Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 22:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Ja takie coś mam codziennie i to uwielbiam ;)

Wydaje mi się, że zbyt pesymistycznie oceniasz ich wzajemne relacje. Moje Emma i Conchita przez 9 lat wspólnego życia się dotykały wyłącznie wtedy, jak obie chciały leżeć koło mnie. Nigdy, ani razu, nie bawiły się, nie lizały, czasem się gryzły i syczały, najczęściej ignorowały.
U ciebie wygląda to naprawdę fajnie.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto kwi 19, 2011 23:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Pozytywko, Twoje koty naprawdę się lubią, a ich sympatia jest typowo kocurowo-kotkowa. U mnie wygląda to tak samo, czasem słodziej, a czasem ostrzej, zależnie od nastrojów. Ale jest wszystko ok :ok:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro kwi 20, 2011 6:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

ale miłość Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro kwi 20, 2011 7:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Pozytywko!!! Jeśli TO nie jest miłość, to czym jest miłość? Przecudowne :1luvu:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro kwi 20, 2011 7:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

hehe,
wiedziałam że takie bedą komentarze, mimo, ze Loki wyraźnie się wypowiedział :wink:
podłożyłam mu świnię i jeszcze to sfilmowałam :twisted:
on spał, a ja go przeniosłam do Sowy, ona go polizała, więc on przez sen polizał ją - nawet nie jestem pewna, że on sobie zdawał sprawę, co liże - po prostu jak już zaczął, to upierał się, że skończy :lol: Jak mu się wyrywała, to ją spacyfikował, bo nikt mu nie będzie przerywał lizania
Ona natomiast wylizuje z pełną swiadomością i wie, czyja głowa jest czyja :D

Loki na jawie nie zamierza ani leżeć koło Sowy, ani tym bardziej jej lizać zapamietale.
Ilekroć położę ich razem, a on się zorientuje i wystarczająco przebudzi, wstaje i odchodzi urażony.

ale filmik ładny i ładnie się prezentuje Obrazek

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro kwi 20, 2011 8:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

Oj tam oj tam, jakby tak bardzo jej nie lubił to prędzej by ją zagryzł przez sen a nie lizał 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro kwi 20, 2011 8:23 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

nie no, wiadomo, ze jest o niebo lepiej, niż było na początku
dlatego on czasem traci czujność i daje sobie piskalaka sowiego podłożyc do gniazda :wink:

ale z własnej, nieprzymuszonej woli - nigdy; brrr, żekłabym w jego imieniu :mrgreen:

A Zdzisi to nie przeszkadza, bo jej nic nie przeszkadza i wszystko jest fajne i wszyscy są fajni i balkon i słoneczko i ludzie i Dużykot i ptaszki i muszki i ojej chyba mi się kupę chce, o zrobię ją, tylko sobie obok położę szczura, fajno, szczur w kuwecie tez będzie robił kupę, tak, a ja sobie teraz pobiegam, ale gdzie jest szczur, fuj, szczurze, aleś kupę nawalil i nie zakopałeś, czekaj to ja zakopię, grzebu, grzebu, szast, prast i oojejejej żwirek sie rozsypał, hmm, rozsypał? no to niech leży, fajny taki żwirek na kafelkach, to chodźmy juz szczurze pogonimy Dużegokota, bo taki ospały, jeeeeejjjju ale fajnie Duzykot mnie goni, ale fajowo, wpadliśmy pod nogi Dużej - ale nas sklęła, smiesznie mówi, hihihi, gnaaamy dalej, może jeszcze ktoś się na nas wywróci, co to? Mała Duza wstała, lecę dać całuska, oj, poszła nie zdążyłam, a co tam wlezę jej do szafy, oj, nie da się odsunąć tch gupich drzwi, a co tam zrzucę tę startę z biurka, będzie fajny huk, o, słyszę, że Duzykot w żwirku grzebie, pójdę zobaczyć CO tym razem mu wyskoczy spod ogona i jakby co, to pomogę zakopać

pozytywka

Post » Śro kwi 20, 2011 8:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

ten pies, co go go mam, jest taki sam :wink:

Patmol

Post » Śro kwi 20, 2011 8:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

no bo on przyszedł na miejsce Caillou :mrgreen: - nie mógł byc inny :lol:

pozytywka

Post » Śro kwi 20, 2011 8:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

ale wczoraj jak go nakrzyczałam troszkę - to się położył koło Młodego
i udawał, że śpi
oczy zacisnął - i ani drgnął jak do niego gadałam 8) udawał, że go wcale tam nie ma

Patmol

Post » Śro kwi 20, 2011 8:30 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

:ryk:
spryciulek słodki :lol:

pozytywka

Post » Śro kwi 20, 2011 8:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

aż go posmyrałam po uchu, bo się wystraszyłam, że może coś mu się stało 8)
to otworzył jedno oko -łypnął na mnie i zamknął oko :wink:

Patmol

Post » Śro kwi 20, 2011 8:34 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

no tak, mógłby się za bardzo przejąć, że się gniewasz i przestać oddychać :wink:
świetne są te zwierzaki albo cąłuski mokre rozdają, albo udają, ze ich nie ma, jak ktoś sie na nich gniewa :mrgreen:

pozytywka

Post » Śro kwi 20, 2011 8:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

bo do tego psa wystarczy podejść na odległość 1 m i on już włącza silniczek w ogonku, nawet jak śpi to stara się merdać 8)
a teraz - totalny bezruch 8O
no to się zaniepokoiłam :wink:

Patmol

Post » Śro kwi 20, 2011 8:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou kto kogo poliże?

cudo :1luvu:

pozytywka

[poprzednia][następna]