Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:W zamian za złamany drapak należy zażądać dwóch nowych, full wypas!
Inka
Oczywiście wystosowałam odpowiednia prośbę do Dużej, ale zgadza się tylko na jeden![]()
Mila
Duża nie ma nic do gadania!
Mataur pisze:O matko jak fajnie że milunia ma takie swietne warunki drapaczek sie złamał ten co daliśmy Miluni. Siostrzyczka miała robione testy na inne koty psy i tym podobne dzisiaj dostalismy wyniki wszyscy sie źdźiwili bo testy wykazały że nie jest uczulona (jest pewne prawdopodobieństwo że siostra była uczulona tylko na Milunie). Może bede miał nowego przytulaśnego zwierzaczka (mama obiecała że jak siostra bedzie mogła miec kota to kupimy) oczywiście najpierw zrobimy testy na danego osobnika. Łiiiiiiiiii teraz trzeba tylko trzyma kciuki żeby wszystko poszło po naszej myśli ( i żeby trafił się nam tak cudowny kotek jak Milunia)
KAsia Amy pisze:selene00 pisze:Ho..ho..ho...To się koteczkom stopa życiowa podniosła!
![]()
![]()
A jakiego koloru jest kanapa?
Brązowa, tak aby idealnie komponowały się białe kłaczki Mili na niej![]()
selene00 pisze:KAsia Amy pisze:selene00 pisze:Ho..ho..ho...To się koteczkom stopa życiowa podniosła!
![]()
![]()
A jakiego koloru jest kanapa?
Brązowa, tak aby idealnie komponowały się białe kłaczki Mili na niej![]()
![]()
Co to jest!? Jak mam jasne rzeczy, to są na nich ciemne kudły, a jak mam ciemne to oblepiona jestem jasnymi!
Skąd to się u licha bierze? Toż mam głównie ciemne koty.
MaryLux pisze:mryczór
Avian pisze:Cześć tłuściochy![]()
Jak wam się udało złamać taki masywny drapaczek?![]()
Wielki Marian nie dał rady nawet
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 136 gości