Delikatna Smużka - koniec rozterek:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 8:59 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Szura-najmysi mama pisze:Obrazek
Witam Dużą i ogonki:D

Hello :1luvu: 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto kwi 12, 2011 9:11 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Asia jak się już pojawia to wszędzie, bo całości :mrgreen:
Na fotki oczywiście czekamy :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto kwi 12, 2011 9:20 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

gosiaa pisze:Asia jak się już pojawia to wszędzie, bo całości :mrgreen:
Na fotki oczywiście czekamy :)

Taka już moja wątpliwa uroda - albo wcale albo po całości :mrgreen:
Ależ tęskniłam, Gosiu. Dobrze, że są telefony :oops: :wink: Dziękuję Ci, Kochana :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto kwi 12, 2011 9:22 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

:ryk: :ryk: jadasz w ukryciu? :ryk: :ryk: Właśnie to sobie wyobraziłam :lol:
Miziaki Pluszaki dla kociastych :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto kwi 12, 2011 14:18 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

na fotki rzeczywiście czekamy z ogromną niecierpliwością po tak długiej przerwie - i cieszymy się, że grzybek poszedł precz!!! :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto kwi 12, 2011 17:12 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Nareszcie!! :mrgreen: :1luvu:
No to dawaj te foty!! :twisted:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto kwi 12, 2011 17:14 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

fajnie, że jesteś Asiu :1luvu:
chcemy Smuzię zobaczyć :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro kwi 13, 2011 8:41 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Tak sobie myślę, że gdy przyjadą Satyrki kochane to może jakąś piękną fotkę Smuzi strzelą i wtedy będę mogła panieneczkę zaprezentować w pełnej krasie :wink: :D

A teraz nadeszła pora żeby wyznać Wam, iż Smuzieńka jest prawdziwym wandalem :mrgreen: B
Kiedy biega jak charcik, zrzuca prawie wszystko, co znajdzie się na jej drodze :lol: Długo myślałam, że to sprawki Bąbelka, któremu to się również zdarza, bo ledwie widzi. Okazuje się jednak, że winnych jest dwoje :twisted:

Ostatnio jednym z ulubionych zajęć koteńki jest przesiadywanie na parapecie, łapanie wiatru w nozdrza i przysłuchiwanie się wiosennym trelom ptaszków. Gdyby tylko mogła rzuciłaby się na polowanie. Jednak ptaszki bezpieczne są :wink:
Taka to ze Smużki "chuliganka" :1luvu:
I za co ja ją tak kocham... :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro kwi 13, 2011 9:18 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Asia, zadam Twoje ulubione pytanie :mrgreen:
Gdzie są ogłoszenia :?: :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw kwi 14, 2011 8:08 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

gosiaa pisze:Asia, zadam Twoje ulubione pytanie :mrgreen:
Gdzie są ogłoszenia :?: :mrgreen:

Wiedziałam :mrgreen: :lol:
Gosiu, w przyszłym tygodniu napiszę ogłoszenie i ruszamy z poszukiwaniem domku najlepszego na świecie.
Ale nie będzie łatwo :roll: :oops: Smużka tak się u mnie zasiedziała, trafiła na bardzo trudny czas - choroba i śmierć najdroższej mojej Kellusi, przegrana walka o życie słodkiego Tymonka, powódź... Nie miałam sił na kolejny stres, tym razem związany z szukaniem dobrego domu (a to zawsze jest potworny stres :oops: ).
Smużka odnalazła się u mnie wspaniale, myśli, że jest wreszcie u siebie. A ja zamartwiam się jak ta delikatna koteńka zniesie kolejną zmianę :oops:
Jeśli zgłosi się cudowny człowiek dla Smuzi to spróbujemy. Już się boję :roll:

A póki co, bardzo dokładnie zabezpieczam śmieci, bo kota rozpruwa wszystkie :twisted: Worki z karmą dla piesów trzymam w łazience, bo to jedyne miejsce, do którego panienka nie ma dostępu. Gdy tylko się do nich dorwie, rozdrapuje opakowanie :wink: A w kocich miskach pełno :roll: No cóż, siła przyzwyczajenia :wink:
Człowiek, który pokocha Smuzię musi być naprawdę wyrozumiały :mrgreen: Ale nie kochać jej nie sposób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciągle się zamartwiam, że coś przegapiam, że kicia ma jakieś niedobory i dlatego tak rzuca się na inne jedzenie, na śmieci. Ale wszystkie wyniki badań w normie, jedzonko ma zróżnicowane, dodatkowo olej z łososia, tauryna. No nie wiem, pewnie jak zwykle histeryzuję :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw kwi 14, 2011 10:57 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Obrazek
Dzień dobry Smużce, innym ogoniastym i oczywiście Dużej :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie kwi 17, 2011 9:05 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie kwi 17, 2011 19:10 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

Smuzia :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie kwi 17, 2011 19:17 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

A gdie zdjęcioe Smużki czyszczącej talerze :wink:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie kwi 17, 2011 19:20 Re: Delikatna Smużka-waży już 3kg:)) Ze szczęścia grzybek;-)

A co Smuzia tak chrupie?????? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]