Zofia&Sasza pisze:Prawdę o mnie i mojej fundacji znają [size=200]koty ,którym pomogliśmy, ludzie oraz weci. [/size]
To z cytowanego wyżej wywiadu... Oryginalnie![]()
![]()
Przykładowo taka Tika i Spacja?
Hej kotki, wezmę was do swojej fundacji, wszystkim rozmydlę oczy wmawiając, że was w domowych warunkach usocjalizuję. Potem zbiorę pieniądze od naiwnych głupich forumowiczów. A na końcu wyrzucę was na bruk, za kasę kupię NIEWIADOMO-CO. Hmm może nową kieckę, żeby na wywiad mieć? Się zobaczy... W między czasie jak umrzecie powciskam kity tym palantom, że przypadkowo napotkane koty to wy! Hihi! Aaa! Jeszcze na swojej stronie pokażę jak to głupie schronisko w koninie czy gdzieś tam się mnie boi i nie odpisuje na pisma, ha! A jak ktoś mi podskoczy to go do sądu przywleczę za kłaki! Taaaak.... A moi głupi wolontariusze będą mnie bronić i miliard osób odda mi swój 1% co bym miała na rajstopki nowe. Albo nie. Wielkie zajebiste lustro se trzasnę co bym miała gdzie swoje atuty oglądać. A jak ktoś mi zada jakiekolwiek pytania to go usunę na swoim zajebistym profilu na fcb! Hihi! Niech wiedzą wszyscy że to kłamliwe podłe szczury i niech ich zlinczują moje wojska!
Po nocach mi się Tika śni. Nienawidzę tej kobiety... Poziom ego przewyższył IQ.
Wybaczcie, nie mogłam się powstrzymywać dłużej