Hospicjum 'J&j'. ZAMYKAMY.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 16, 2011 9:07 Re: Hospicjum 'J&j'.

Agn napisała:
Tofu z bojowym okrzykiem: "JEŚĆ!" na ustach.
:D i wzruszające :1luvu:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob kwi 16, 2011 9:56 Re: Hospicjum 'J&j'.

Byłam na fb i widziałam, ze jakaś pani się spytała o adopcję Rottena. To znaczy, ze Rotten będzie miał w przyszłości domek?

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob kwi 16, 2011 10:18 Re: Hospicjum 'J&j'.

Mary_Poole pisze:Byłam na fb i widziałam, ze jakaś pani się spytała o adopcję Rottena. To znaczy, ze Rotten będzie miał w przyszłości domek?

Zobaczymy...
Domek dla Rottena byłby wybierany ze szczególną starannością w tym sensie, że będzie musiał spełniać dodatkowe kryteria ze względu na jego padaczkę.
Na razie wysłałam wiadomość do pani i czekam na odzew.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob kwi 16, 2011 11:36 Re: Hospicjum 'J&j'.

No i jeszcze potencjalny DS musi wziąć pod uwagę zagrożenie inwigilacją ze strony ciotki pixie 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob kwi 16, 2011 12:31 Re: Hospicjum 'J&j'.

pixie65 pisze:No i jeszcze potencjalny DS musi wziąć pod uwagę zagrożenie inwigilacją ze strony ciotki pixie 8)

:mrgreen:

Kurcze ja fb tez nie kumam. mam, zaglądam, czytam czasem na poczcie ze mnie ktoś tam zaczepił "na tablicy" ale za chiny ludowe nie wiem gdzie jest ta tablica :oops: Zajrzałam na konto hospicjum i kurcze nawet nie wiem czy zaprosiłam go do "znajomy" czy nie....oj nie lubimy się z fb nie lubimy...wszystkie jakieś takie tam zamotane, zamotanym pod zamotanym....

Agn...wysłać ci te muliny do krzyżykowania? :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob kwi 16, 2011 17:29 Re: Hospicjum 'J&j'.

Agn, jest na którejś stronie wynik Twojej twórczej, krzyżykowej pracy? ciekawam... :mrgreen: , a nie bardzo mi się chce przez 60 str. sie przekopywać :wink:

Nie da sie tak zrobić, zeby Hospicjum było 'znajomym" na fb, a nie tylko 'lubię to' ? w ten sposób nie wyświetla sie automatycznie jakas nowa wiadomość i trzeba se poszukać.. :|
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob kwi 16, 2011 18:01 Re: Hospicjum 'J&j'.

Asia_Siunia pisze:
pixie65 pisze:No i jeszcze potencjalny DS musi wziąć pod uwagę zagrożenie inwigilacją ze strony ciotki pixie 8)

:mrgreen:

Kurcze ja fb tez nie kumam. mam, zaglądam, czytam czasem na poczcie ze mnie ktoś tam zaczepił "na tablicy" ale za chiny ludowe nie wiem gdzie jest ta tablica :oops: Zajrzałam na konto hospicjum i kurcze nawet nie wiem czy zaprosiłam go do "znajomy" czy nie....oj nie lubimy się z fb nie lubimy...wszystkie jakieś takie tam zamotane, zamotanym pod zamotanym....

To powinno pomóc :)
http://www.facebook.com/help/?page=443
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Sob kwi 16, 2011 21:33 Re: Hospicjum 'J&j'.

:D

Na FB Hospicjum ma nie profil osobowy tylko jako `instytucja`.
Ma to swoje plusy i minusy. Plusy pewnie pojawią się za jakiś czas. 8) Minusem jest to, że nie można nas dodać do znajomych, jednak po naciśnięciu opcji `lubię to` powinno się na Waszej profilowej tablicy pojawiać info o każdorazowym wpisie na naszej tablicy. A niemal na pewno dostajecie powiadomienia o jakimkolwiek ruchu na naszym profilu.
Też jeszcze nie otrzaskałam się ze wszystkim, ale ponoć zasada na FB jest jedna: `wszystko jest odwracalne`. Można polubić i znielubić, można napisać i wykasować, można dodać i można odjąć. I tak dalej.

No to się chętna wystraszyła... :twisted:
Nie, na poważnie zupełnie. Przy Rottenowych atakach pani sama stwierdziła, że jej chyba zbyt długo nie ma w domu, żeby mogła się podjąć opieki nad Rottenem.

Asia_Siunia pisze:

A może przywieziesz? :mrgreen:

morelowa pisze:Agn, jest na którejś stronie wynik Twojej twórczej, krzyżykowej pracy? ciekawam... :mrgreen: , a nie bardzo mi się chce przez 60 str. sie przekopywać :wink:

Ostatnie tu:
viewtopic.php?f=20&t=125609&hilit=borbki
Wszystkie moje krzyżyki `poszły do ludzi`. 8)

Agn

Post » Sob kwi 16, 2011 21:43 Re: Hospicjum 'J&j'.

Przed chwilą pierwszy raz zalogowałam sie na FB :mrgreen: Widzę, że wszyscy sie tam przenoszą to ja też chce zobaczyć co tam jest!!
Polubiłam Hospicjum i chciałam dodać Agn do znajomych i nie wiem co z tym drugim? Agn, Ty sie musisz zgodzić, tak? Jakiś chaos tam jest ale może sie połapię za jakiś czas :lol:

Moja torybka krzyżykowa wisi na eksponowanym miejscu, a ja sie czaję z zabraniem jej na zakupy, bo mi szkoda, żeby sie pobrudziła :ryk: taka ładna jest!
Ale zaplanowałam już, że jutro spakuję się w nią na wizytę u Rodziców :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Sob kwi 16, 2011 22:34 Re: Hospicjum 'J&j'.

justyna p pisze:Przed chwilą pierwszy raz zalogowałam sie na FB :mrgreen: Widzę, że wszyscy sie tam przenoszą to ja też chce zobaczyć co tam jest!!
Polubiłam Hospicjum i chciałam dodać Agn do znajomych i nie wiem co z tym drugim? Agn, Ty sie musisz zgodzić, tak? Jakiś chaos tam jest ale może sie połapię za jakiś czas :lol:

Już Cię dodałam. 8)
Chaos jest pozorny, dopóki nie wyłapie się schematów. Bo to nie jest forum... :wink:

justyna p pisze: Moja torybka krzyżykowa wisi na eksponowanym miejscu, a ja sie czaję z zabraniem jej na zakupy, bo mi szkoda, żeby sie pobrudziła :ryk: taka ładna jest!
Ale zaplanowałam już, że jutro spakuję się w nią na wizytę u Rodziców :mrgreen:

Torbki są pierne. Byle nie na gotowanie. :mrgreen:

Agn

Post » Nie kwi 17, 2011 0:32 Re: Hospicjum 'J&j'.

Pierne i śliczniusie ! Te torbki znaczy się !
Dzięki Agn !

Czytam wszystko (!), jak tylko daję radę czasowo, uzupełniam zaległości..., czyli mam "opóźnienie", za co bardzo przepraszam... Bo ja taka "zacofana" jestem... Latka lecą i czas... Dołożyć do tego całą resztę czyli to co robię... i "mogiła"...

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Nie kwi 17, 2011 6:39 Re: Hospicjum 'J&j'.

Agn pisze:[...]po naciśnięciu opcji 'lubię to' powinno się na Waszej profilowej tablicy pojawiać info o każdorazowym wpisie na naszej tablicy

Nie pojawia się. :?
Agn pisze:[...]niemal na pewno dostajecie powiadomienia o jakimkolwiek ruchu na naszym profilu.

Nie dostajemy ...my, pojedynczość :roll:
Agn pisze:[...]zasada na FB jest jedna: 'wszystko jest odwracalne'.

To ja poproszę 20 lat mniej :mrgreen:

*

Spokojnego dnia, Agn :1luvu:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Nie kwi 17, 2011 7:15 Re: Hospicjum 'J&j'.

marikita pisze:
Agn pisze:[...]zasada na FB jest jedna: `wszystko jest odwracalne`.

To ja poproszę 20 lat mniej :mrgreen:

Na FB TO akurat da się załatwić. :mrgreen: Poza FB może być trudno - ja też bym chciała... :evil:

Co do innych opcji FB.
Hmmm...
Wydawało mi się, że się pojawia. :oops:
Plus tego jest taki, że nie zaśmieca Wam skrzynek mailowych powiadomieniami. :mrgreen:
Poza tym zarząd FB ma zwyczaj usuwania kont prywatnych, na których `wisi` coś, co uznają za instytucję. Bez ostrzeżenia... wolałyśmy uniknąć takiej sytuacji.
Traktujcie to jako stronę www bardziej niż forum, to może wtedy będzie łatwiej.

Miłego dnia [mimo kłopotów z FB 8) ].

Agn

Post » Nie kwi 17, 2011 8:57 Re: Hospicjum 'J&j'.

Mi się pojawia na ścianie za każdym razem jak Agn coś napisze. A w iphonie udało mi się nawet stworzyć osobna ikonke dla Hospicjum. Jak będę miała okazje wejść na fb na komputerze to to sprawdze.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie kwi 17, 2011 9:32 Re: Hospicjum 'J&j'.

Miłego dnia.
U nas wreszcie piękna pogoda. Koty się tarasują.
A na tarasie bez żadnego mojego udziału wyrósł mi piękny podbiał :D
Obrazek
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

[poprzednia][następna]