Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Dajcie znać jak z odbiorem Whiskasi, mam nadzieję że bezproblemowo![]()
Marzenia11 pisze:Gibutkowa pisze:Dajcie znać jak z odbiorem Whiskasi, mam nadzieję że bezproblemowo![]()
martwię się o meksykankeboję się czy nie zabiła pani i czy w związku z tym nie trzeba będzie organizować paczek do więzienia..
![]()
![]()
meksykanka pisze:Jezu, ona już chodzi po domu z ogonkiem do góry - zagląda w kąty.
Zainstalowałam ją w tzw. garderobie, czyli jedynym pokoju, w którym nikt nie mieszka oprócz szaf i deski do prasowania... ale nie zamykałam i chodzi... Wygląda na to, że się regeneruje. Jak do niej podchodzę to się odzywam i mogę pogłaskać... Już jest o całe niebo lepiej... Ona jest taka młodziutka, może jeszcze wszystko będzie dobrze.
meksykanka pisze:Jezu, ona już chodzi po domu z ogonkiem do góry - zagląda w kąty.
Zainstalowałam ją w tzw. garderobie, czyli jedynym pokoju, w którym nikt nie mieszka oprócz szaf i deski do prasowania... ale nie zamykałam i chodzi... Wygląda na to, że się regeneruje. Jak do niej podchodzę to się odzywam i mogę pogłaskać... Już jest o całe niebo lepiej... Ona jest taka młodziutka, może jeszcze wszystko będzie dobrze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości