami na głupotę ludzi ręce opadaja jak na głupotę tej karmicielki która oddała 3 trzęsące się kociaki do schroniska bo nie mogła przez tydzień ich karmić efekt taki że jeden z kociaków niestety został dziś uspiony bo już nic nie dało się zrobić, a pozostałe dwa dalej w lecznicy i po prostu cierpiąnajlepsze jest to że baba ma własne koty i wydawałoby się że wie coś na temat kotów - a to g... prawda
co ona myslała że schron to sanatorium
![]()
bvrka pisze:Dzisiaj bylam z Mecenasem na przegladzie u weterynarza i sprawdzily sie moje podejrzenia, ze ma swierzbowca usznego. Pewnie inne kociaki tez choruja, a ze to bardzo uporczliwe i nieprzyjemne dla nich to warto zajrzec do ich uszu co tam slychac
bvrka pisze:tylko martwi mnie fakt, ze w ogole nie reaguje na bodzce sluchowe, mozna go wolac kicici, drapac, nic, w ogole nie radaruje uszami na jakikolwiek dzwiek,nawet glosny. Mam nadzieje, ze to jest spowodowane tym swierzbowcem, a nie gluchota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, Rogersoimi i 92 gości