Tofu z bojowym okrzykiem: "JEŚĆ!" na ustach.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tofu z bojowym okrzykiem: "JEŚĆ!" na ustach.
Mary_Poole pisze:Byłam na fb i widziałam, ze jakaś pani się spytała o adopcję Rottena. To znaczy, ze Rotten będzie miał w przyszłości domek?
pixie65 pisze:No i jeszcze potencjalny DS musi wziąć pod uwagę zagrożenie inwigilacją ze strony ciotki pixie
Asia_Siunia pisze:pixie65 pisze:No i jeszcze potencjalny DS musi wziąć pod uwagę zagrożenie inwigilacją ze strony ciotki pixie
![]()
Kurcze ja fb tez nie kumam. mam, zaglądam, czytam czasem na poczcie ze mnie ktoś tam zaczepił "na tablicy" ale za chiny ludowe nie wiem gdzie jest ta tablicaZajrzałam na konto hospicjum i kurcze nawet nie wiem czy zaprosiłam go do "znajomy" czy nie....oj nie lubimy się z fb nie lubimy...wszystkie jakieś takie tam zamotane, zamotanym pod zamotanym....
Agn...wysłać ci te muliny do krzyżykowania?![]()
pixie65 pisze:No i jeszcze potencjalny DS musi wziąć pod uwagę zagrożenie inwigilacją ze strony ciotki pixie
Asia_Siunia pisze:
Agn...wysłać ci te muliny do krzyżykowania?![]()
morelowa pisze:Agn, jest na którejś stronie wynik Twojej twórczej, krzyżykowej pracy? ciekawam..., a nie bardzo mi się chce przez 60 str. sie przekopywać
![]()
justyna p pisze:Przed chwilą pierwszy raz zalogowałam sie na FBWidzę, że wszyscy sie tam przenoszą to ja też chce zobaczyć co tam jest!!
Polubiłam Hospicjum i chciałam dodać Agn do znajomych i nie wiem co z tym drugim? Agn, Ty sie musisz zgodzić, tak? Jakiś chaos tam jest ale może sie połapię za jakiś czas![]()
justyna p pisze: Moja torybka krzyżykowa wisi na eksponowanym miejscu, a ja sie czaję z zabraniem jej na zakupy, bo mi szkoda, żeby sie pobrudziłataka ładna jest!
Ale zaplanowałam już, że jutro spakuję się w nią na wizytę u Rodziców
Agn pisze:[...]po naciśnięciu opcji 'lubię to' powinno się na Waszej profilowej tablicy pojawiać info o każdorazowym wpisie na naszej tablicy
Agn pisze:[...]niemal na pewno dostajecie powiadomienia o jakimkolwiek ruchu na naszym profilu.
Agn pisze:[...]zasada na FB jest jedna: 'wszystko jest odwracalne'.
marikita pisze:Agn pisze:[...]zasada na FB jest jedna: `wszystko jest odwracalne`.
To ja poproszę 20 lat mniej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości