Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ...ma DOM :)))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 8:45 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Całym sercem dziękujemy Wam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Józio już w lecznicy, dokąd zawiozła go droga Cioteczka - Ania NSP :1luvu:
Operacja prawdopodobnie rozpocznie się o 13.00. Józinek straci przy okazji klejnoty (weci orzekli, że już jest na tyle dojrzały, że można go wykastrować. W ten sposób unikniemy kolejnej narkozy.)
Siedzę jak na szpilkach, bo pomimo racjonalnego myślenia, stres jednak jest duuuuży :oops:
Wasza obecność i pamięć bardzo mnie na duchu podtrzymuje!!! Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj, po powrocie do domu, zastałam pięknie wylizane miseczki czyli apetycik chłopakowi wrócił :D
Na wszelki wypadek przytargałam wołowinkę i tę też podjadł z ogrrromną przyjemnością :wink:
O 18.00 miski zniknęły i Józinek mógł już poświęcić się wyłącznie mizankom i rozdawaniu buziaczków. Trochę też poobgryzał mi brodę, co fajnym zajęciem jest 8) Był w doskonałym nastroju :D

Jak tylko coś będę wiedziała, natychmiast napiszę.
Józinek bardzo dziękuje za wasze magiczne kciuki i ciepłe myśli, ja również!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt kwi 22, 2011 10:24 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Ja już trzymam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt kwi 22, 2011 10:46 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Cały czas mocno trzymam :ok: :ok: :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pt kwi 22, 2011 11:28 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Za kocurka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok:

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt kwi 22, 2011 12:25 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Kciukasy z całej siły zaciskam!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt kwi 22, 2011 14:21 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Dziękuję :1luvu:
Właśnie dzwoniłam do lecznicy, operacja dobiega końca. Na razie nic więcej nie wiem.
Będę miała dostęp do sieci dopiero po odebraniu Józinka :1luvu: (czyli po 18.00)
Napiszę Wam wtedy jak się czuje nasz maludek.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt kwi 22, 2011 14:26 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

To czekamy na dalsze wieści i kciuki jeszcze potrzymamy :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt kwi 22, 2011 14:46 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

czekamy! :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Post » Pt kwi 22, 2011 15:46 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

kciuki nieustająco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt kwi 22, 2011 16:23 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

dowiedziałam się, że operacja przebiegła bez komplikacji, Józio już się wybudził, próbuje wstawać, Asia już w drodze bo rudzielca, potem napisze co i jak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt kwi 22, 2011 18:50 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Asia prosiła żeby Wam przekazać jak się czuje kociak po operacji ... bo dzisiaj nie da rady już nic napisać bo opiekuje sie teraz kociakiem ... bo bidolek miauczy jak zostaje sam ...

... kociak dość szybko wybudził się po operacji ...
...martwica kości miała już 3 cm 8O

...Asia mówiła że jak na razie wszystko w porządku ... kociak już nawet sam próbuje dojść do kuwety i mu się to nawet udało ...
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Od: Czw kwi 29, 2010 23:27

Post » Pt kwi 22, 2011 19:02 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Trzymaj się dzielny Józiuniu. Dasz radę.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt kwi 22, 2011 19:24 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

Kochany Józio. :1luvu:
Teraz niech się obejdzie już bez takich atrakcji. :ok: :ok:
Szybkiego powrotu do zdrowia!!!!
Asia!!! :1luvu:
Obrazek

selene00

Post » Pt kwi 22, 2011 20:19 Re: rudzielec z brakiem czucia w łapce-już wDT zbiera na leczeni

sms od Asi :
" Józinek nie przestaje mnie zadziwiać, jest taki dzielny ! Tak słaby i zbolały, resztą sił się przytula... Teraz go dogrzewam termoforkiem, a On i tak pacha się na kolanka - taki wymęczony i w związku z tym nieco wychłodzony. Pewnie jutro zorientuje się, że coś mocno się zmieniło.."

Asia ... trzeba Cię chyba sklonować ... takie DT to marzenie ...:)))))))))))))))) :D
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Od: Czw kwi 29, 2010 23:27

Post » Sob kwi 23, 2011 9:03 Re: Józio - martwica kości- AMPUTACJA ŁAPKI zbiera na leczenie.

:oops:
Józio to marzenie :1luvu:

Kochane, Józinek radzi sobie bardzo dobrze, jest niesamowicie dzielny :!:
Od początku radzi sobie ze złapaniem równowagi i naprawdę pięknie chodzi :D
Teraz mnóstwo odpoczywa w ciepełku, bo przecież przeszedł dużo.
Nie lubi teraz być sam, więc piszę tak lakonicznie, bo jeszcze zakupy przede mną, sałatka i wracam do łazienki :wink:
Ściskamy świątecznie bardzo gorąco i dziękujemy, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]