Moderator: Estraven
shalom pisze:Tyle, że tomografii nie dają ot tak, musi być konkretne wskazanie, więc pewnie to musi być te badanie.
Kurczę, musisz się sama uspokoić i dobrze nastawić, bo jak będziesz się nakręcać to żźadne środki uspokajające nie pomogą.
Annazoo pisze:shalom pisze:Tyle, że tomografii nie dają ot tak, musi być konkretne wskazanie, więc pewnie to musi być te badanie.
Kurczę, musisz się sama uspokoić i dobrze nastawić, bo jak będziesz się nakręcać to żźadne środki uspokajające nie pomogą.
Jak słyszę to co wyżej, to mi się smutno robi - ta nieprzekraczalna bariera współ-odczuwania...
Wiem, co mówię i rozumiem, o czym pisze Pasibrzucha. Pół roku temu w identycznej sytuacji postąpiłam tak samo...
Pasibrzucha pisze:a ja zobaczyłam, że dookoła siebie mam ledwie kilkanaście cm luzu i sufit tuż nad nosem,
pozytywka pisze:strasznie współczuję
małe dzieci dostają narkozę (głupi jaś nie wystarcza, żeby się nie poruszyły) - wiem, że to strasznie drastyczne, ale jeśli badanie jest niezbędne, to może?

Pasibrzucha pisze:Nie, nigdy ani solarium (choć uwielllbiam być opalona), ani windy, nawet w toaletach innych niż moja własna nie zamykam się nigdy na zamek![]()
Z tą narkozą pozytywko też myślałam, muszę dopytać, jak możnaby to przeprowadzić. I to musi być niestety rezonans - rtg, tomograf nie zobrazują tego, co w tym przypadku trzeba zobrazować

za rozwiązanie sprawy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości