Gerard za tęczowym mostem.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 7:49 Re: Pers Gerard - zbieramy na operację!

Kurna może ktoś ma w sobie jakieś pokłady uczuć których nie ma gdzie przelać?!
Jestem molestowana przez kota....... któremu się wydaje ze głownym moim zajęciem przed Świętami winno być jego głaskanie.

Dobra - mam od dziś ferie tym samym kawę dopiłam - jedno okno mi zostało do umycia. A teraz klatka Maksiutka....... 8) oj sie będzie działo ............
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw kwi 21, 2011 18:59 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Mam dziś na stanie 6 kotów:-)

3 własne
2 tymczasowe
1 hotelowy....

I wiecie co? Jedyna która stroi fochy to Melka czyli moja szefowa. Reszta zgoda całkowita. A hotelowy rusek niebieski o imieniu Oskar - normalnie dostał amoku z zachwytu - kooooty wszędzie koty, a jak bidny sam mieszkam! A mam 5 miesięcy i ADHD......

Dawno nie widziałam stwora tak szcześliwego z powodu pojawienia się osobników tego samego gatunku:-).

A Tajdzi......jedna uwaga ja w przyszły piątek to jest 29 wyjezdzam i wracam we wtorek po długim weekendzie. Jadę sprawdzić co słychać w Bieszczadach achaaaaaaaaa.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Czw kwi 21, 2011 19:57 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

ja myślałam o tygodniu 27-29 właśnie
to się zdzwonimy
na razie padam na pysk
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt kwi 22, 2011 6:24 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

27 - 29 MIOOOOODZIO:-)

Masz szansę zobaczyć też Oskarka, bo on tylko do czwartku u mnie. Fajny - ale nakręcony strasznie. Persona za nim wzrokiem nawet nie nadąża:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pt kwi 22, 2011 6:36 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Zawsze możesz podpowiedzieć domkowi, że on drugiego kota potrzebuje do szczęścia - a nuż się skuszą :wink: Bo to przecież prawda - jak 5misięczny i z ADHD to strach pomyśleć co się w domu dzieje jak jest sam :strach:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 22, 2011 9:19 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Alienor pisze:Zawsze możesz podpowiedzieć domkowi, że on drugiego kota potrzebuje do szczęścia - a nuż się skuszą :wink: Bo to przecież prawda - jak 5misięczny i z ADHD to strach pomyśleć co się w domu dzieje jak jest sam :strach:

Już im to mówiłam - ponoć demoluje:-). Paczkę chusteczek strach na wierzchu zostawić.....

Obrazek

Neigh

Post » Pt kwi 22, 2011 10:01 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Oskarkowi koniecznie potrzebny braciszek do zabaw :D Ja nie wiem. Dla mnie to zbrodnia wziąć sobie tylko jednego kota! Nasz Tyson był jedynym kotem około miesiąca. Psu nie dawał chwili spokoju :D a jak po miesiącu przynieśliśmy Psotkę to oszalał ze szczęścia :1luvu: U mnie w domu zawsze kotów było mnogo. Kotek nie może być sam. Pies to kolegów spotyka choć na spacerkach, a kot co?

Kociabanda2

Od: Czw lut 04, 2010 10:17

Post » Pt kwi 22, 2011 10:28 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

w razie co wyciągneliśmy z kanałów 5 kociąt ;)
ślicznościowych zresztą ;)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pt kwi 22, 2011 12:12 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Pokażcie..........ciooooooo?

Obrazek

Neigh

Post » Pt kwi 22, 2011 12:49 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie kwi 24, 2011 7:33 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Wpadłam na chwilkę by wszystkim przyjaciołom Gerarda życzyć spokojnych, pełnych wolnego czasu leniwie iście "po kociemu" upływających Świąt:-)

I pochwalić się, ze wczoraj w godzinach popołudniowych dzwoniła pani w sprawie adopcji. Uważam to za lekką przesadę, poza tym jak tak się komuś śpieszy nie wróży to dobrze. No i miałam nosa - dziś odebrałam maila - pani chce kota na prezent dla siostrzenicy, która strasznie płacze, bo poprzedni kot wpadł pod samochód........

No cóż odpisałam, że nie oddaję kotów na prezent i do domów wychodzących. Co jej będę tłumaczyć, że Gerard to w ogóle chory jest.....

Obrazek

Neigh

Post » Pon kwi 25, 2011 12:16 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Wszystkiego najlepszego na święta i po świętach dla Neigh z rodziną i jej skomplikowaną paczką futer :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 26, 2011 9:49 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

Mieliśmy dziś jechać do weta, ale się okazuje że o 19. 30 muszę być u Klienta - a moja p. wet od 18.00 przyjmuje. Wiec się nijak nie wyrobimy........no nic spróbujemy jutro rano zmobilizować sily wszelakie.

Gerard znów bardziej przecieka. Nie wiem o co chodzi jak słowo daję.......Był już lepszy moment tyłek całkowicie suchy ponad 10 dni. Humor dopisywał.......

Teraz znowu przeciekamy, kot niemal cały czas śpi........

NIE WIEM. Pojadę jeszcze raz do dr Dominiki pogadać......

Tym bardziej, że odkryłam u Gerarda psi pazur. Nie wiem jak to inaczej opisać. Tyle razy go kąpałam.....myłam i jakoś uszło mojej uwadze. Ostatnio postanowiłam mu przyciąć pazury, bo przy tym przymusowym podawaniu propalinu.......no hmmmm - drapie tak?
i odkryłam u prawej przedniej łapy paskudny gruby jak u wielkiego psura pazur. Na dodatek zakrecony i wbijajacy sie w łapkę........ :oops: nie zauważyłam tego wcześniej..........głupio mi.

Obrazek

Neigh

Post » Wto kwi 26, 2011 11:53 Re: Pers Gerard - szuka super domu:-)

wow! Nigdy nie widziałam u kota takiego pazura 8O To się zdarza czy Gerard jest wyjątkowy? :)

Kociabanda2

Od: Czw lut 04, 2010 10:17

[poprzednia][następna]