delfinka pisze:Ja mam kilkadziesiąt nieodebranych maili. Nie daję rady. Mam w stadzie problemy zdrowotne, poważne. Próbuję dokończyć sklep. Do dziś nie doszłam do siebie po podróży. I dziś zasłabłam, gdy zobaczyłam kociaka "zoperowanego" w schronie. Jutro przyjeżdżają następne oseski potrzebujące mamkę. Mam paranoję na punkcie wirusów, bakterii i innej swołoczy ze względu na kocięta - kilka razy dziennie myję i odkażam podłogi.
To są bardzo kiepskie dni na zbieranie funduszy na te koty.
Proszę, proszę, tylko nie allegro!
Zrobię bazarki, tylko potrzebuję jeszcze chwilę. Muszę zrobić, bo już zaczęłam wydawać pieniądze z kocikowego funduszu. Jeszcze tylko chwila spokoju, plizzzz!
Rozumiem Pani zabieganie i nie mam uwag. Wrzuciłam tu swoją propozycję, bo widzę, że przekazujecie sobie Panie wzajemnie pieniądze, dlatego pomyślałam, że może ktoś inny wystawi bazarek i potem jakoś wspólnie wykorzystacie zdobyte fundusze, oczywiście o ile bazarek wzbudzi zainteresowanie. Jak napisałam mogę to także zrobić ja, tyle że za Pań przyzwoleniem.
Teraz poproszę tylko o męską decyzję, jeśli mam to być ja, to spróbuję to zrobić.
Jestem pełna podziwu dla zaangażowania wszystkich Pań, ja mam tylko dwa dzikusy w domu, (oprócz tego trzecią byłą dzikuskę) więc wyobrażam sobie ile wysiłku kosztuje opieka nad taką ilością potrzebujących kotków.
Dla mnie jesteście bohaterkami, i tyle.
Mam już bazarek zrobiony w formie gotowej do wrzucenia na forum. Sprowadza się to jedynie do wklejenia w miejsce na post i jednego kliknięcia "wyślij". Przedmiotów jest w tej chwili 48 sztuk (a mam ich więcej) - będzie z tym być może trochę pracy. Proponuję tak: mogę je wystawić ja i doglądać ewentualnych licytacji, bo Pani Anielka i Pani Basia są ogromnie zajęte, natomiast pieniądze byłyby przelewane bezpośrednio na konto Pani Basi.
Taka jest moja propozycja.
Chyba, że prześlę na PW cały plik Pani Basi i dalej Ona będzie tym zarządzać.
W tej chwili pozostaje tylko podjęcie decyzji kto bazarek wystawi.
Czy któraś z moich propozycji jest do zaakceptowania?
Gdy się tego dowiem, przygotuję kolejne przedmioty,