TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 19:27 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kotki to może i bym miała, ale zanim to potwierdziłam spytałam o powód: czemu oseski są bezdomne?
I kiedy usłyszałam wyjaśnienie, przeszły mi po plecach ciarki i przestałam lubić panią szefową fundacji
pro zwierzęcej z Tarnowskich Gór.

wstrząsające!!!wręcz PROLUDZKIE :ok:

szatan_lucyferia

Od: Śro gru 08, 2010 13:40

Post » Pon kwi 18, 2011 19:29 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

szatan_lucyferia pisze:Kotki to może i bym miała, ale zanim to potwierdziłam spytałam o powód: czemu oseski są bezdomne?
I kiedy usłyszałam wyjaśnienie, przeszły mi po plecach ciarki i przestałam lubić panią szefową fundacji
pro zwierzęcej z Tarnowskich Gór.

wstrząsające!!!wręcz PROLUDZKIE :ok:

Ciekawe... Czy oni tam mnożą koty? Bo ślepego miotu nie uśpili, kotka karmiąca "na stanie"...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon kwi 18, 2011 19:32 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

na pewno ktoś oddał akurat karmiącą kotkę :ok:

szatan_lucyferia

Post » Pon kwi 18, 2011 19:37 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Trójkę jej 6 tygodniowych
dzieci przyjęła Madzia do Żyrafy i po założeniu książeczek Paulina ma już osoby chętne je zaadoptować.

skopiowałam z Allegro, otóż kotce karmiącej zabrano 6 tygodniowe kocięta i zaopatrzone w książeczki zdrowia pójdą do adopcji :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon kwi 18, 2011 19:39 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

PearlRain pisze:...
i ma ładne nogi i cycki zapomniałaś dodać :wink: a że pusto tam gdzie trzeba nieważne :mrgreen:

Dajcie pokój cyckom i reszcie, bo mnie to rozprasza. :wink:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon kwi 18, 2011 19:58 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zofia&Sasza pisze:
ewan pisze:
Zofia&Sasza pisze:Sorki, ale to jest naruszenie praw autorskich :wink: Serio-serio

Ok, usuwam :( nawet jeżeli to zdjęcie było opublikowane nie można skopiować :?: - nie znam się na prawie autorskim

Lepiej nie. Po co się podkładać? I tak było linkowane, każdy może sobie luknąć... :twisted:

Zofia&Sasza dzięki, gdyby się IM wkurzyła mogłabym w pasiaku chodzić, a paski mnie pogrubiają :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon kwi 18, 2011 20:14 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

W związku z zaistniała sytuacją, na którą składa się m.in. publiczna aukcja Allegro:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559

FOZ "ULGA W CIERPIENIU" INFORMUJE :

AUKCJA CHARYTATYWNA ZAWIERA W SWEJ TREŚCI KŁAMSTWA ZNIESŁAWIAJĄCE TARNOGÓRSKĄ FUNDACJĘ JAK RÓWNIEŻ LECZNICĘ WETERYNARYJNĄ- Z TEGO POWODU POWINNA BYĆ ZAWIESZONA. ROZSTRZYGNIĘCIE SPORU POWINNO NASTĄPIĆ NA DRODZE SĄDOWEJ..... LOS KOTÓW SPOCZYWA WYŁĄCZNIE W DECYZJI ICH WŁAŚCICIELKI ZAMIESZKAŁEJ W MIASTECZKU ŚLĄSKIM. WYROK SĄDOWY ZOSTANIE PODANY DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI.

MAGDALENA MAZUR

Ulga w Cierpieniu

Od: Pon kwi 18, 2011 20:04

Post » Pon kwi 18, 2011 20:20 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Pcim czepiasz się jak człowiek z doskoku, między wetem, lekarzem, sprawdzaniem konta i kątem palet.

Osobom zainteresowanym mogę podać namiar na właścicielkę kotów, jeżeli nie było zrzeczenia to kotki są tej pani. Mam numer telefonu. Właśnie ta pani decyduje o kotach, a nie FOZ Ulga w cierpieniu.
Pani Bożena rozmawiała z Kocią mamą dwa dni temu.Cytuje z allegro "Pani Bożena nie mogła się nadziwić naszemu oddaniu i chęci pomocy." Jak zobaczy foty kotki na pewno się nie będzie mogła nadziwić.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon kwi 18, 2011 20:20 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Ale to właśnie w stylu pani M. - tylko ona pomaga, cały ciężar wisi na niej, a wszyscy inni dookoła są BE.

Niestety sama tego doświadczyłam :(

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon kwi 18, 2011 20:29 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Ulga w Cierpieniu pisze:W związku z zaistniała sytuacją, na którą składa się m.in. publiczna aukcja Allegro:

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559

FOZ "ULGA W CIERPIENIU" INFORMUJE :

AUKCJA CHARYTATYWNA ZAWIERA W SWEJ TREŚCI KŁAMSTWA ZNIESŁAWIAJĄCE TARNOGÓRSKĄ FUNDACJĘ JAK RÓWNIEŻ LECZNICĘ WETERYNARYJNĄ- Z TEGO POWODU POWINNA BYĆ ZAWIESZONA. ROZSTRZYGNIĘCIE SPORU POWINNO NASTĄPIĆ NA DRODZE SĄDOWEJ..... LOS KOTÓW SPOCZYWA WYŁĄCZNIE W DECYZJI ICH WŁAŚCICIELKI ZAMIESZKAŁEJ W MIASTECZKU ŚLĄSKIM. WYROK SĄDOWY ZOSTANIE PODANY DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI.

MAGDALENA MAZUR

:ok:
witamy na miau Magdaleno :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon kwi 18, 2011 20:57 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

A od kiedy to podczas porodu doznaje się urazu szczęki :roll:
Kobita jak już coś walnie, to od razu jak gołąb na parapet :rudolf:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon kwi 18, 2011 21:01 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Przecież to pies odbierał poród.I ugryzł.Chaps. :ok:

Nie wiadomo z jakiego powodu pies, towarzysz jej zabaw, ugryzł ją tak niefortunnie w
pyszczek, że spowodował uraz okropny.

jaka bajkowa składnia :ok: :ok: :ok:

szatan_lucyferia

Post » Pon kwi 18, 2011 21:11 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

..ah, uraz okropny, Narcyza zwiędnięta,
a wszystko to razem
gdzieś w Łodzi dziś mieszka,
i tam się rozpełza i pędzi z pomocą,
w dzień jasny czy ciemną i - ah!! - groźną nocą!!
;P
KotkaWodna

Post » Pon kwi 18, 2011 21:13 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KotkaWodna pisze:..ah, uraz okropny, Narcyza zwiędnięta,
a wszystko to razem
gdzieś w Łodzi dziś mieszka,
i tam się rozpełza i pędzi z pomocą,
w dzień jasny czy ciemną i - ah!! - groźną nocą!!
;P

o rany zabrzmiało prawie szekspirowsko :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 18, 2011 21:14 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

dorobella pisze:Pcim czepiasz się jak człowiek z doskoku, między wetem, lekarzem, sprawdzaniem konta i kątem palet.

I co w związku z tym?

===============

Niestety - JA nie widzę powodu do eutanazji karmiącej kotki z powodu bliżej nieokreślonego uszkodzenia żuchwy i bez konkretnej diagnoizy. Może te cycki mi pole widzenia przysłaniają...

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

[poprzednia][następna]