key_west pisze:Jej, jaki fajny wątek![]()
Etam=

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
key_west pisze:Jej, jaki fajny wątek![]()
keramzyt- drobny żwirek, do kupienia w żwirowni i kwiaciarnibazyla pisze:Donoszę, że Łacia walnęła kupsko w doniczkę.
Właśnie wstała, budzi się właśnie dziewczyna do życia. A ja zmiatam porozwalaną ziemię i obmyślam czym zabezpieczyć doniczkę przed kolejnym takim naturalnym nawozem.
redaf pisze:key_west pisze:Jej, jaki fajny wątek![]()
Etam=
bazyla pisze:A ja zmiatam porozwalaną ziemię i obmyślam czym zabezpieczyć doniczkę przed kolejnym takim naturalnym nawozem.
key_west pisze:bazyla pisze:A ja zmiatam porozwalaną ziemię i obmyślam czym zabezpieczyć doniczkę przed kolejnym takim naturalnym nawozem.
Można wykorzystać przezroczystą folię, której używa się w kwiaciarniach. Wiele kotów unika lub wręcz boi się jej szeleszczenia
redaf pisze:key_west pisze:bazyla pisze:A ja zmiatam porozwalaną ziemię i obmyślam czym zabezpieczyć doniczkę przed kolejnym takim naturalnym nawozem.
Można wykorzystać przezroczystą folię, której używa się w kwiaciarniach. Wiele kotów unika lub wręcz boi się jej szeleszczenia
A KOT PRAWDZIWY nasra na folię.
Keramzyt wykopie dwoma ruchami tylnych łap.
o.
Beata pisze:bylam dzis u D. i pokazalam wyniki Sznytki - potwierdzila, ze nie ma sie czego przyczepic i trzeba po prostu wyczyscic zeby
wiec jutro bede umawiala sie na Sreniawitow do wet Agnieszki, na czyszczenie na dlugi weekend - teraz Redaf musi mi Sznytke oddac po swietach![]()
redaf pisze:Acależenie po świętach.
Muszę oddać przed długim weekendem. Czyli w piątek o północy![]()
![]()
Beata pisze:straszne rzeczy napisano na ten temat w Twoim watku![]()
bazyla pisze:Łaciata chyba postanowiła z początkiem nowego tygodnia zacząć nowy rozdział w życiu - dziś rano nie czmychnęła jak zwykle spać pod łóżko, ale cały poranek normalnie chodziła po domu! Na luzaka! Na wyprostowanych nogach, łasząc się do domowników!
Na koniec walnęła się centralnie NA łóżko (a nie POD łóżko) i zaczęła się solidnie myć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Manuelowa, puszatek i 125 gości