Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Iljova pisze:Widzę Elu że jesteś już poważnie uzależniona ...... ??? OD BAZARKÓW
![]()
![]()
Iljova pisze:Skoro tak to nie masz wyjścia
Rób bazarki
Catnaperka pisze:Budrysku świetna robota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najszczesliwsza chyba pomyliłaś forum!!!! Tu się ratuje koty!!!! Żałosne.
XAgaX pisze:Dziwi mnie, że niektórzy stawiają znak równości między eutanazją a śmiercią z głodu...
Faflok pisze:Każdy postępuje według własnego sumienia i nie Tobie ani nie mnie osądzać kto robi dobrze.
Budrysek nie prosiła na wątku o Wasze stanowiska a szukała jedynie kociej mamki, skoro takiej nie znasz i nie masz zamiaru pomagać uważam Twoją wypowiedź za OT. Nie moralizujcie nikogo na siłę, swoimi wypowiedziami prowokujecie innych do kłótni, nikt nie prosi o Twoje przemyślenia więc po co się udzielasz? Nie rozumiem naprawdę takich osób, pomóc nie pomogą, nagadają, na wymądrzają się a potem na końcu jeszcze wielce dodają tekst że dalsza rozmowa na PW. W takim razie Ty także mogłaś wysłać PW do Budryska i miałabyś z głowy.
rysiowaasia pisze:XAgaX pisze:Dziwi mnie, że niektórzy stawiają znak równości między eutanazją a śmiercią z głodu...
XAgoX, ale przeciez BUDRYSEK własnie nie skazała maluszki na smierć głodową! Uratowała je przed nią !
Slepe mioty ( jak to nazywacie ) to też kocie życia ! Juz narodzone ! Wiec dlaczego skazywac je na śmierc? Bo maja pecha,ze nie otworzyły oczu !? A co to ma do rzeczy?
Rozumiem, nieść kaganek oświaty uświadamiając ludzi o konieczności zapobiegania ciążom u ziwerząt, ale żeby agitowac do ich zabijania? O nie, ja (jako nauczyciel) sie nie przyłączam to niesienia "takiego dziwnego kaganka" . Pieprzę taka oświatę...
Faflok pisze:Zapominasz o jednym, to nie Budrysek dopuściła do rozrodu kotów, nie Ona wyrzuciła kociaki do śmietnika.
Więc może weź od Niej adres, podjedź na osiedle, znajdź odpowiedzialną osobę i na niej poćwicz moralne przemowy.
Ja jestem między młotem a kowadłem bo popieram po części każdą ze stron, ale nie czuje się osobą na tyle kompetentną i "świadomą konsekwencji" żeby kogokolwiek oskarżać.
XAgaX pisze:Myślę, że każda osoba wypowiadająca się w wątku chciałaby, aby zwyczajnie nie było bezdomnych zwierząt ani niechcianych kociąt, a co za tym idzie podobnych dylematów. I do tego wspólnymi siłami powinniśmy dążyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 106 gości