Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mam tak samo!pomponmama pisze:A ja uwielbiam święta, bo choć zwykle mam przed świętami masę roboty, to są o jedyne dni w roku, kiedy mam porządne wolne i mogę pobyć z moimi najbliższymi, których bardzo kocham i dla których nie mam czasu na co dzień. Nie dręczona telefonami z pracy, mogę w spokoju wytarzać się na łonie rodzinyLubię dogadzać kulinarnie mojemu tatusiowi, spędzać czas z bratem i jego rodziną, a przede wszystkim z moją Zuzią, lubię to oczekiwanie mojego maleństwa na niespodziankę od zajączka, to jak szuka gniazdka ze słodyczami, które dla niej zajączek zwykle gdzieś sprytnie ukryje
Lubię nawet te gorączkowe przygotowania przed świętami, kombinowanie ja tu przygotować coś dobrego do jedzenia małym kosztem, kiedy zdążyć ze sprzątaniem...
Pewnie dlatego, że robię to dla najważniejszych ludzi w moim życiu
Etiopia pisze:pomponmama pisze:Etiopia - bardzo mi się podoba w tobie ta zmiana; nie poddajesz się, tylko walczysz. Jest źle, ale mówisz "nic to" i patrzysz w przyszłość z nadzieją, szukając lepszych stron i czekając aż dla ciebie słonko zaświeci.Jesteś bardzo dzielna - jestem z ciebie dumna. Wierzę, że się odmieni wreszcie - zobaczysz. Trzymam za ciebie kciuki
Pomponku wzielam sobie do serca co mi napisalas ......
I Solangelica tez mi bardzo pomogla
Dziekuje Wam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 56 gości