jak spanielowi zbierzesz uszy w stanik push-up, też otrzymasz krągłości, ale pomyśl, jak to będzie powiewało w okolicach kostek po zdjęciu rusztowania..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:I co w związku z tym?
===============
Niestety - JA nie widzę powodu do eutanazji karmiącej kotki z powodu bliżej nieokreślonego uszkodzenia żuchwy i bez konkretnej diagnoizy. Może te cycki mi pole widzenia przysłaniają...
kotx2 pisze:KotkaWodna pisze:..ah, uraz okropny, Narcyza zwiędnięta,
a wszystko to razem
gdzieś w Łodzi dziś mieszka,
i tam się rozpełza i pędzi z pomocą,
w dzień jasny czy ciemną i - ah!! - groźną nocą!!
;P
o rany zabrzmiało prawie szekspirowsko
Ulga w Cierpieniu pisze:W związku z zaistniała sytuacją, na którą składa się m.in. publiczna aukcja Allegro:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559
FOZ "ULGA W CIERPIENIU" INFORMUJE :
AUKCJA CHARYTATYWNA ZAWIERA W SWEJ TREŚCI KŁAMSTWA ZNIESŁAWIAJĄCE TARNOGÓRSKĄ FUNDACJĘ JAK RÓWNIEŻ LECZNICĘ WETERYNARYJNĄ- Z TEGO POWODU POWINNA BYĆ ZAWIESZONA. ROZSTRZYGNIĘCIE SPORU POWINNO NASTĄPIĆ NA DRODZE SĄDOWEJ..... LOS KOTÓW SPOCZYWA WYŁĄCZNIE W DECYZJI ICH WŁAŚCICIELKI ZAMIESZKAŁEJ W MIASTECZKU ŚLĄSKIM. WYROK SĄDOWY ZOSTANIE PODANY DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI.
MAGDALENA MAZUR
Ulga w Cierpieniu pisze:W związku z zaistniała sytuacją, na którą składa się m.in. publiczna aukcja Allegro:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559
FOZ "ULGA W CIERPIENIU" INFORMUJE :
AUKCJA CHARYTATYWNA ZAWIERA W SWEJ TREŚCI KŁAMSTWA ZNIESŁAWIAJĄCE TARNOGÓRSKĄ FUNDACJĘ JAK RÓWNIEŻ LECZNICĘ WETERYNARYJNĄ- Z TEGO POWODU POWINNA BYĆ ZAWIESZONA. ROZSTRZYGNIĘCIE SPORU POWINNO NASTĄPIĆ NA DRODZE SĄDOWEJ..... LOS KOTÓW SPOCZYWA WYŁĄCZNIE W DECYZJI ICH WŁAŚCICIELKI ZAMIESZKAŁEJ W MIASTECZKU ŚLĄSKIM. WYROK SĄDOWY ZOSTANIE PODANY DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI.
MAGDALENA MAZUR
Agor-ia pisze:Z tym zawieszeniem to mi sie wydaje, ze chodzilo o zawieszenie aukcji .
Krzysiekbolo pisze:...w komentarzu odeślijcie tu, lub do wydarzenia na FB.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 179 gości