TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 18, 2011 16:52 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zofia&Sasza pisze:Prawdę o mnie i mojej fundacji znają [size=200]koty ,którym pomogliśmy, ludzie oraz weci. [/size]
To z cytowanego wyżej wywiadu... Oryginalnie :ryk: :ryk: :ryk:

Przykładowo taka Tika i Spacja?
Hej kotki, wezmę was do swojej fundacji, wszystkim rozmydlę oczy wmawiając, że was w domowych warunkach usocjalizuję. Potem zbiorę pieniądze od naiwnych głupich forumowiczów. A na końcu wyrzucę was na bruk, za kasę kupię NIEWIADOMO-CO. Hmm może nową kieckę, żeby na wywiad mieć? Się zobaczy... W między czasie jak umrzecie powciskam kity tym palantom, że przypadkowo napotkane koty to wy! Hihi! Aaa! Jeszcze na swojej stronie pokażę jak to głupie schronisko w koninie czy gdzieś tam się mnie boi i nie odpisuje na pisma, ha! A jak ktoś mi podskoczy to go do sądu przywleczę za kłaki! Taaaak.... A moi głupi wolontariusze będą mnie bronić i miliard osób odda mi swój 1% co bym miała na rajstopki nowe. Albo nie. Wielkie zajebiste lustro se trzasnę co bym miała gdzie swoje atuty oglądać. A jak ktoś mi zada jakiekolwiek pytania to go usunę na swoim zajebistym profilu na fcb! Hihi! Niech wiedzą wszyscy że to kłamliwe podłe szczury i niech ich zlinczują moje wojska!

Po nocach mi się Tika śni. Nienawidzę tej kobiety... Poziom ego przewyższył IQ.
Wybaczcie, nie mogłam się powstrzymywać dłużej :twisted:
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Pon kwi 18, 2011 16:55 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

A ja takie cóś znalazłam, stare wprawdzie ale może nie wszyscy widzieli. Oczywiście proponuję wstrzymać się od przeczytania atrykułu - jak zwykle same wspaniałości - proszę zwrócić uwagę na zdjęcie naszej gwiazdy :mrgreen: no i komentarze są poprostu cuuudne,1 komentarz proszę pominąć :wink:
http://kobiety.lodz.pl/index.php?option ... &Itemid=29
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon kwi 18, 2011 17:08 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ewan pisze:A ja takie cóś znalazłam, stare wprawdzie ale może nie wszyscy widzieli. Oczywiście proponuję wstrzymać się od przeczytania atrykułu - jak zwykle same wspaniałości - proszę zwrócić uwagę na zdjęcie naszej gwiazdy :mrgreen: no i komentarze są poprostu cuuudne,1 komentarz proszę pominąć :wink:
http://kobiety.lodz.pl/index.php?option ... &Itemid=29

w tych komentarzach rzucają się w oczy te sąsiedzkie, sąsiedzi kochają Izunię :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon kwi 18, 2011 18:19 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1569746559 - przeczytajcie jak ta cudowna istota :evil: karmiła kotkę śmietanką i jajeczkami wzruszyłam się :mrgreen: a że je do piwnicy wywaliła pod stertę palet to już nie wspomina
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon kwi 18, 2011 18:37 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KOCIA MAMA od innych różni się tym, iż nie odsyła dalej kotów będących w potrzebie.

to cytat z tej aukcji, nie odsyła wywala na podwórko, albo podkłada kocięta kotce w piwnicy :evil:

PearlRain

Post » Pon kwi 18, 2011 18:48 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Ja jestem w szoku całą tą sytuacją, tymi kłamstwami, że koty nie pojechały, a pojechały.... wszystkim....
ja już sama nie wiem co mam myśleć...

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon kwi 18, 2011 18:48 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

rzygać się chce od tego samochwalstwa w opisie aukcji, jakby mogła, toby własne cycki wystawiła na licytację, żeby chwalono, jaka to ona mądra, dobra i litościwa :evil:
ktoś, kto ma takie samolubne siano we łbie, powinien mieć zakaz prowadzenia czegokolwiek o zasięgu publicznym, to jedno wielkie nieporozumienie! zakichana podwiędła Narcyza :evil:
KotkaWodna

Post » Pon kwi 18, 2011 18:50 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

na to samo zwróciłam uwagę :roll: Ta baba ma ego tak wielkie że oplotło by ziemię kilka razy....
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon kwi 18, 2011 18:53 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KotkaWodna pisze:rzygać się chce od tego samochwalstwa w opisie aukcji, jakby mogła, toby własne cycki wystawiła na licytację, żeby chwalono, jaka to ona mądra, dobra i litościwa :evil:
ktoś, kto ma takie samolubne siano we łbie, powinien mieć zakaz prowadzenia czegokolwiek o zasięgu publicznym, to jedno wielkie nieporozumienie! zakichana podwiędła Narcyza :evil:

i ma ładne nogi i cycki zapomniałaś dodać :wink: a że pusto tam gdzie trzeba nieważne :mrgreen:

PearlRain

Post » Pon kwi 18, 2011 19:01 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

dorobella pisze:...
Czy palety ułożone pod kontem nie stanowią zagrożenia dla życia i zdrowia zwierząt :evil:
.

Zależy ile na tym koncie i, czy w złocie, czy w papierach. :wink:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon kwi 18, 2011 19:08 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zofia&Sasza pisze:http://www.facebook.com/home.php?sk=group_176915179024587#!/photo.php?fbid=10150184036168489&set=a.400038818488.166159.372261698488&type=1&theater
Pani szefowa nas upomina :twisted:

i sama lajkuje swoje posty,no nie mogę:D

p.s. spytałam (nic nie mówiąc o chorej sytuacji) nasza znajomą wetkę o postać kociejmamy i opinia była-delikatnie mówiąc - niepochlebna
Ostatnio edytowano Pon kwi 18, 2011 19:18 przez szatan_lucyferia, łącznie edytowano 1 raz

szatan_lucyferia

Od: Śro gru 08, 2010 13:40

Post » Pon kwi 18, 2011 19:12 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

KotkaWodna pisze:rzygać się chce od tego samochwalstwa w opisie aukcji, jakby mogła, toby własne cycki wystawiła na licytację, żeby chwalono, jaka to ona mądra, dobra i litościwa :evil:

podwiędła to fakt :lol:
Ostatnio edytowano Pon kwi 18, 2011 19:21 przez ewan, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon kwi 18, 2011 19:14 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Sorki, ale to jest naruszenie praw autorskich :wink: Serio-serio
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon kwi 18, 2011 19:20 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Zofia&Sasza pisze:Sorki, ale to jest naruszenie praw autorskich :wink: Serio-serio

Ok, usuwam :( nawet jeżeli to zdjęcie było opublikowane nie można skopiować :?: - nie znam się na prawie autorskim
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon kwi 18, 2011 19:24 Re: TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

ewan pisze:
Zofia&Sasza pisze:Sorki, ale to jest naruszenie praw autorskich :wink: Serio-serio

Ok, usuwam :( nawet jeżeli to zdjęcie było opublikowane nie można skopiować :?: - nie znam się na prawie autorskim

Lepiej nie. Po co się podkładać? I tak było linkowane, każdy może sobie luknąć... :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]