Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 7:40 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

To dziś mamy ważny dzień :D Hyzio jedzie do domku i swojego przyjaciela :D bardzo jestem ciekawa reakcji chłopaków jak zobaczą siebie 8O :D
Anna Kubica

Post » Pt kwi 15, 2011 7:49 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Pewnie się na początku nie poznają, ale potem będzie dobrze, czekamy niecierpliwie na relację z podróży i nowego domku :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt kwi 15, 2011 9:16 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

przeprzeprzecudownie :D :D :D :D kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pt kwi 15, 2011 16:15 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

i gdzie jest Hyziek? :P :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt kwi 15, 2011 20:07 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Już nadrabiam informacyjne zaległości :)
Hyzio trochę w nocy rozrabiał ;) Ale zjadł ładnie mokre i nasiusiał do kuwetki! :mrgreen: Dał się ładnie złapać i wsadzić do kontenerka. Na trasie trochę posyczał na pana, który go wiózł 8)
Ale najważniejsze są wieści z nowego domku! Otóż..... Hyziak poznał Kevinka! Obwąchały się, nie prychały, po prostu się przywitały! Mało tego - Hyzio od razu pozwiedzał wszystkie kąty (u mnie siedział za drapakiem, ewentualnie obok łóżka) i wyjadł żarełko Kevinka ;) (przy Anecie - u mnie zjadł w nocy jak nie patrzyłam ;) ) Wydaje mi się, że poczuł, że jest w prawdziwym domku... :1luvu: Wyjdzie jeszcze na koty ;) A Kevinek przy nim się trochę podciągnie w relacjach kocio ludzkich :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt kwi 15, 2011 21:06 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Super wiadomości!!!! :1luvu: :D :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt kwi 15, 2011 21:34 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Super :) Cieszę się ogromnie :)

gosiaa

Post » Pt kwi 15, 2011 23:12 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

A ja mam jeszcze jednego newsa :!: Kevin .....się zakochał :1luvu: w "mojej" cudnej Neli,oczywiście z wzajemnością..... :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Sob kwi 16, 2011 8:28 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

a ja czekam na relacje domku jak Hyzio z Kevinkiem. Normalnie sie doczekac nie moge :mrgreen:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob kwi 16, 2011 10:01 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Anna Kubica pisze:A ja mam jeszcze jednego newsa :!: Kevin .....się zakochał :1luvu: w "mojej" cudnej Neli,oczywiście z wzajemnością..... :mrgreen:

ahhhh wiosna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob kwi 16, 2011 20:38 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Etka pisze:a ja czekam na relacje domku jak Hyzio z Kevinkiem. Normalnie sie doczekac nie moge :mrgreen:

No to już spieszę z relacjami z drugiej ręki ;)
Mam nadzieję, że siedzicie! Wyobraźcie sobie, że dzisiaj.... po raz pierwszy..... Kevinek..... wskoczył Anecie na kolana, potwornie chciał miziania i mrrrrrruczał!!! A wcześniej wywalił się brzuszkiem do góry prosząc o smyranki! Do tej pory nawet nie dawał się pogłaskać! Podchodził powąchać rękę i tyle. Toż to cud normalnie jakiś :mrgreen: :spin2:

Hyziaczek rano zorientował się, że jest w innym miejscu (wczoraj widocznie był zbyt przejęty podróżą) i postanowił sobie przycupnąć w kąciku ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Sob kwi 16, 2011 21:41 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Będzie coraz lepiej :ok:

gosiaa

Post » Sob kwi 16, 2011 22:25 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Catnaperka pisze:
Etka pisze:a ja czekam na relacje domku jak Hyzio z Kevinkiem. Normalnie sie doczekac nie moge :mrgreen:

Mam nadzieję, że siedzicie! Wyobraźcie sobie, że dzisiaj.... po raz pierwszy..... Kevinek..... wskoczył Anecie na kolana, potwornie chciał miziania i mrrrrrruczał!!! A wcześniej wywalił się brzuszkiem do góry prosząc o smyranki! Do tej pory nawet nie dawał się pogłaskać! Podchodził powąchać rękę i tyle. Toż to cud normalnie jakiś :mrgreen: :spin2:

Hyziaczek rano zorientował się, że jest w innym miejscu (wczoraj widocznie był zbyt przejęty podróżą) i postanowił sobie przycupnąć w kąciku ;)

Kevinek dziękował....dziękował za Przyjaciela..... :1luvu:
Anna Kubica

Post » Nie kwi 17, 2011 8:32 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Anna Kubica pisze:
Catnaperka pisze:

Kevinek dziękował....dziękował za Przyjaciela..... :1luvu:

Też tak myślę! :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie kwi 17, 2011 20:09 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: farciarze że obaj do super domku trafili :1luvu: :1luvu: :1luvu: miziaki dla obu!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

[poprzednia][następna]