I kiedy usłyszałam wyjaśnienie, przeszły mi po plecach ciarki i przestałam lubić panią szefową fundacji
pro zwierzęcej z Tarnowskich Gór.
wstrząsające!!!wręcz PROLUDZKIE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szatan_lucyferia pisze:Kotki to może i bym miała, ale zanim to potwierdziłam spytałam o powód: czemu oseski są bezdomne?
I kiedy usłyszałam wyjaśnienie, przeszły mi po plecach ciarki i przestałam lubić panią szefową fundacji
pro zwierzęcej z Tarnowskich Gór.
wstrząsające!!!wręcz PROLUDZKIE
PearlRain pisze:...
i ma ładne nogi i cycki zapomniałaś dodaća że pusto tam gdzie trzeba nieważne
Zofia&Sasza pisze:ewan pisze:Zofia&Sasza pisze:Sorki, ale to jest naruszenie praw autorskichSerio-serio
Ok, usuwamnawet jeżeli to zdjęcie było opublikowane nie można skopiować
- nie znam się na prawie autorskim
Lepiej nie. Po co się podkładać? I tak było linkowane, każdy może sobie luknąć...
Ulga w Cierpieniu pisze:W związku z zaistniała sytuacją, na którą składa się m.in. publiczna aukcja Allegro:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559
FOZ "ULGA W CIERPIENIU" INFORMUJE :
AUKCJA CHARYTATYWNA ZAWIERA W SWEJ TREŚCI KŁAMSTWA ZNIESŁAWIAJĄCE TARNOGÓRSKĄ FUNDACJĘ JAK RÓWNIEŻ LECZNICĘ WETERYNARYJNĄ- Z TEGO POWODU POWINNA BYĆ ZAWIESZONA. ROZSTRZYGNIĘCIE SPORU POWINNO NASTĄPIĆ NA DRODZE SĄDOWEJ..... LOS KOTÓW SPOCZYWA WYŁĄCZNIE W DECYZJI ICH WŁAŚCICIELKI ZAMIESZKAŁEJ W MIASTECZKU ŚLĄSKIM. WYROK SĄDOWY ZOSTANIE PODANY DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI.
MAGDALENA MAZUR
KotkaWodna pisze:..ah, uraz okropny, Narcyza zwiędnięta,
a wszystko to razem
gdzieś w Łodzi dziś mieszka,
i tam się rozpełza i pędzi z pomocą,
w dzień jasny czy ciemną i - ah!! - groźną nocą!!
;P
dorobella pisze:Pcim czepiasz się jak człowiek z doskoku, między wetem, lekarzem, sprawdzaniem konta i kątem palet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości