Djuna, Zojka, Dżo i Broszka w domach. Niania i Krzywy u nas.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 20:55 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Korciaczki pisze:Krzywy - kot o małym rozumku i wieeeelkim sercu ( i apetycie :roll: ) w filmie "Telemaniak" (filmik dla cieprliwych :D)

http://www.youtube.com/watch?v=RPxxiAznAuQ

:ryk: :ryk: :ryk:

Korciaczki pisze:
oraz Niania - starsza, nie zawsze poważna kotka ( w - niestety - niezbyt wybrednej scenerii :oops: )

http://www.youtube.com/watch?v=PmkOmjCbjUw

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
PS: u mnie takie pranie nie powisiałoby 5 minut...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie lut 27, 2011 17:40 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Super Niania się bawi :-) A Krzywuś faktycznie lubi oglądać TV :-) Piękne koty. Pozdrawiam Was i przesyłam pozdrowienia i głaski dla wszystkich zwierzaków.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Wto mar 08, 2011 11:46 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Serdeczne życzenia z okazji Dnia Kobiet przesyłamy.

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto mar 08, 2011 12:40 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

http://kwiatdlaciebie.pl/k,b2xhfDQ=

Przyjmnij zyczenia babo kochana od drugiej baby z samego rana .Niech dzien caly bedzie radosny badz zdrowa babo aby do wiosny szczescia zycze tobie sobie i kobietom na calym globie by marzenia sie spelnialy a nas chlopywyreczaly .My dzis drinki i kaweczki NASZE SWIETO DZIS BABECZKI
:piwa: wszystkim babom babeczkom, kobietom, kobietkom, tym kocim tez :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 08, 2011 22:10 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Korciaczki pisze:Krzywy - kot o małym rozumku i wieeeelkim sercu ( i apetycie :roll: ) w filmie "Telemaniak" (filmik dla cieprliwych :D)

http://www.youtube.com/watch?v=RPxxiAznAuQ

:ryk: :ryk: :ryk: dobreee

Korciaczki pisze:
oraz Niania - starsza, nie zawsze poważna kotka ( w - niestety - niezbyt wybrednej scenerii :oops: )

http://www.youtube.com/watch?v=PmkOmjCbjUw

Piękna Burania :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Identycznie jak moja Miśka ,jak głupawki dostaje :ryk: :ryk: :ryk:
Z tym że moja Miśka jak doopcią zarzuca po panelach to ja pewnie w piwnicy słyszą :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 12, 2011 20:46 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Sowa i Krzywy zapraszają na bazarek na katowickie niekochane ze schroniska
mrumigawki: zdjęcia kotów <---- kliknij.
:kotek: baaardzo prosimy o podrzucanie i serdecznie zachęcamy do brania udziału :kotek:

Obrazek Obrazek

pozdrawienia serdeczne
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt kwi 15, 2011 11:31 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Właśnie przed chwilą Niania - przepraszam - zes...ała się na moje małżeńskie łóżko :evil: Dosłownie na chwilę ją zamknęłam w sypialence i akurat się jej zachciało :evil: I nasikać też nasikała :roll:
A tam nie ma kuwety :|
A ze mną w ogóle chyba coś nie tak.
Ostatnio zaśpiewałam Niani (na melodię znanej piosenki przedszkolnej):
"Choć mam rączki małe
i niewiele mogę
pomogę Nianiusi
niech odpocznie sobie"...

:roll: ... :| ... :mrgreen:

Ale tak poza tym u nas wszystko Ok.
Niania miała robione wszystkie zalecane przez weta badania - wyniki są w normie. I teraz myślimy już o nast. Bożym Narodzeniu :piwa:

A Krzywusiowi się trochę nudzi :roll:
I tak se siedzą dwa goopki:

Obrazek

Że się przedstawię: to pisałam ja - mama, od niedawna tellma :wink:
Pozdrawiamy wszystkich :D
Zwłaszcza bardzo, bardzo ciepło p. Ulę :1luvu:

I dziękujemy za udział w bazarku (Violavi miło Cię widzieć też :D )
tellma

Post » Pt kwi 15, 2011 11:57 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Witaj Basiu (tellmo) :mrgreen:
ale zdjęcie :ryk: parsknęłam śmiechem, na co te "dwa goopki" tak szczerzą kły? na przechodniów?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt kwi 15, 2011 12:11 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

miłka pisze:Witaj Basiu (tellmo) :mrgreen:
ale zdjęcie :ryk: parsknęłam śmiechem, na co te "dwa goopki" tak szczerzą kły? na przechodniów?

Kora - ziew w stanie końcowym, Krzywuś - pełną gębą :ryk:
A gapią się w siną dal... Ewentualnie wposzukiwaniu sensacji: jakiś piesek, ptaszek za oknem, listek fruwający :roll:

A co do moich śpiewów: nie zostałam przez Nianiusię doceniona. Zmiażdżyła mnie wzrokiem, podniosła "szanowną" z krzesła i ...zwiała :evil:
Najmłodsza mówi, że Niania ma "profesorski wzrok" 8)

pozdr. :D :D :D

łoj, znowu mi się nicki pomyliły :mrgreen:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt kwi 15, 2011 13:41 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

To zdjęcie jest ekstra. Rzadko udaje się uchwycić takie momenty.

(zawsze do Was zaglądam, ale nie zawsze piszę)

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pt kwi 15, 2011 14:16 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

violavi pisze:To zdjęcie jest ekstra. Rzadko udaje się uchwycić takie momenty.

(zawsze do Was zaglądam, ale nie zawsze piszę)

My też rzadziej piszemy.
W ogóle na forum zrobiła się w penym momencie taka atmosfera, że nie chyba wielu osobom odechciało się w ogóle pisać. Ale na forum, jak to w życiu - są różne sytuacje i nie może być wieczna sielanka. Ale nie wenikajmy w to, jest jak jest. Ja się cieszę, że dziewczyny zaangażowały się w wolontariat w Niekochanych... Poza tym mam dość - chyba jak większość - własnych problemów i nie mam siły na dodatkowe...

Nie wiem, czy poznajesz Violavi :mrgreen: To dla Ciebie :mrgreen: Możesz sobie wyobrazić także bukiet żonkili, których niestety jeszcze nie zakupiłam, dopiero na święta :D

Obrazek

pozdrawiam, wszystkiego dobrego :D
tellma

Post » Pt kwi 15, 2011 17:37 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

No pewnie, że poznaję :D
Wciąż mi się podoba :D
Dziękuję.

Od pisania ważniejsze są działania w realu.
Fajnie, że dziewczyny się angażują, teraz mało jest takiej młodzieży.

violavi

Od: Pt kwi 07, 2006 15:34

Post » Pt kwi 15, 2011 20:19 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Witamy na forum "nową" forumowiczkę - Tellmę! :mrgreen: I gorąco pozdrawiamy całą - dwunożną i czterołapną - Rodzinkę!!!! :1luvu:

ja tam bardzo, bardzo żałuję, że tak rzadko Was teraz widać :( :( :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt kwi 22, 2011 11:29 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Obrazek

Kto ty jesteś?
Jajeczko
Jaki znak twój?
Żółteczko
Gdzie ty mieszkasz?
W skorupce
W jakim kraju?
W kurzej dupce

wesołego i mokrego jajka :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 23, 2011 16:02 Re: Djuna - "Niebieski Kruk", Zojka, Dżo i Broszka. W domu.

Obrazek

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[poprzednia][następna]