Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 17, 2011 10:14 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Kurcze, na kupkach się nie znam.. :(
Ale szkoda mi tego kotka czarnego, on taki piękny... [jakby nie był , tez by mi bylo szkoda] bo jeśli to się raz zdarzyło, że zginął i nie wrócił do domu, że będzie wychodził...
Do tej pory żałuję, że nie zwinęłam kotki w sąsiedztwie, którą pani......... [tu są same obraźliwe słowa] wypuszczała w ruii, bo kotka krzyczała w domu, że chce wyjść. Jak zobaczyła z okna, że ją wywloklam spod jakiegoś samochodu - tzn,sama sie wywlokła mi na ręce - to wyleciała z domu, ta pani, że to jej kot i takie tam. Młoda kobieta, kompletnie nie słuchająca, ze kociaki itd. ' tu nie ma w okolicy kotów [były, mój późniejszy Melon, chociażby] a jak zajdzie w ciąże to na działki wywiozę... " . Pokazałam palcem gdzie mieszkam, powiedziałam, że załatwię kastracje w toz... Ale kotki już w oknie nie widuję - to parter. :cry:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie kwi 17, 2011 17:48 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

:!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie kwi 17, 2011 20:56 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Gdy moja kotka miala taką biegunkę, to antybiotyki dostała :(

CatAngel pisze:Mam pytanie do was.
Od trzech dni Tusia puszcza taką kupkę wodnistą tzn puszcza :roll: czasami jej wypłynie z pupy nagle, ale nie dużo pare kropelek. I nie wiem co o tym myśleć :roll:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Nie kwi 17, 2011 21:30 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

CatAngel pisze:Mam pytanie do was.
Od trzech dni Tusia puszcza taką kupkę wodnistą tzn puszcza :roll: czasami jej wypłynie z pupy nagle, ale nie dużo pare kropelek. I nie wiem co o tym myśleć :roll:

Być może przeoczyłam co Tusia je... powiem tak z doświadczenia na mojej Feni, że najlepszym lekarstwem na biegunki, luźne kupki czy ulatujące coś[ to akurat była wodnista mazia sama lub z krwią] nie pomogły karmy nawet weterynaryjne czy lekarstwa od weta _ tylko właśnie zmiana na surowe mięso wołowe[ wysoko-strawienna dieta barf(obecnie jeszcze bez suplementów)]. Kał moja oddaje co ok 2 dni w małej ilości i żadnych scesów ulatujących; a nie jak wcześniej 2xdziennie wydaliła tyle co zjadła i przy tym te stempelki z pupy na podłodze, gazetach czy w kale [każdy :kotek: jest indywidualny u mojej się sprawdziło błyskawicznie]. Pozdrawiam i powodzenia :ok: :kotek: :kotek:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Pon kwi 18, 2011 8:15 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Zdjecia z wczoraj :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pon kwi 18, 2011 8:23 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Się fotka udała 8) :ryk:
Obrazek

CatAngel

Post » Pon kwi 18, 2011 9:16 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Jaki piękny ogródek :!: . Z kotami wszędzie :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon kwi 18, 2011 9:23 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

morelowa pisze:Jaki piękny ogródek :!: . Z kotami wszędzie :D

Ładny nie :D muszę zrobić taki sam obok, żeby był większy :) ogrodzić go płotkiem, aby psy nie wchodziły :roll: stawik mały zrobić 8) i to dopiero będzie ogródek :D :piwa:

CatAngel

Post » Pon kwi 18, 2011 9:48 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Mina kociaka czarnego z osobnego zdjęcia - bezcenna :mrgreen:

A kupa normalna i tylko w międzyczasie się ulewa biegunkowo? Czy ogólnie biegunka rządzi?

Sheyren

Od: Śro cze 03, 2009 22:30

Post » Pon kwi 18, 2011 9:56 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Sheyren pisze:Mina kociaka czarnego z osobnego zdjęcia - bezcenna :mrgreen:

A kupa normalna i tylko w międzyczasie się ulewa biegunkowo? Czy ogólnie biegunka rządzi?

Właśnie normalna :? bobki są zawsze w kuwecie, tylko czasami jej się uleje dwie trzy kropelki :roll: jak chodzi czy śpi, ale właśnie nie często.

CatAngel

Post » Wto kwi 19, 2011 11:04 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Myślę czym odrobaczyć wolno-żyjące :roll: żeby się udało każdego przy jedzeniu odrobaczyć :roll:

A tak z innej beczki to polecam wam takie jedzonko dla wolnożyjących :)

http://allegro.pl/karma-dla-kota-josera ... 19678.html :D jedzą aż im się uszy trzęsą, jak się zamawia dwie paczki jest taniej :) jedzonko nie jest kolorowe, jest takie jak np: Purina :)

CatAngel

Post » Wto kwi 19, 2011 11:56 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

CatAngel pisze:Myślę czym odrobaczyć wolno-żyjące :roll: żeby się udało każdego przy jedzeniu odrobaczyć :roll:

A tak z innej beczki to polecam wam takie jedzonko dla wolnożyjących :)

http://allegro.pl/karma-dla-kota-josera ... 19678.html :D jedzą aż im się uszy trzęsą, jak się zamawia dwie paczki jest taniej :) jedzonko nie jest kolorowe, jest takie jak np: Purina :)

viewtopic.php?f=1&t=29017&hilit=fenbenat
cichutko podczytuję :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto kwi 19, 2011 21:36 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Przyszła zamówiona karma :D dałam kotom nowe jedzenie Smille z tuńczykiem :) mówię a coś nowego wypróbuję. Poszłam dałam mineło 5min i nie było 8O 8O 8O 8O już , patrzą na mnie z miną "Daj jeszcze, bardzo dobre było" :ryk: ale już nie dałam :D
Koty mi zwariowały :? :ryk:

OKI bardzo dziękuję :) poczytam sobie :)

CatAngel

Post » Wto kwi 19, 2011 22:28 Re: Wolno-żyjace koty. Czarno-biały kot w Swoim domu.

Gosia, ależ spasłaś te Futra!
Są przepiękne, i własny ogród mają, w planie ZE STAWIKIEM 8O

Buziaki! A Futra dokarmiaj bo schudną! :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

[poprzednia][następna]