Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 14, 2010 14:23 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

jesoo, to jakaś paranoja po prostu :( :(
tak mi przykro :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 14, 2010 16:57 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

[*] :cry:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie lis 14, 2010 17:20 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 14, 2010 19:48 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Dla Lesia... [']

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lis 14, 2010 23:03 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

:crying: :placz: :crying: :placz:
Tak strasznie przykro i zal
Lesiu[*]

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Nie lis 14, 2010 23:17 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

kasia86 pisze:Umarł Lesiu na FIP ['] :cry:

Ktoś może mi powiedzieć dlaczego?

Lesio nie umarł, tylko został uspiony. Trzeba nazywac rzeczy po imieniu. A uspiony został, bo nie było mozliwosci wyleczenia go. Dzisiaj zapytałam o transfuzje. Weterynarze konsultowali i zalecono, zeby mu dac spokoj. Mysle, ze moze trzeba bylo probowac, ale jakie to zycie miał ten kot? ze 30 razy bylismy u weterynarza w ciagu 6 tygodni... moge to dokladnie policzyc. jest mi dzis okrutnie zle i nawet Lena nie jest w stanie mi pomoc, chociaz sie stara.

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Pon lis 15, 2010 13:25 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

kasiatatry pisze:
kasia86 pisze:Umarł Lesiu na FIP ['] :cry:

Ktoś może mi powiedzieć dlaczego?

Lesio nie umarł, tylko został uspiony. Trzeba nazywac rzeczy po imieniu. A uspiony został, bo nie było mozliwosci wyleczenia go. Dzisiaj zapytałam o transfuzje. Weterynarze konsultowali i zalecono, zeby mu dac spokoj. Mysle, ze moze trzeba bylo probowac, ale jakie to zycie miał ten kot? ze 30 razy bylismy u weterynarza w ciagu 6 tygodni... moge to dokladnie policzyc. jest mi dzis okrutnie zle i nawet Lena nie jest w stanie mi pomoc, chociaz sie stara.

Kasiu, tak mi przykro. Wiem co czujesz, niestety :( :( :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lis 15, 2010 13:30 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Przytulam Was wszystkich.

Bardzo smutno.

Lesiu (*)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lis 15, 2010 17:42 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

:cry:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon lis 15, 2010 23:08 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Współczuję Wam bardzo Dziewczyny :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon kwi 18, 2011 20:02 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Rok zleciał... :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon kwi 18, 2011 20:24 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

nie można płakać... rok zleciał a Lenusia wyrosła na piękną kocicę. Morfologia ostatnio wyszła bardzo dobra- robiona była przy sterylce. sterylizacja przeszła bezboleśnie, wszystko sie ladnie zagoiło i uwaga, Lenusia nie nosiła ani kolnierza, ani kubraczka. pani dr powiedziała, ze lizac po ranie sie może, byle to było normlanie a nie w nadmiarze.
Jest świetnym kotem, najgrzeczniejszym kotkiem na swiecie- jak to określiła pani dr :) świetnie podróżuje, nie stresuje sie w ogole (wyciąga się w kontenerze na wszelkie strony) jest radosna, miła, lubi sie przytulać, świetnie miauczy (wszyscy sie z tego śmieja) :) zawsze mowie, ze kracze jak wrona :) oczywiście jest ciekawska i zawsze musi zajrzeć do talerza, co tam sie aby je :) przy czym oczywiście robi to z taka gracja, że wszyscy padają ze smiechu :) siada sobie z boku (bo wie, że nie wolno jej wychodzic na stół) i niby nie patrzy, ale łapka cap na talerz :mrgreen:

Oczywiscie powoduje rozne szkody, jak to kot- to kwiatek zrzuci, bo ktos go zle postawił :mrgreen: to firanki zahaczy- zdarza jej się spaść z parapetu :) ale w sumie nie interesują ja firanki same w sobie :)
problem jest tylko z wietrzeniem, bo ona zrywa siatke z okna i koniecznie chce wyjść, szczegolnie, jak jeszcze zobaczy jakiegos ptaszka. Dlatego jak wietrze, to daje ją do łazienki a ona sobie wtedy spi na pralce.
Fajny z niej kot wyrósł :) daje nam dużo radości :)
trzeba się cieszyć chociaz z niej, bo nic innego już nie możemy...

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Wto lis 01, 2011 11:40 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Nigdy nie zapomnę... Myszko ['] Liluniu ['] Lesiu ['] :cry:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto lis 01, 2011 11:52 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Takie smutne...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 01, 2011 16:18 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

taizu pisze:Takie smutne...

Nigdy nie zrozumiem dlaczego musiały odejść... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]